Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ода клеєного бруса.

КЛЕЄНИЙ БРУС, ПРО ЙОГО ПЛЮСИ.

В сучасних умовах, коли спостерігається підвищення інтересу до індивідуального будівництва, цілком логічним видається і підвищення попиту на будматеріали, що володіють високою якістю. Справа в тому, що більшість власників ділянок чимало уваги приділяють і свого здоров'я. Саме цим і пояснюється їх бажання використовувати при зведенні будинків лише екологічно чисті матеріали. Сьогодні у продажу є широкий вибір матеріалів для будівництва, які допустимо використовувати на різних його стадіях. Але в той же час якість окремих із них виявляється таким, що подібний матеріал не підходить для спорудження будинку або його обробки. Яскравий приклад цьому матеріал дерев'яні цеглу який як будівельний матеріал дешевий, але його характеристики до кінця ще не з'ясовані.

У зв'язку з цим сьогодні і проявляється настільки підвищений інтерес до будівництва дерев'яних будинків . Основна причина цього криється в тому, що за допомогою натурального будівельного матеріалу можна створити комфортні умови проживання і в той же час забезпечити безпеку для здоров'я.

Основна причина цього криється в тому, що за допомогою натурального будівельного матеріалу можна створити комфортні умови проживання і в той же час забезпечити безпеку для здоров'я

Ну судіть самі-створенням (вони його придумали, розробили) клеєного бруса займалися фахівці вищої кваліфікації в області житлового будівництва в Фінляндії. Не секрет, що дана країна відрізняється досить суворим кліматом. У зв'язку з цим тут як ніде важливо використовувати при будівництві житлових будинків матеріал високої якості. Просто місцевим жителям в Фінляндії, недостатньо мати просто будинок, що відрізняється наявністю сучасної і актуальною планування. У доповненні до цього важливо, щоб з приходом холодів в них підтримувалася атмосфера комфорту і уюта.www.umnyestroiteli.ru

Також потрібно згадати про те, що дерев'яні будинки мають настільки сучасний вигляд, що навіть споживачі з високими вимогами в змозі знайти для себе підходящий варіант. Наприклад, оформлення такого будинку може бути виконано в ультрасучасному або класичному стилі - кінцевий вибір визначається особистими перевагами покупця. Будь їх задум щодо внутрішнього вигляду будинку буде реалізований, але природно потрібен проект котеджу , За яким його будуть реалізовувати.

Перешкод тут не виникає через те, що клеєний брус пропонує широкі можливості і для реалізації будь-яких форм незалежно від їх ступеня складності.

Таким чином, можна відзначити, що логічним видається лідерство клеєного бруса серед інших будматеріалів. З його допомогою кожен здатний отримати будинок своєї мрії. У доповненні до цього даний матеріал є кращим вибором не тільки через свого привабливого зовнішнього вигляду, а також екологічності та високої практичності. Подібні будови можуть експлуатуватися протягом ста років. Причому тут мова йде про мінімальний термін служби.

Можливо, хтось вважатиме це неймовірним, адже подібний термін служби сьогодні не в змозі демонструвати жоден матеріал. Однак все це є підтвердженим фактом, в чому зуміли особисто переконатися ті, хто зупинив вибір на будинках з клеєного бруса.

скачати dle 11.3

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама