Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Картки для вивчення англійської мови - читати статтю в Ігромагазіне

Розвиток і виховання дитини слід починати з перших днів життя Розвиток і виховання дитини слід починати з перших днів життя. Вже давно встановлено, що найбільша активність розвитку мозку відбувається в перші три роки, потім темп розвитку помітно знижується, а повністю його зростання зупиняється приблизно до 10 років.

Тому дуже важливо приділити максимум часу розвитку здібностей малюка. Чим раніше почнуться заняття, тим більших успіхів ви досягнете. Звичайно, для новонародженої дитини заняття відбуваються через гру, взаємодія з дорослими, прослуховування музики, прогулянки. Але не слід залишати без уваги методики, які перевірені часом і підтверджені багаторічними дослідженнями провідних фахівців.

Говорячи про ранній розвиток дітей, не можна обійти увагою методику американського лікаря-фізіотерапевта Глена Домана, розроблену в середині минулого століття. Початок навчання поклали заняття з дітьми, що страждають порушенням мозкової діяльності. Основна ідея полягала в намірі розвитку резервних частин мозку, клітин, які не зачеплених захворюванням.

Посібники для занять, які були розроблені і успішно застосовувалися, були простими картки. На них великими червоними літерами написані різні слова, що позначають предмети, тварин, рослини і багато іншого. Картку показували дитині протягом нетривалого часу і чітко вимовляли написане слово. Тривалість заняття не перевищувала 10-15 секунд, але проводилися вони протягом дня дуже часто, десятки разів. Поступово одну картки замінювали на іншу, або кількість їх зростала.

За таким же принципом діти навчалися рахунку. На картки наносилися великі точки червоного кольору. Кількість точок відповідало номіналом цифри. Через нетривалий час стали помітні перші результати. А незабаром, дітлахи, які відставали від своїх однолітків за фізичними та розумовими параметрам не тільки наздогнали, але й обігнали одноліток.
За таким же принципом діти навчалися рахунку Клініка була незабаром перейменована в інститут «прискореного розвитку дитини». Методика Домана набула масового схвалення і широке розповсюдження. Її практикували в багатьох країнах обох Америк і Європи. Дана методика актуальна в наші дні. З її допомогою можна не тільки стимулювати розвиток малюка, навчити його рахувати, читати. Використовуючи методику американця можна навчати малюка іноземних мов, за що вона особливо цінується в сучасні дні.

Знання мов, а особливо англійської, відкриває широкі можливості: в шкільні роки така дитина отримує шанс навчатися в будь-якому коледжі або пройти стажування в англомовному державі. Саме тому багато батьків намагаються підготувати дитину до вступу в російські спеціалізовані школи з поглибленим вивченням англійської мови.

Починати підготовку слід з самого раннього віку. Спеціально для цих цілей були розроблені картки за методикою Домана англійською мовою «Вундеркінд з пелюшок» . Набори складаються з 20 або 40 карток і присвячені різним тематикам. Всі картки двосторонні із зображенням і написом англійською та російською мовою. Заняття не займуть у вас багато часу. Починати заняття слід, коли дитина сита і спокійний. На кожну картку відводиться не більше 5-7 секунд. Показуючи дитині, чітко вимовляєте слово по-англійськи. Для цього необхідно, щоб батьки, або один з них, мав базові знання мови. Час для занять не регламентується, це залежить від особливостей характеру дитини, але закінчувати слід раніше, ніж малюк відчує нудьгу або втому. А ось періодичність повинна бути максимально частою.

Починати слід з одного-трьох картинок, поступово збільшуючи їх число за один перегляд. Поступово, кількість доповнюється, картки змінюються. Або, якщо ви відмінно володієте англійською мовою, можете розширювати заняття. Не просто вимовляєте предмет по-англійськи, але і додаєте характеристики предмета.

Серія «Вундеркінд з пелюшок» охоплює різні тематики: одяг, домашні тварини, емоції, їжа, музичні інструменти, меблі, овочі, дикі тварини і багато іншого. Хочете навчити дитину раннього читання англійською, придбайте набір карток «Літери». Принцип проведення занять з ним той же. Для гармонійного, всебічного розвитку можна придбати відразу кілька наборів. Всі картки виконані з твердого картону, тому прослужать вам довго.


Методика Домана «Вундеркінд з пелюшок» розрахована на вік від народження до 3 років, а для дітей старшого віку пропонується вивчення англійської мови в ігровій формі за картками Англійська на долоньці і   Тематичні картки на англійській мові Методика Домана «Вундеркінд з пелюшок» розрахована на вік від народження до 3 років, а для дітей старшого віку пропонується вивчення англійської мови в ігровій формі за картками Англійська на долоньці і Тематичні картки на англійській мові . Якщо дитина почала вивчати мову в дитячому садку або в школі, то ігрові картки стануть чудовою альтернативою нудним заняттям.
Набори «Англійська на долоньці» містять зображення з назвами на англійській мові. А поруч розташовуються слова, з якими складаються словосполучення або маленький розповідь. Найбільш популярні теми «Тварини і рослини», «Моя кімната», «Моя сім'я, мої друзі і я», «Кольори і форми, рахунок і алфавіт».

Набори Тематичні картки на англійській мові розроблені для дітей з початковим рівнем знань. Їх використовують для практичних занять мовою в школах і дитячому саду. Будинки за цими картками ви перевірите рівень засвоєння матеріалу. Картки підбираються за темами. Ви можете замовити один набір або купити всю серію. Це дозволить проводити вдома ігрові уроки з англійської мови.

Якщо ви мрієте, щоб ваш малюк досконало володів англійською мовою, щоб він був добре підготовлений до вступу в спеціалізовану школу, не відкладаєте заняття з дитиною на потім. Не чекайте, коли він підросте і, на вашу думку, «дозріє» для навчання. І неважливо, який вік у вашого малюка, один тиждень або один рік. Починайте вже сьогодні. Завтра дитина покаже вам свій перший результат!

Замовити і купити картки Домана >>

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама