Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Будинок з бруса: переваги рішення

Які віяння приніс з собою 2018 Які віяння приніс з собою 2018? У цьому році спостерігається тяга до всього натурального, природного. Не оминули ці тренди і будівельну галузь - все більше людей тепер прагнути використовувати брус для зведення будинків.

Чим примітний цей ресурс? По-перше, він недорогий. Ви самі можете переконатися в лояльної вартості матеріалу, перейшовши на портал компанії LesCo. Вона вже не перший рік поставляє на вітчизняний ринок різні типи бруса. Представлені в асортименті на lesco.ua і інші популярні види будівельних матеріалів. Вивчайте пропозиції компанії і зв'язуйтеся з її менеджерами для обговорення деталей - на сайті підтримується опція «Зворотній дзвінок».

По-друге, будинок з профільованого бруса відрізняється міцністю і довговічністю. За рахунок цього окупаються всі витрати на його зведення. Не деформується чи матеріал в процесі експлуатації? Цього побоюватися не варто, адже всі неякісні заготовки, схильні до скручування, вибраковуються в процесі обробки. Їх виявляють на етапі камерної сушки і відразу виключають. До споживачів доходить тільки якісний брус, який не буде деформуватися з часом.

До слова, усадка у дерев'яного будинку мінімальна - всього 3% .сягаючої подібний результат за рахунок правильної підготовки елементів - в процесі механічної обробки з заготовок знімається внутрішня напруга з усіх боків.

Що щодо естетичності? Сам по собі проф брус виглядає презентабельно. Стіни з такого матеріалу не доведеться шліфувати. Вони також не мають потреби в додатковій зовнішнім облицюванні.

Якщо вам подобаються будинки в старовинних стилях (кантрі, етнічні напрямки, колоніальний дизайн), то обов'язково зводите будинок з бруса. Такий матеріал додасть будовою відповідний вид. Будинок вийде оригінальним, значним і буде нагадувати своїм видом традиційні споруди минулих століть.

Вам до душі модернові віяння? І в цьому випадку допустимо застосовувати для будівництва профільований брус. У 2018 році особливу популярність знаходять дизайни екостиль, шале, модерн. Всі вони допускають використання деревини для зовнішньої обробки будинку. Головне, щоб архітектура будинку була максимально сучасної.

Пам'ятайте, що вам не обов'язково самостійно займатися спорудженням будинку. Ви можете вдатися до допомоги професіоналів, які в найкоротші терміни створять для вас будинок з бруса. Переходьте на портал lesco.ua і уточнюйте усі нюанси - майстри даної компанії готові впоратися з будівельними роботами будь-якої складності.

Які віяння приніс з собою 2018?
Чим примітний цей ресурс?
Не деформується чи матеріал в процесі експлуатації?
Що щодо естетичності?
Вам до душі модернові віяння?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама