Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як можна рефінансувати автокредит в Ощадбанку?

  1. Використовуйте калькулятор на офіційному сайті
  2. Які відгуки тих, хто скористався послугою?

Основна ідея рефінансування автомобільного кредиту - покриття наявного кредитного зобов'язання в одному банку за допомогою отримання нової позики в іншому.

Наприклад, рефінансування автокредиту в Ощадбанку дає можливість змінити умови кредитування. Можна зменшити виплату по процентній ставці, продовживши кілька термін кредиту, піти від додаткових комісій.

Для отримання рефінансування з автомобільного кредиту в Ощадбанку клієнту необхідно знати умови:

  1. Рефінансування здійснюється в рублях.
  2. Мінімальний кредит 15 тисяч рублів (столичним жителям - 45 тисяч).
  3. Максимальний кредит 1 млн. Рублів, якщо загальна сума заборгованості по різним позиками не перевищує 1,5 млн. Рублів.
  4. Рефінансування надається на мінімальний термін - 3 місяці, максимальний - 5 років.
  5. Для клієнтів, які отримують зарплату в Ощадбанку, і вкладників процентні ставки - 17% для кредиту строком до 1 року, понад 2 роки - 18,5%. Для решти позичальників процентні ставки будуть на 3% вище в обох випадках.

Крім перерахованих умов Сбербанк звертає увагу на кількість кредитів, узятих в інших банках (не більше п'яти). Щоб повчити рефінансування автокредиту в Ощадбанку, у заявника не повинно бути прострочення по платежах. При дотриманні всіх умов банк здійснить переклад автомобільного кредиту на безкоштовній основі.

Як і при отриманні будь-якого кредиту, важливу роль відіграє обмеження віку позичальника. Рефінансування надають особам, які досягли 21 року, не старше 65-річного віку до терміну повного погашення позики.

Використовуйте калькулятор на офіційному сайті

Щоб зважитися на рефінансування автомобільного кредиту, варто прорахувати вигідність такого заходу.

Найпростіший варіант - звернутися до онлайн калькулятору. На сайті Ощадбанку потрібно знайти розділ і ввести свої дані у відповідні рядки. Для цього необхідно знати суму, що залишилася для виплати, процентну ставку, яку нарахують, планований термін для повного погашення кредиту.

До розрахованому щомісячного платежу слід додати вартість зі страхування КАСКО, а іноді потрібно оформити і страхування життя. В результаті сума по рефінансуванню автомобільного кредиту збільшиться. Калькулятор дає можливість розглянути кілька варіантів на вибір сум платежів, термінів, комісій і зупинитися на найбільш прийнятному варіанті.

Які відгуки тих, хто скористався послугою?

Для розуміння, наскільки буде вигідною програма рефінансування автомобільного кредиту в ощадбанку, слід звернутися до відгуків на офіційному сайті банку. Деякі клієнти пишуть, що рефінансування автомобільного кредиту допомогло об'єднати кілька раніше взятих позик в один, що полегшило і зменшило щомісячну виплату.

Багато, здійснивши рефінансування, змогли зняти обтяження з автомобіля і користуватися ним. Але деякі незадоволені переоформленням страхового поліса КАСКО, це призвело до додаткових витрат.

Слід уважно вивчити всілякі нюанси рефінансування, потім приймати остаточне рішення.

Сподіваємося, що наша стаття була вам корисна. Будемо вдячні, якщо ви поділитеся нею в соціальних мережах зі своїми друзями.

Основна ідея рефінансування автомобільного кредиту - покриття наявного кредитного зобов'язання в одному банку за допомогою отримання нової позики в іншому

Це також вкрай важливо:

Які відгуки тих, хто скористався послугою?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама