Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вимикачі і розетки Merten - кращий вибір

  1. Вимикачі і розетки Merten Antik - кращий вибір для вашого будинку Починаючи з 1906 року, коли в Німеччині,...
  2. Основні серії розеток і вимикачів Merten - Antik і Artec

Вимикачі і розетки Merten Antik - кращий вибір для вашого будинку

Починаючи з 1906 року, коли в Німеччині, в містечку Гуммерсбах, почала свою діяльність фірма Мертен, щорічно з цехів компанії на ринок електротоварів надходить якісна електро фурнітура. Пріоритетним напрямком в діяльності компанії стало виготовлення розеток і вимикачів. Сьогодні продукція компанії Merten доступна і споживачам в нашій країні. Асортимент продукції, що випускається компанією продукції надзвичайно різноманітний. Серед продукції, що виробляється покупці можуть знайти і розетки і merten вимикачі , І сучасні датчики руху, дріммери, таймери і светорегулятори. Крім того, компанія виробляє і компоненти для систем, що дозволяють виконувати автоматизацію будівель самого різного призначення.

Незважаючи на настільки багатий асортимент продукції, що випускається, найбільш популярними товарами компанії Merten залишаються вимикачі і розетки, що представляють електро фурнітуру Незважаючи на настільки багатий асортимент продукції, що випускається, найбільш популярними товарами компанії Merten залишаються вимикачі і розетки, що представляють електро фурнітуру. За роки існування вимикачі Merten, змогли зарекомендувати себе як вироби з незмінним і знаменитим всьому світу німецькою якістю, як вироби, які відрізняє унікальний дизайн, над яким працюють провідні фахівці компанії. Завдяки старанням злагодженого і професійного колективу компанія Мертен була неодноразово відзначена різними міжнародними нагородами. Але головною нагородою є визнання покупців у всьому світі.

Історія становелнія німецької компанії Merten

Починаючи з 1985 року, розробниками компанії особлива увага приділяється питанням безпеки всієї продукції, що випускається. У процесі виробництва компанія забезпечує постійний контроль якості, тому вибираючи вимикачі Мертен, кожен покупець вибирає виняткову якість і вироби, безпечні для будинку.

Merten випускає кілька ліній електро фурнітури, кожна з яких по-своєму унікальна. Так вимикачі серії «Merten System M» чудово поєднують чіткість квадратної форми, і легкість прозорого скла. вимикачі Merten даної серії, завдяки використанню такого природного матеріалу як скло створюють ефект неповторною легкості конструкції. Вимикачі виконуються з використанням традиційного білого кольору, більш експресивних кольорів, синього або червоного.

Альтернативним варіантом, який наповнить приміщення більш м'якими лініями, стануть вимикачі випускається компанією лінії «Merten System Design». Дана серія також відрізняється незвичайними сучасними формами і унікальними матеріалами, які дозволяють дизайнерам при створенні інтер'єру втілювати в реальність навіть найсміливіші задуми.

Основні серії розеток і вимикачів Merten - Antik і Artec

Основною лінією вироблених вимикачів є лінія «merten artec», яка оснащена досить великих розмірів основною частиною. Для виготовлення вимикачів і розеток цієї серії виробник вирішив використовувати високої якості нержавіючу сталь і такий сучасний матеріал як пофарбований термопласт.

Досить популярною залишається і лінія вимикачів і розеток « merten antik », Назва якої говорить сама за себе. Вимикачі даної лінії призначені для найвимогливіших покупців, які висувають особливі вимоги до вимикачів. Вироби цієї серії призначені для створення інтер'єрів в строгому класичному стилі. Дизайнери ретельно продумали при створенні матеріали, які використовуються при виготовленні вимикачів. Крім того, велика кількість квітів дозволяють формувати стильний інтер'єр, наповнений елегантними лініями. Вимикачі німецької компанії Merten функціональні і прекрасно підходять для установки, як в інтер'єрах міських квартир, так і в приватних будинках.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама