Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Водяний перець при місячних

  1. Цілющі властивості водяного перцю
  2. Настоянка водяного перцю
  3. рецепт
  4. Спосіб приготування настоянки
  5. Екстракт водяного перцю
  6. рецепт
  7. Спосіб приготування екстракту

Кві 27 Кві 27   Критичні дні - не найкращий час для жінки, в цей період представниця прекрасної статі відчуває дискомфорт і хворобливі відчуття, які прийнято називати альгодисменореей

Критичні дні - не найкращий час для жінки, в цей період представниця прекрасної статі відчуває дискомфорт і хворобливі відчуття, які прийнято називати альгодисменореей. Неприємні болі можуть виникати в області попереку або в нижній частині живота, іноді вони виражаються в досить різких сутичках. Причиною негативних відчуттів можуть стати запальні захворювання, гормональні порушення і навіть стреси, у всіх випадках зняти напади можна за допомогою водяного перцю (горець перцевий), який з давніх-давен застосовується народними цілителями для полегшення страждань жінок.

Цілющі властивості водяного перцю

Водяний перець використовувався в лікувальних цілях ще за часів Стародавньої Греції, це однорічна трав'яниста рослина, до складу якого входять вітамін К і полігопіперін глікозид, допомагало зупиняти кровотечі різного характеру і, тим самим, рятувало життя багатьом людям.

Народні лікарі навчилися застосовувати водяний перець при місячних, оскільки трав'яні настойки і відвари, створені на його основі, знімають больові відчуття і роблять кровотечі менш рясними, спрощуючи тим самим життя представниць прекрасної статі під час менструацій.

Настоянка водяного перцю

Найбільш поширеним і ефективним засобом усунення болю і зменшення кровотечі під час місячних є настоянка водяного перцю. При цьому слід розуміти, що курс лікування повинен тривати не тільки в період рясних кров'яних виділень, але і в інші дні, регулярно протягом півроку, тільки в цьому випадку можна розраховувати на позитивний результат.

рецепт

Інгредієнти для приготування настоянки:

  • 1 столова ложка трави водяного перцю;
  • 1 стакан води.

Спосіб приготування настоянки

Нагрійте трав'яний перець на водяній бані, попередньо додавши 1 склянку води. Наполягайте його протягом 45 хвилин, потім додайте стільки кип'яченої води, щоб вийшов первинний об'єм. Приймати лікарський засіб слід щодня, три рази в день по одній столовій ложці.

Екстракт водяного перцю

водяний перець

Водяний перець при місячних часто використовують у вигляді екстракту. Приготування лікарського засобу не займає багато часу і не вимагає фармацевтичних навичок.

рецепт

Інгредієнти для приготування екстракту:

  • 100 грамів подрібненої трави водяного перцю;
  • 100 грамів спирту.

Спосіб приготування екстракту

Подрібнену траву залийте спиртом і приймайте по тридцять крапель тричі на день, як під час менструацій, так і в період між ними. Курс лікування повинен становити, як мінімум три місяці.

коментарів ( 1 ):

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама