Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Комплектуючі для покрівлі

Виробниче об'єднання «Еталон» пропонує все необхідне для створення надійної і довговічною покрівлі

Виробниче об'єднання «Еталон» пропонує все необхідне для створення надійної і довговічною покрівлі. У поточному розділі представлені комплектуючі для металевої та гнучкої черепиці , Профлиста, фальцевого покриття . У каталозі зібрані як обов'язкові елементи, без яких неможливо створити герметичну конструкцію (наприклад, ковзани і ущільнювачі), так і додаткові, здатні поліпшити експлуатаційні характеристики будівлі.

Товари, представлені в цьому розділі сайту, можна розділити на кілька груп:

  • Монтажні пристосування. До них відносяться інструменти, що полегшують і прискорюють пристрій покрівлі, - наприклад, електричні ножиці по металу, спеціальні насадки-свердла, молотки з пластиковими наконечниками. На сайті широко представлені пристосування для створення покриття фальца.
  • Добірні елементи. Це ковзани, пристінні і вітрові планки, накладки для ендови та інше.
  • Снігозатримувальні і перехідні конструкції. У розділі зібрані бар'єри, розсікачі, покрівельні сходи, огородження.
  • Аератори, димникі, вентиляційні виходи. Такі пристосування дозволяють зробити будь-який отвір (наприклад, для виходу повітря) герметичними і естетичними. Комплектуючі для профлиста, фальцевої і бітумної покрівлі розрізняються за формою.
  • Ущільнювачі і герметики. Існують самоклеючі, профільовані, розширюються і інші різновиди таких матеріалів.

Купіть все необхідне для м'якої покрівлі та інших покриттів в одному місці і заощаджуйте час.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама