Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гаряче цинкування в Петербурзі - обробка деталей і металоконструкцій

  1. гарячеоцинкованим вироби

Гаряче цинкування - це найкраще і найефективніший засіб захисту металевих виробів, а також споруд різного типу від негативних впливів навколишнього середовища (окислення, корозія). Що стосується самого технологічного процесу нанесення покриття гарячого цинку, то воно грунтується на такому явищі, як дифузія. Це означає, що при зануренні металевої деталі в розплавлений цинк, атоми проникають крізь метал і залишаються в його зовнішньому шарі. Завдяки цьому, покриття стає нерозривним і не пошкодиться в момент монтажу, експлуатації або транспортування горячеоцинкованной деталі.

Виконати таку обробку можна тільки використовуючи спеціальне обладнання і володіючи серйозними виробничими потужностями. Компанія ОПМ представлена ​​на ринку виробництва та реалізації різних елементів кріплення в Санкт-Петербурзі не одне десятиліття. За цей час у нас з'явилося все необхідне для проведення якісних робіт по оцинкування в великих і малих обсягах.

Ми здійснюємо гаряче цинкування будь-яких металоконструкцій, металовиробів. Роботи проводяться в суворій відповідності до вимог стандартів. Крім того, проводимо необхідну підготовку виробів: зачистка поверхонь, створення технологічних отворів та інше.

Крім того, проводимо необхідну підготовку виробів: зачистка поверхонь, створення технологічних отворів та інше

Гаряча оцинковка - досить вигідне рішення. Наші вітчизняні фахівці, а також їхні закордонні колеги розрахували економічну вигоду гарячого цинкування. Їх розрахунки звелися до того, що цей процес в середньому більш ніж в 2,3 рази дешевше, ніж вартість фарбування. Як показує практика, металеві вироби вимагають повторне фарбування як мінімум 3-4 рази за цикл свого життя (розрахунок взятий на 30-35 років). А в деяких умовах виробничої діяльності просто взяти і розібрати металоконструкції і перефарбувати їх просто неможливо. Необхідно буде зупиняти виробництво і запускати тільки через додатковий період часу простою. Це недопустимо.

Ціна гарячого цинкування в Санкт-Петербурзі залежить перш за все від складності та обсягу робіт, а також від характеру попередньої підготовки. Важливу роль відіграють і параметри деталей, які необхідно буде обробити: товщина металу, площа поверхні, форма, матеріал і інше. Для того, щоб дізнатися вартість цинкування зв'яжіться з нашими технічними фахівцями за телефонами, вказаними на сайті або оформіть замовлення прямо зараз.

ВІДПРАВИТИ ЗАЯВКУ

гарячеоцинкованим вироби

Якщо вас зацікавили елементи кріплення, які можуть мати своє виконання з гарячеоцинкованої покриттям, то вони представлені далі. Вироби постійно знаходяться на наших складах. Доставка здійснюється швидко.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама