Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Настільна гра Ельфів замок - купити в Москві і Санкт-Петербурзі, Ельфів замок ціна

Компоненти настільної гри Ельфів замок   Архітектура первонароджених Компоненти настільної гри Ельфів замок Архітектура первонароджених. Величні споруди благородних ельфійських архітекторів, що вражають вивіреністю своїх пропорцій і витонченістю архітектури, до цього дня височіють посеред лісів, приховані від очей непрошеного гостя. Але таємний шлях до спрямованим вгору башточкою, ширяє над порожнечею балконах і хитромудрим порталам і раніше можна відшукати навіть в наші дні - ключ до чудес ельфів таїться в коробці з настільною грою Ельфів замок.

Від землі до хмар. Завдяки щасливому випадку учасникам настільної гри Ельфів замок відкрилися таємниці зодчества лісового народу. За допомогою містків, вікон, порталів і витончених балкончиков архітекторам належить спорудити замок, по красі ні в чому не поступається будівлям благородних ельфів. Той майстер, чия будівля виявиться найвищою, найімовірніше удостоїться слави і пошани.

Ельфів ордер. Встановлюючи будівельні блоки один на інший, архітектори намагаються перевершити творіння один одного в висоті, а значить і кількості переможних очок. Будівництво ельфійського замку - заняття колективне, а тому зодчі вільні надбудовувати конструкції, споруджені іншими учасниками.

Спадщина стародавніх. Крім традиційного варіанту гри, коли Ельфів замок починає зводитися з самого фундаменту, правила передбачають близько десяти варіантів старту, коли на будмайданчику вже присутні інші споруди: то може бути стародавній вівтар або таємничий храм. У кожному з додаткових варіантів гри вводяться додаткові правила, що роблять змагання ще більш цікавим.

Увага: йде будівництво. Настільна гра Ельфів замок сподобається тим, хто вважає за краще гри на уважність (або її розвиток), адже будь-яка упущена можливість може бути використана суперником собі на користь. Канони ельфійської архітектури надзвичайно прості, а ось кількість можливих варіантів партій практично нічим не обмежена.

Будівельні матеріали. У комплект настільної гри Ельфів замок входить пластмасове ігрове поле, 74 фішки різних арок, 4 фігурки архітекторів, поле для підрахунку очок, правила гри і двосторонній буклет з ігровими завданнями для 2 і 3-4 гравців

.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама