Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як встановити Tor Browser


Tor Browser - безкоштовний портативний пакет з браузером Firefox, що дозволяє забезпечити анонімність і приватність в інтернеті Tor Browser - безкоштовний портативний пакет з браузером Firefox, що дозволяє забезпечити анонімність і приватність в інтернеті. Може використовуватися на платформах Windows, Mac OS X і Linux.

Браузер Tor зручний тим, що не вимагає установки на комп'ютер, в ньому немає складних налаштувань і, тим самим, підходить для недосвідчених користувачів. Він дозволяє приховати реальне місце розташування, IP-адресу та інші ідентифікаційні дані.

Як працює система Tor? У ній закладено принцип так званої луковичной маршрутизації. Учасники спільноти TOR запускають по всьому світу мережу проксі-серверів, які стають передавальними вузлами зв'язку. Передані користувачами дані багаторазово шифруються і кожен рівень шифру є ще один шар цибулинного пакета. Інформаційний пакет, перш ніж потрапити в кінцевий пункт призначення, проходить по циклу випадково обраних вузлових серверів. На кожному наступному прохідному пункті розшифровується один шар шифру, який містить відомості про чергове проміжному вузлі. Після зчитування інформації використаний шар цибулини знищується. Цикл повторюється кілька разів.

Браузером Tor Browser, в основному, користуються блогери, хакери, журналісти, правоохоронні органи, користувачі з країн з інтернет-цензурою і ін.

Основні можливості Tor Browser:

  • не вимагає установки і запускається з переносних носіїв
  • русифікований і простий у використанні інтерфейс
  • анонімний і безпечний серфінг
  • шифрування даних, що передаються
  • вимкнення потенційно небезпечних функцій (coockie, flash, javascript, історія відвіданих сайтів, кеш браузера)
  • можливість доступу до заблокованих ресурсів

Щоб безкоштовно завантажити Tor Browser йдемо на офіційний сайт розробника www.torproject.org

Після завантаження та запуску інсталятора, файли браузера розпакуються в задану користувачем папку. Далі виконуємо запуск самої програми і чекаємо з'єднання з мережею.

Далі виконуємо запуск самої програми і чекаємо з'єднання з мережею

Після підключення до мережі Tor, браузер завантажується, і можна бачити сторінку проекту. За замовчуванням у браузері налаштовані всі необхідні опції, але варто звернути увагу на плагін "No script".

За замовчуванням у браузері налаштовані всі необхідні опції, але варто звернути увагу на плагін No script

Він відповідає за блокування різних скриптів, тому що вони можуть становити небезпеку для конфіденційності користувача. За замовчуванням плагін включений і якщо Ви вирішили відвідати імовірно небезпечний ресурс, то слід в даному доповненні заборонити відображення скриптів.

Також в браузері Tor є можливість вибрати пошукову систему зі списку наявних або підключити іншу. До недоліків Tor Browser можна віднести більш повільне завантаження веб-сторінок, ніж в звичних браузерах.

Під час, практично, повної відсутності приватності в мережі Tor Browser є відмінним і необхідним інструментом безпеки.

Поділитися "Tor Browser - браузер для анонімного інтернет-серфінгу"

Як працює система Tor?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама