Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Світлодіодний прожектор LED ➣ Купити лід прожектор в Led Factor

  1. Різновиди LED прожекторів і особливості їх застосування
  2. точкові
  3. монохромні
  4. багатобарвні
  5. Вища планка: якість освітлення, довгостроковість служби, економія

Потужність таких освітлювальних приладів дозволяє їх використовувати для освітлення стадіонів, великих концертних залів і довгих промислових сховищ і прибудинкових територій.

Потужність таких освітлювальних приладів дозволяє їх використовувати для освітлення стадіонів, великих концертних залів і довгих промислових сховищ і прибудинкових територій

Різновиди LED прожекторів і особливості їх застосування

Світлодіодні прожектори бувають:

  • точкового підсвічування
  • монохромного типу
  • багатоколірного типу

точкові

Якщо вам необхідно підібрати якісне економне освітлення для фонтанів, штучних водойм та водоспадів, а також для організації освіження в садово-паркових зонах і доріжок, то точковий прожекторний світло - ідеальне рішення для цього. Такі освітлювальні прилади відмінно вписуються в будь-який ландшафт і служать довгі роки за рахунок міцного металевого корпусу, міцної лінзи і високоякісних діодів.

монохромні

Склади, цехи і виробничі зони підприємств - все це висвітлюється за допомогою монохромних прожекторів. Особливістю такого типу освітлення є те, що яскраве світло поширюється рівномірно по освітлюваної території. Світло при цьому не тисне на очі і створює хорошу видимість на об'єктах.

багатобарвні

Такий LED прожектор забезпечує неперевершену світлову атмосферу - це щось приголомшливе, справжній театр тіней і світла. З таким освітленням ви можете задавати динаміку дії і загальний настрій: від динамічною синюватої прохолоди до розслабляючого сонячного спокою.

Вища планка: якість освітлення, довгостроковість служби, економія

Якість освітлення. Прожектори LED Factor оснащені першокласними світлодіодами, які видають приємний яскраве світло.

Довгостроковість. Світлодіодні елементи, металева конструкція і комплектуючі електроніка вищої якості - з'єднання всіх цих складових забезпечує стабільну роботу LED прожектора навіть в умовах постійної транспортуванні довгі роки.

Економія. Головна особливість прожектора - потужний промінь світла. Це означає, що і електрики такі прилади «їдять» чимало. Плюсом джерел світла на світлодіодах є низьке енергоспоживання і яскраве освітлення.

Вони дуже вигідні, адже забезпечують якісне освітлення, а рахунки за електрику при цьому ви отримуєте досить невеликі.

Всі світлодіодні прожектори LED Factor виробляються з різноманітними робочими параметрами. Тому ви завжди можете підібрати на нашому сайті прожектор виключно для ваших цілей, будь це освітлення території біля будинку або концертної річної танцмайданчика.

Замовляйте прожектори на нашому сайті і отримуйте подвійну вигоду від покупки: хороше освітлення і економію на електриці на багато років.

Ви також можете ознайомитися з нашими магістральними світильниками і трековими світильниками .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама