Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

технології будівництва

1. Фінська технологія "Подвійний утеплений брус".
Перетин матеріалу 44мм х 140мм і 70мм х 140мм.
Проектування, виробництво і будівництво (цілорічно!) Наша компанія почала виробництво і складання будинків з подвійного утепленого бруса ЦПСБ (Цілісний профільований сухий брус) за фінською технологією. Гідна конкуренція каркасному і SIP-панельному житловому будівництву. Ніяких клеїв сумнівної якості, ніяких складних і дорогих оздоблювальних робіт! Повна екологічність і швидкі терміни зведення. У таких будинках комфортно і в літню спеку, і в люті морози. Високоефективний енергозберігаючий будинок при стіні 44мм (дерево) х 150мм (утеплювач) х 44мм (дерево) порівняємо з тепло характеристикам з будинками з клеєного бруса при товщині стін 300мм, а при стіні 70мм (дерево) х 100мм (утеплювач) х 70мм (дерево) - 800мм.
Ви можете замовити індивідуальний проект і виготовлення домокомплект (зрубу) для подальшої самостійної збірки або замовити будівництво нашими професійними бригадами.
Діє спеціальна пропозиція для будівельних компаній і бригад збирачів.

2. Технологія "Одинарний міні брус".
Перетин матеріалу 44мм х 140мм і 70мм х 140мм.
Проектування, виробництво і будівництво (цілорічно!)
Дачний будинок з бруса ЦПСБ малого перетину - найкраще рішення! Він виглядає як будинок з клеєного бруса. Термін виготовлення домокомплект до 1 місяця, монтаж на підготовлений фундамент за 3-5 днів! Ви легко зможете зібрати такий домокомплект - конструктор самостійно. Швидко і недорого - так буває! Сухе дерево вже не вимагає усадки і не тріскається, його не потрібно обробляти, досить просто обробити тонуючим складом. Будинок випромінює неповторний аромат - Аромат природи! Для будівництва дачних будинків, альтанок, бань і господарських будівель ми пропонуємо стіновий матеріал міні брус ЦПСБ наступних перетинів: 44мм х 140мм і 70мм х 140мм. Товщина бруса в 70мм. забезпечує комфортне перебування в будинку до -3 ° C, без особливих витрат на опалення. Хочете зимових прогулянок на лижах при температурі навколишнього середовища до -15 ° C? Не питання, прогрів будиночка протягом 30-40 хвилин звичайним вентиляторним обігрівачем!

3. Котеджі, будинки, лазні, альтанки з оциліндрованих колод.
Стіновий матеріал - сосна, ялина з Кіровської та Костромської області.
Проектування і будівництво (цілорічно!)
Будівництво будинків з оциліндрованих колод є ще одним напрямком нашої діяльності. Нові технології дозволили будувати будинки з оциліндрованих колод, поєднуючи природну красу і екологічність з міцністю і довговічністю. При дотриманні вимог сучасних технологій така споруда не поступається по довговічності кам'яним будинкам - служить 150-200 років. Часи ручної рубки з необробленого лісу, давно пройшли! Байки про нібито порушений верхній шар при оцилиндровке колоди, на відміну від ручної рубки, залишаються байками рубають, які не вміють, або не хочуть працювати з сучасного. Найбільш схильний до руйнування ділянку деревини - це не верхній шар, а серцевина колоди.
Виробництво оциліндрованих колод вимагає дорогого спеціального обладнання. Антисептування проводиться в заводських умовах під тиском. Цей процес неможливо здійснити ручним методом.

Спеціальна пропозиція!
Наша компанія рада запропонувати Вам будівництво будинків з сибірських порід дерева: клеєний брус з кедра і сибірської модрини. З 2013 року у компанії з'явилася можливість будівництва будинків з оциліндрованих кедра і сибірської модрини діаметром від 180 мм до 320 мм.

4. Будинки з оциліндрованих колод (Сибірська модрина * Larix Sibirica) Красноярський край.
Сибірська модрина - це велике хвойне дерево, з сімейства соснових. Хвоя в модрини м'яка і опадає щоосені, як листя - звідси і назва дерева.
Шишки цвітуть один раз в два-три роки, нагадуючи троянди. У підстави може досягати 2,5 м в діаметрі і 50 м у висоту. Вік робочої деревини 700-1000 років, а в окремих районах зустрічаються дерева віком до 1300 років. Порівнюючи деревини дуба і модрини, можна помітити, що вона трохи поступається дубу в твердості, проте перевершує його в міцності. Більш того, завдяки особливому складу смоли модрина з часом тільки набирає міцність. Всі показники міцності у деревини модрини вище на 30-60% в порівнянні з ангарської сосною (плутаємо з сосною, яка проростає в Європейській частині Росії), яка в свою чергу більш міцна, ніж деревина ялини та ялиці. Наявність в деревині природного речовини камеді надає їй високу вологостійкість і захищає від псування комахами. Внаслідок особливості смоли, що просочує волокна дерева, модрина не зазнає нападу комах-древоточцев, а також дозволяє використовувати її без будь-якої хімічної обробки в тих випадках, коли інші породи схильні до гнилі. Тому споруди з модрини стоять століттями.

Відомо чимало збережених будівель з модрини, вік яких перевищує 1000 років.
Прикладом довговічності і міцності є палі з модрини, на яких стоїть Венеція, так як бетонні не витримують руйнівної сили морської води, будинки декабристів в Іркутську, покриття велотреку в Крилатському і т.д. Фундаменти старовинних будинків (15-18 століття) в місті Амстердам (Голландія) теж стоять на сибірської модрини. Амстердам - ​​місто на воді. Навіть назва його говорить сама за себе: в дослівному перекладі це «річка Амстел, на якій стоять дамби». У місті близько 50 каналів і 500 мостів. Сибірська модрина може стояти у воді до тисячі років, її забивали в дно каналів, а потім вже ставили вдома. Модрина широко застосовувалася і в кораблебудуванні. У цьому з нею можуть конкурувати тільки деякі тропічні деревні породи. Деревина модрини не гниє і не синіє. Основний критерій якості - заболонь (зрозуміло фахівцям) ... По теплопровідності матеріалу потрібно відзначити наступне: для нашого клімату досить сосни 220мм, для модрини необхідно 240мм.Вес її перевищує на 25% вага сосни (це необхідно врахувати при транспортуванні). Модрина - матеріал набагато міцніше, все, що є на ринку, але ... Має втрати по теплопровідності в порівнянні з сосною, і тут залишається вибір за Вами - або міцність, або теплохарактерістікі (враховуючи розмір перетину стінового матеріалу і звичайно ціну) .. .

5. Котеджі, будинки, лазні, альтанки з клеєного бруса.
Стіновий матеріал - сосна, ялина з Кіровської, Костромської областей і Красноярського краю. Проектування і будівництво (цілорічно!)
Найдорожчий дерев'яний стіновий матеріал. Для отримання 1м3 готових виробів на клей йде 3500 рублів, що можна порівняти з практично половиною вартості 1м3 оциліндрованих колод. Приблизно 35 років тому він з'явився в Фінляндії і дуже швидко став користуватися величезною популярністю при будівництві дерев'яних будинків не тільки в цій країні, але і в Росії. Сьогодні будинок з клеєного бруса вже не рідкість, а часто зустрічається об'єкт житлового будівництва. Даний стіновий матеріал неабияк потіснив звичні камінь і цегла. Проекти будинків з клеєного бруса все частіше замовляють майбутні домовласники, які вирішили обзавестися власним житлом. Такі будови можна помітити як у великих містах, так і в регіонах. Пояснити таке різке зростання популярності нескладно - такий будинок відрізняється оригінальністю і привабливим зовнішнім виглядом. Крім того, котедж з клеєного бруса екологічно безпечний, довговічний і здатний підкреслити неповторну атмосферу затишку домашнього вогнища.


Хочете зимових прогулянок на лижах при температурі навколишнього середовища до -15 ° C?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама