Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Модульні вимикачі навантаження / рубильники ABB від 16 ... 160М

Модульні вимикачі навантаження / рубильники ABB від 16 ... 160М мають широку сферу застосування: від локальних вимикачів безпеки до головних вимикачів трансформаторних підстанцій потужністю до 1600 квар.
Вимикачі навантаження / рубильники ABB OT16 ... 160 SwitchLine можуть використовуватися в різних цілях, починаючи від центрів дистанційного керування до розподільних щитів і рубильників на станочном обладнанні.

Сімейство вимикачів ABB ВІД 16 ... 160А за своїми технічними характеристиками відповідає останнім вимогам до сучасної низьковольтної апаратури.

Однією з найбільш важливих особливостей вимикачів ВІД є запатентований автоматичний, незалежний від оператора, механізм швидкого включення і виключення, який працює на ВІД 45 Однією з найбільш важливих особливостей вимикачів ВІД є запатентований автоматичний, незалежний від оператора, механізм швидкого включення і виключення, який працює на ВІД 45 ... 160.

Вимикачі навантаження ABB ВІД мають ступінь захисту IP20.
Рубильники ABB ВІД можуть бути встановлені на платі або на DIN-рейці, або приклацує або кріпитися гвинтами на дверцятах шафи.

Вимикачі навантаження ОТ125 і ВІД 160 можна монтувати на DIN-рейках 35 або 75 мм. Їх можна також встановлювати в проміжку між двома DIN-рейками (з мінімальним відстанню 150 мм). Можна використовувати електричні або пневматичні викрутки для прискорення процесу монтажу. Вимикачі ВІД можна встановлювати під пластрон з вирізом 45 мм.

Аксесуари легко цмокають до вимикачів. Існують 6 і 8 - полюсні вимикачі, але їх також можна зібрати за допомогою комплекту аксесуарів для з'єднання способом клацання двох рубильників. Четвертий полюс і додаткові контакти можуть бути додані з зовнішньої сторони вимикача.

пропонуємо також автоматичні вимикачі .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама