Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Лампи ДРЛ 250. Характеристики

Головна - Каталоги обладнання - характеристики ламп

характеристики ламп

Технічні характеристики:

Номінальна потужність: 250 Вт.
Напруга на лампі: 130 В.
Світловий потік: 13500 лм.
Світлова віддача: 54 лм. / Вт.
Тип цоколя: Е40
Діаметр D: 91 мм.
Довжина L: 228 мм.
Термін служби: 12000 ч.

Лампи ДРЛ 250 - застосування
Дугова Ртутна Лампа (Лампа ДРЛ) - є дугового ртутної люмінофорного лампою високого тиску. Широко застосовуються для загального освітлення об'ємних територій (вулиці, заводські цехи, майданчики і так далі), де немає жорстких вимог до перенесення кольорів, але при цьому потрібна велика світловіддача. Лампи ДРЛ мають потужність від 50 і до 2000 Вт. Вони розраховані на роботу в електромережах зі змінним струмом і напругою електроживлення 220 Вольт (стандартна частота 50 Герц). Лампа ДРЛ потребує пускорегулюючим пристрої (дросель).

Лампи ДРЛ 250 - принцип дії
На дану лампу подається змінна напруга в електромережі. Воно направляється основним і додатковим електродів, які розташовані з одного боку пальника і на таку ж пару електродів, розташованих на іншому боці кварцовою пальника. Наступним місцем (проміжком), де зосереджується електрична напруга, це проміжок між основними електродами пальника, які розташовуються на протилежних її боках.
Саме відстань між головними і додатковими електродами мало. Це дає можливість легко іонізувати цей проміжок газу, подавши на нього певну величину напруги. Струм, який виникає після пробою на даній ділянці, обмежується електричним опором. Воно знаходиться в електричному ланцюзі додаткових електродів стоїть перед входом провідників в сам пальник. Як тільки на кінцях пальника почалася іонізація, розряд поступово переходить на ділянку між основними електродами кварцовою пальника. Це дає подальше горіння лампи ДРЛ.

Лампи ДРЛ 250 - особливості
На максимальний режим свого горіння лампа ДРЛ виходить після 7 хвилин. Це відбувається через те, що в НЕ розігрітому стані ртуть (в кварцовою пальника) знаходиться у вигляді крапельки або нальоту на стінках скляної колби. Після пуску, під дією температури, ртуть випаровується, і поступово поліпшується розряд між робочими електродами. Як тільки вся наявна ртуть перейде в газоподібний стан, лампа ДРЛ виходить на свій номінальний режим роботи.
Повторне включення лампи ДРЛ не відбудеться до тих пір, поки вона повністю не охолоне.
Лампа ДРЛ вельми чутлива до температури. Тому вона потребує зовнішньої скляній колбі. Дана колба має дві функції: служить перепоною між зовнішнім середовищем і пальником, тим самим перешкоджаючи охолодженню пальники, а також, оскільки при внутрішньому розряді випускається не весь видимий спектр (тільки зелений колір і ультрафіолет), то люмінофор, що знаходиться на внутрішній стороні зовнішньої колби, перетворює ультрафіолет в спектр червоного світіння. Це дозволяє об'єднати кольори в біле світіння лампи ДРЛ.

Лампи ДРЛ 250 - пристрій
Дугова ртутна лампа (ДРЛ) складається з трьох основних функціональних частин: цоколь, кварцова пальник і скляна колба.
Лампи ДРЛ 250 - пристрій   Дугова ртутна лампа (ДРЛ) складається з трьох основних функціональних частин: цоколь, кварцова пальник і скляна колба
»Цоколь призначений для прийому електроенергії з мережі, за коштами з'єднання контактів лампи (один з яких різьбовій, а другий - точковий) з контактами патрона, після чого відбувається передача змінного електрики безпосередньо на електроди самої пальники ДРЛ лампи.
»Кварцова пальник є основною функціональною частиною лампи ДРЛ. Вона являє собою кварцову колбу, у якій з боків розташовуються по 2 електрода. Два з них основних і два - додаткові. Простір пальника заповнений інертним газом «аргону» (для ізоляції теплообміну між пальником і середовищем) і крапелькою ртуті.
»Скляна колба - це зовнішню частину лампи. Всередині неї поміщена кварцова пальник, до якої від контактного цоколя підходять провідники. З колби викачують повітря і закачують в ній азот. І ще один важливий елемент, що знаходиться в скляній колбі, це 2 обмежують опору (приєднані до додаткових електродів). Зовнішня скляна колба з внутрішньої сторони покрита люмінофором.

Підключення до електромережі чотирьох електродної лампи здійснюється через дросель. Дросель підбирається відповідно до потужністю ДРЛ лампи. Роль дроселя - обмежувати струм, що живить лампу. Якщо включити лампу без дроселя, то вона моментально згорить, оскільки через неї пройде занадто великий електрострум. У схему підключення бажано додати конденсатор (НЕ електролітичний). Він буде впливати на реактивну потужність, а це заощадить електроенергію в два рази.

Дросель ДРЛ-125 (1
Дросель ДРЛ-125 (1.15А) = конденсатор 12 мкф. (Не менш 250 В.)
Дросель ДРЛ-250 (2.13А) = конденсатор 25 мкф. (Не менш 250 В.)
Дросель ДРЛ-400 (3.25а) = конденсатор 32 мкф. (Не менш 250 В.)
PS Лампа ДРЛ містить всередині крапельки ртуті, якщо розіб'ється кварцова колба, то пари ртуті розвіються в приміщенні на 25 м.кв. Звертайтеся з лампою ДРЛ обережно.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама