Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як вибрати водяний полотенцесушитель для ванної кімнати?

Канули в літа чавунні радіатори в наших ванних кімнатах, їм на заміну прийшли сучасні, стильні та якісні   рушникосушки або «дизайн-радіатори» Канули в літа чавунні радіатори в наших ванних кімнатах, їм на заміну прийшли сучасні, стильні та якісні рушникосушки або «дизайн-радіатори» . При бажанні або необхідності замінити чавунний радіатор або просто додати такий функціональний елемент, як полотенцесушитель, для початку потрібно відповісти на питання, як вибрати полотенцесушитель водяний для ванної кімнати.

Таким питанням задаються багато, тому вкажемо на основні критерії за якими повинен здійснюватися вибір водяних полотенцесушителей. Так основними факторами вибору полотенцесушителя водяного є: матеріал, дизайн і вартість.

  1. матеріал

Перед тим, як вибрати полотенцесушитель для ванної , Особливу увагу варто приділити матеріалу, з якого він виготовлений. Так, основою всіх водяних полотенцесушителей є труба з нержавіючої сталі. Виділяються два типи водяних полотенцесушителей:

  • Безшовні, які ще називаються «цільнотянуті»;
  • Зварні, виготовлені з нержавіючих труб за допомогою зварювальної технології.

Важливу роль відіграє товщина стінок і діаметр труб, що безпосередньо впливає і на вартість виробу. У низькій ціновій категорії полотенцесушителей використовується труба 3/4 "(24 мм) товщиною 1,5 мм, до середньої цінової категорії відносяться водяні рушникосушки з 1-дюймових (32 мм) труб, 1,5-2 мм в товщину. Найбільш дорогі рушникосушки виконуються з потовщених труб 1 1/4 "товщиною 3 мм.

Отже, як вибрати полотенцесушитель водяний підходить саме Вам? Зварні рушникосушки не залежно від товщини використовуваних при виготовленні труб більш уразливі в місцях зварного шва до електрокорозії (невеликі «блукаючі струми» характерні для централізованих систем опалення). Тому зварні моделі оптимальні для використання в автономних системах опалення.

З відкритим швом або цільнотянуті рушникосушки більш стійкі до корозії і з успіхом можуть застосовуватися як для підключення до системи централізованого гарячого водопостачання та опалення, так і в автономних системах.

  1. Дизайн

Величезна різноманітність форм і кольорів полотенцесушителей можуть поставити покупця в скрутне становище. Як вибрати полотенцесушитель для ванної з величезного розмаїття моделей - питання досить актуальне. Тут варто зазначити, що класичними формами полотенцесушителей виступають змієподібні і «драбинка», мають же складнішу форму рушникосушки прийнято називати «дизайн-радіаторами». Хоча сьогодні грань між ними практично відсутні і поняття «полотенцесушитель» і «дизайн-радіатор» стали суміжними.

Досить популярні сьогодні водяні рушникосушки незвичайної, нестандартної форми, з додатковими елементами, як полки або вішалки, а також ступінчасті або з різнорівневими секціями.

Всі водяні рушникосушки, представлені в каталозі елітної сантехніки від «СанКомф» виконані з нержавіючої сталі товщиною 2 мм, а діаметр труб складає 1 ", деякі додаткові елементи і перемичці виконуються з труб меншого діаметра. Всі вироби пройшли випробування на міцність при тиску в 25 атм., що не дає змоги поставити під сумнів їх якості . Вам залишається лише вибрати вподобану модель і оформити замовлення. При покупці також зверніть увагу на розміри полотенцесушителя і комплектацію! Приємних придбань з інтернет-магазином «СанКомф»!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама