Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Будівництво приватного будинку

  1. Будівництво заміського будинку - матеріали
  2. Приватний будинок з цегли
  3. Житловий будинок з газосилікату
  4. Будинок з керамзитних блоків
  5. Етапи побудови приватного будинку
  6. ціни
  7. Будівництво заміського будинку під ключ з "РуВітСтрой"

Потрібно бригада для будівництва будинку Потрібно бригада для будівництва будинку? Чи не можете визначитися з тим, який матеріал використовувати для будівництва заміського будинку? Від вирішення цих питань залежать не тільки поточні витрати на зведення будинку, але також рівень комфортності проживання та витрати, пов'язані з подальшою експлуатацією будівлі.

Компанія «РуВітСтрой» - колектив професійних будівельників. Великий досвід, високий професіоналізм співробітників і власна техніка дозволяють нам здійснювати будівництво одноповерхового житлового будинку або розкішного котеджу в Мінську і Мінській області відповідно до будівельних норм в обумовлені терміни .. Ми виробляємо весь комплекс будівельних робіт, починаючи від первісної планування ділянки і закінчуючи внутрішньою обробкою готового котеджу. Ми гарантуємо, що за весь хід ведення робіт перед вами не постане питання «шукаю будівельників для будівництва будинку».

Будівництво заміського будинку - матеріали

При всьому різноманітті вибору будівельних матеріалів найбільш часто в малоповерховому будівництві (одноповерховому, двоповерховому, триповерховому) використовуються:

  • цегла;
  • газосиликатні блоки;
  • керамзитобетонні блоки;
  • дерево.

Кожен з них має свої переваги і недоліки. Але якщо ви плануєте будувати будинок в Мінську або Мінської області для постійного проживання, то рекомендуємо вам зупинити свій вибір на перших трьох.

Приватний будинок з цегли

Цегла вже дуже давно застосовується в будівництві Цегла вже дуже давно застосовується в будівництві. Котеджі, побудовані з нього, мають високу міцність. Цегла не гниє і не схильний до дії ніяких шкідників. Цегляні будинки довговічні і мають відмінну вогнестійкість. При використанні цього матеріалу не потрібна зовнішня обробка стін, що позначається на кінцевій ціні будівництва.

Цегла люблять архітектори і бригади будівельників. Він дозволяє їм створювати дійсно унікальні проекти відповідно до побажань замовника. І звичайно цегла - це натуральний матеріал. Він не містить шкідливих для життєдіяльності людини речовин. Детальніше >>

Житловий будинок з газосилікату

Газосиликатні блоки для будівництва приватного будинку застосовують досить часто Газосиликатні блоки для будівництва приватного будинку застосовують досить часто. Це, без перебільшення можна сказати, найулюбленіший матеріал у забудовників і будівельників. Популярність цього матеріалу обумовлена ​​доступною ціною, а також відмінними звукоізоляційними і теплоізоляційними властивостями.

Стіни з газосилікатних блоків легко піддаються штробленню. Тому не складе великих труднощів зробити розводку електричних, опалювальних і водопровідних мереж. Блоки можна використовувати не тільки для зовнішніх стін, але і для внутрішніх перегородок. Детальніше >>

Будинок з керамзитних блоків

Керамзитні блоки також як газосиликатні, мають гарні теплоізоляційними властивостями Керамзитні блоки також як газосиликатні, мають гарні теплоізоляційними властивостями. У житлових будинках, побудованих з цього матеріалу тепло і затишно. Це екологічний, біостійкий матеріал. Завдяки високій міцності, володіє хорошою несучою здатністю.

Великим перевага керамзитобетонних блоків є те, що вони характеризуються низьким капілярним водонасиченню. Завдяки своїм розмірам дозволяють значно скоротити терміни будівництва котеджу.
Детальніше >>

Етапи побудови приватного будинку

Будівництво одноповерхового будинку не такий простий процес, як може здатися на перший погляд, не кажучи вже про більш висотних будівлях Будівництво одноповерхового будинку не такий простий процес, як може здатися на перший погляд, не кажучи вже про більш висотних будівлях. Кінцевий результат залежить не тільки від застосовуваних матеріалів, а й професійної підготовки підрядника. Сумлінне виконання робіт на кожному етапі будівництва - запорука відсутності турбот у забудовника під час проживання в будинку. Укрупнене ці етапи можна розділити на 4 групи:

  1. Земляні роботи - підготовка майданчика перед початком будівництва і благоустрій території після його закінчення.
  2. пристрій фундаменту - найбільш важливий етап. Від якості виконання цих робіт багато в чому залежить кінцевий результат будівництва. Усунути похибки виконання фундаменту вкрай складно.
  3. Зведення стін і перекриттів. На цьому етапі зводиться коробка будинку. Тепер ви можете оцінити реальні розміри котеджу.
  4. Покрівельні роботи завершують будівництво будинку. Котедж набуває дах і готовий до зовнішньої і внутрішньої обробки.

ціни

Ми пропонуємо своїм клієнтам наступні варіанти будівництва:

Матеріал стін Під обробку (фундамент, стіни, перегородки, покрівля)
без матеріалів Під ключ Цегла від 120 $ / м2 договірна Керамзітобетонниє блоки від 100 $ / м2 договірна Газосилікатні блоки від 95 $ / м2 договірна

* Ціни вказані без урахування допоміжних транспортних механізмів (кран, бетононасос, навантажувач, бульдозер), так як кожен об'єкт є індивідуальним. Детальніше ...

** Оплата здійснюється за курсом Національного банку Республіки Білорусь на день проведення платежу.

Будівництво заміського будинку під ключ з "РуВітСтрой"

Робота з кожним замовниками ведеться тільки на договірній основі. Наші бригади будують котеджі в Мінську і Мінській області не тільки з матеріалів забудовника. Ми маємо можливість запропонувати свої. У багатьох випадках це економічно вигідно для клієнта. Архітектори компанії, якщо потрібно, допоможуть вам в разі відсутності проекту будинку.

Набирайте номер +375 (29) 371-08-47. Ми відповімо на всі ваші запитання.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама