Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Клеєний брус, Дім із дерев'яною структурою - будинки з клеєного бруса, каркасні будинки під ключ

Будинки з дерева завжди були популярні, особливо в Росії. Це найближча, Будинки з дерева завжди були популярні, особливо в Росії можна сказати - рідний матеріал для нашої людини. Спочатку люди будували свої будинки з цілісних колод, пізніше з'явилися нові варіанти і технології. На даний момент великою популярністю користуються будинки з клеєного бруса і каркасні будинки. Обидва варіанти зручні в будівництві і експлуатації; вимагають менше трудових і фінансових витрат.

Клеєний брус, на сьогоднішній день, самий технологічний і досконалий матеріал з представлених на ринку для спорудження будинку з дерева.

Клеєний брус позбавлений недоліків, властивих іншим матеріалам з дерева (оциліндрованої колоди, цілісний брус, тесаного колоди). Мінімальна усадка клеєного бруса після установки, оздоблювальні роботи можна починати відразу, якщо взагалі вони потрібні для клеєного бруса, тому що внутрішню поверхню можна залишити як є - якість обробки порівняно з меблевої. Крім того, ще на виробництві клеєний брус обробляється спеціальною речовиною, яка захищає дерево від вологи і комах. За щільністю прилягання, теплоізоляції і звукоізоляції клеєний брус перевершує інші матеріали.

Клеєний брус - високотехнологічний продукт: при виробництві він проходить кілька етапів за допомогою верстатів імпортних виробників.

Дім із дерев'яною структурою більш доступні і економічні. Вони мають свої переваги:

  • малу вагу стін каркасних будинків, через це підходять найпростіші фундаменти;
  • стислі терміни монтажу каркасних будинків, тому що відсутня усадка стін, відразу можна робити обробку;
  • мінімальні тепловтрати, навіть у порівнянні з клеєного бруса, тому що в стіні каркасного будинку використовується ефективний, сучасний екологічний утеплювач (в основному базальтовий Rockwool, Paroc), товщина утеплювача в 140 мм можна порівняти з брусом 360 мм.

У каркасних будинках в якості несучих елементів використовуються клеєні дерев'яні конструкції, по міцності близькі з металом.
Каркасні будинки зовні можуть виглядати так, як Ви захочете: дерев'яні, цегляні, оштукатурені, з колод.

Будівельна компанія «Микон» - офіційний дилер «НЛК житлове будівництво», що входить до групи «Інвестлеспром», найбільшого лісопромислового холдингу. Комплекти каркасних будинків виготовляються на північному деревообробному підприємстві «Сокальський ДОК». Матеріал для виготовлення каркасних будинків - Архангельська і Вологодська ялина, сосна. Дуже багато комплектів каркасних будинків йде на експорт в інші країни.
Компанія «Микон», як офіційний представник, продає комплекти каркасних будинків за цінами заводу-виготовлювача, забезпечує складання на вашому фундаменті, або може виконати весь комплекс робіт - «під ключ».

Комплексний підхід:

  • Створення проекту каркасного будинку
  • Розробка кошторисної документації
  • Виготовлення будинку в заводських умовах, міцна і надійна упаковка і доставка до місця будівництва
  • пристрій фундаменту
  • Збірка комплекту каркасного будинку на місці
  • Пристрій покрівельного покриття
  • Пристрій інженерних систем

Телефонуйте і консультуйтеся з вартості домокомплектов!

Детальну інформацію по будівництву дерев'яних будинків Ви можете подивитися на www.mkndom.ru

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама