Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Хабенський кинув рідну сестру напризволяще

(Казань, 21 грудня, «Татар-інформ»). чудовий актор Костянтин Хабенський в численних інтерв'ю завжди із задоволенням розповідає про своїх батьків. І вкрай рідко - про старшу сестру Наталії. Відомо лише, що в юності дівчина співала в ансамблі, потім з подругою організувала групу «Маргаритки». Про те, що з нею стало потім, нічого не відомо. Однак є люди, які розповіли, як склалася її доля. (Казань, 21 грудня, «Татар-інформ»)
У дитинстві Наташа Хабенська подавала великі надії. Батьки і педагоги пророкували талановитої дівчинки блискучу музичну кар'єру. Сусіди Хабенських в Нижньовартовську, де пройшло дитинство майбутнього актора Костянтина Хабенського , Згадують, що Наташа завжди любила співати і виступати перед публікою.
Розповідають, що на початку перебудови сім'я Хабенських переїхала в Ленінград, там Наташа пішла в музичну школу. Потім вона стала солісткою Санкт-Петербурзького музичного ансамблю. Фактичним керівником гуртка в ті роки диригент Тимур Коган. Він пам'ятає її до сих пір, і добре про неї відгукується.
Після відходу з ансамблю Наталя з подругою Надією Чермантеевой, яка співала в тому ж хорі, створили свою групу, давши їй грайливий назву «Маргаритки». Незабаром колектив з двох симпатичних дівчат почав завойовувати призові місця на музичних конкурсах. Про один з таких концертів нам розповіла Марія Ахлібінская, яка спочатку була учасницею, а потім очолила фестиваль «Таланти і шанувальники», зазначає "Собеседник".

Віктор Скубі близько 10 років був продюсером незвичайного музичного фільму, в якому Хабенська і Чермантеева виконували народну музику в аранжуванні Тимура Когана. «Фільм був знятий, як кліп, - згадує Віктор Борисович. - Для зйомок зняли кафе або невеликий ресторанчик. Дівчатам видали національні єврейські костюми ».

Віктор пробував навіть запросити Костянтина Хабенського в цей фільм, адже його популярне ім'я допомогло б розкручування проекту. Але він, на жаль, відмовився, пославшись на зайнятість. Він відмовив не тільки продюсеру, а й своєю рідною сестрою. Судячи з чуток, Наталя зараз живе в Німеччині. Начебто познайомилася в Москві з німцем, закохалася і поїхала до нього на батьківщину.
Хабенський кинув рідну сестру напризволяще (фото)
Пугачова обдурила російський шоу-біз (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама