Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Твердопаливні котли тривалого горіння

  1. особливості топки
  2. Чи має сенс встановлювати твердопаливний котел для обігріву заміського будинку?

На сьогоднішній день, незважаючи на те, що все досить розвинене, але у деяких все ж ще не проведено газове постачання. Проте, якщо у Вас є заміський будинок і його необхідно обігрівати, шукають способи альтернативного обігріву для своїх будинків. Так, можна це робити за допомогою різноманітних електроприладів, але цей варіант обходиться в експлуатації занадто дорого. Та й до того ж, на сьогоднішній день залишаються актуальними для обігріву приміщень твердопаливні котли тривалого горіння з водяним контуром для будинку.

Та й до того ж, на сьогоднішній день залишаються актуальними для обігріву приміщень твердопаливні котли тривалого горіння з водяним контуром для будинку

При виборі тієї чи іншої моделі для обладнання обігріву в заміському будинку, важливо враховувати деякі особливості. До них відносяться:

  • Принцип, за яким працюють дров'яні печі з водяним контуром.
  • Чи можливо доповнити опалення додатковим обладнанням з метою збільшення продуктивності установки.
  • Переваги і недоліки котлів тривалого горіння з водяним контуром.

Переваги і недоліки котлів тривалого горіння з водяним контуром

Грунтуючись відповідями на вищевказані нюанси, варто приймати остаточне рішення про те, чи варто купувати те чи інше обладнання, або все ж має сенс влаштовувати обігрів електричними приладами або вугіллям.

особливості топки

Твердопаливні котли тривалого горіння, мають водяний контур бувають двох основних типів:

  • Котел проводиться з наявністю однієї топки, яка оснащується нижнім дуттям.
  • Піролізні типи котлів, в яких камера згоряння поділена на 2 частини і працює як з нижнім дуттям, так і з верхнім.

Піролізні типи котлів, в яких камера згоряння поділена на 2 частини і працює як з нижнім дуттям, так і з верхнім

Чи має сенс встановлювати твердопаливний котел для обігріву заміського будинку?

Щоб традиційні і піролізні котли могли працювати і, тим самим обігрівати Ваше житло, необхідний запас дров. На сьогоднішній день - це найбільш вигідний, з фінансової точки зору, вид палива. Такий варіант облаштування опалення приміщень актуальне особливо там, де не проведено газ, з тих чи інших причин. На відміну від інших видів опалювальних приладів, котли тривалого горіння оснащуються за допомогою водяного контура. Завдяки такому якісному та надійному оснащенню, можна організувати досить ефективне опалення абсолютно будь-якого приміщення. ця компанія надають гарантії .

Крім того, такі теплоносії нагріваються досить швидко, та й в обслуговуванні вони абсолютно не складні. Щоб встановити котли такого типу, не потрібно морочитися, бігати і збирати необхідний пакет дозвільної документації, довідок і т. П., Як це буває при установці інших видів опалювальних установок.

Головне і основне умова, щоб встановити такий обігрів в приватному будинку - наявність «робочого» димоходу і, обов'язково, вентиляції, що гарантує Вашу безпеку і всіх, хто буде знаходитися в будинку в момент його обігріву твердопаливним котлом тривалого горіння.

У порівнянні з традиційними установками, набагато ефективніші піролізні типи котлів. Проте, їх переваги не потрібно перебільшувати. Так само, як і переваг, у них багато недоліків.

У будь-якому випадку, перш ніж прийняти остаточне рішення про спосіб обігріву Вашого заміського будинку, ознайомтеся з характеристиками кожного обладнання, зважте переваги і недоліки кожного з них і вже тоді купуйте обладнання!

Відео:

Чи має сенс встановлювати твердопаливний котел для обігріву заміського будинку?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама