Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як заблокувати рекламу в браузері Google Chrome?

  1. Чи варто блокувати рекламу в браузері?
  2. Як заблокувати рекламу в браузері?
  3. висновок

Зміст статті

Чи варто блокувати рекламу в браузері?

Кожен, хто користується глобальною мережею для пошуку інформації, прекрасно знає, наскільки дратівливою може бути реклама, що розміщується власниками сайтів. Засилля рекламних банерів, контекстної реклами, спливаючих елементів - ось те, що воістину псує враження від відвідування сайтів. І все було б не так критично, якби реклама була тільки корисною (втім, питання «корисності» реклами залишається відкритим), але в більшості своїй вона являє собою не що інше, як відволікаючі елементи, які заважають перегляду основного вмісту, заради якого ви і відкриваєте ту чи іншу сторінку.

Ось лише деякі причини, чому вам неодмінно варто подбати про блокування реклами в браузері:

  • Реклама відволікає, псує дизайн сайту, заважає і дратує.
  • Реклама уповільнює завантаження сторінок.
  • Реклама споживає зайвий трафік (це може бути важливо для тих, у кого небезлімітний інтернет).
  • Рекламні послуги «стежать» за вами, щоб показувати рекламу, відповідну вашим інтересам.

Так, реклама розміщується власниками сайтів для того, що заробляти на своїх проектах, однак іноді вони занадто зловживають цим, тому з точки зору користувача рекламні блоки є зайвими елементами, від яких, як ви бачите, дійсно варто позбуватися.

Як заблокувати рекламу в браузері?

У даній інструкції буде показано, як заблокувати рекламу в одному з найпопулярніших браузерів - Google Chrome - за допомогою добре зарекомендував себе розширення для блокування реклами - Adguard.

Чому саме Adguard, а не Adblock Plus? Практика показує, що останній справляється не з усією рекламою, на відміну від першого, який з більшою ймовірністю успішно заблокує рекламний блок.

  1. Натисніть на три точки в правому верхньому куті браузера і в розділі «Додаткові інструменти» виберіть «Розширення». Зміст статті   Чи варто блокувати рекламу в браузері
  2. Внизу списку розширень натисніть «Ще розширення».
  3. У пошуку по каталогу наберіть «Adguard».
  4. Натисніть «Встановити».
  5. Погодьтеся встановити програмне забезпечення.
  6. На сторінці, вам буде запропоновано виконати настройку фільтрації під себе. Наприклад, ви можете заборонити або дозволити контекстну рекламу від пошукових систем, встановити фільтрацію віджетів соціальних мереж або позбутися від «стеження» систем аналітики.

Тепер під час відкриття будь-якого сайту ви можете натиснути на значок розширення та виконати певні дії: наприклад, можна дозволити рекламу на цьому сайті, а можна вручну заблокувати окремий дратівливий елемент. Тепер під час відкриття будь-якого сайту ви можете натиснути на значок розширення та виконати певні дії: наприклад, можна дозволити рекламу на цьому сайті, а можна вручну заблокувати окремий дратівливий елемент

висновок

Такий простий і швидкий спосіб блокування реклами не потребує спеціальних знань, але дозволяє дуже ефективно позбавити себе від постійного споглядання того, від чого хочеться ховати очі.

Як заблокувати рекламу в браузері Google Chrome?

5 (100%) 1 vote

Чи варто блокувати рекламу в браузері?
Як заблокувати рекламу в браузері?
Як заблокувати рекламу в браузері?
Чому саме Adguard, а не Adblock Plus?
Як заблокувати рекламу в браузері Google Chrome?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама