Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Розміщення розеток і вимикачів в Дніпропетровську

Розміщення розеток і вимикачів в Дніпропетровську - послуга, яка надається компанією «Строй Сила», що працює більше 10 років на ринку ремонтно-будівельних послуг Розміщення розеток і вимикачів в Дніпропетровську - послуга, яка надається компанією «Строй Сила», що працює більше 10 років на ринку ремонтно-будівельних послуг. У будь-якої людини, в будинку якого намічається ремонт, рано чи пізно виникає питання: де встановити розетки і вимикачі? В якому місці їх все-таки розташувати?

Для того щоб отримати відповідь, треба відповісти на наступні питання:
-В якому місці Вашої квартири буде розташована меблі, і яка це меблі?
- Де і які електроприлади будуть розташовані?
-Предполагается чи зведення нових стін і знесення старих?
-Що буде обшивати гіпсокартоном?

І, звичайно, треба передбачити всі, що може вплинути на розташування розеток і вимикачів. Після відповіді на ці питання, необхідно визначитися - чи будуть ці вимикачі і розетки приховані чи ні? Прикладом прихованої розетки може служити розетка для підключення варильної панелі і духової шафи. Прикладом вбудованого вимикача може служити включення підсвічування в вбудованому шафі.

Перед прихованої установкою необхідно заздалегідь знати конструкцію меблів. Важливо, щоб до розеток був доступ: розеток і вимикачів не повинні заважати полки і речі на них.
Якщо вимикач або розетка встановлюються після монтажу меблів, має бути забезпечено доступ до місця установки і достатній простір.

Вибираючи розетку або вимикач для певної кімнати, важливо врахувати колір меблів. Наприклад, якщо меблі має матову поверхню, то глянцеві білі розетки на такому тлі будуть виглядати далеко не найкращим чином. Уміло розміщені розетки легко і швидко перетворять Вашу кімнату. А, вимикачі під колір дерева підкреслять наявність в кімнаті дерев'яних меблів, створивши відчуття комфорту і додатковий затишок. Підібрати вимикачі і розетки можна в тон дверей, стелі і навіть штор.
До початку підключення розетки або вимикача, слід продумати їх розташування. Якщо Ви плануєте установку розетки біля ліжка, необхідно врахувати її висоту, щоб до неї можна було дотягнутися лежачи. Грамотне і добре продумане розміщення вимикачів і розеток дозволить Вам не відчувати зайвих незручностей.

Сьогодні існує величезна кількість самих різних електропристроїв. Для Вашої ванної кімнати або сауни прекрасно підійдуть вологозахищені розетки і вимикачі. Якщо в будинку є діти, має сенс придбати спеціальні розетки з елементами захисту, що не дозволяють засунути в розетку сторонній предмет.
В останні роки особливої ​​популярності набули розетки і вимикачі, забезпечені індикатором. Такі пристрої Ви з легкістю знайдете навіть в повній темряві. Якщо Ви забудете вимкнути світло, автоматичні вимикачі зроблять це самостійно.

Приклади процесу виконання робіт:

У будь-якої людини, в будинку якого намічається ремонт, рано чи пізно виникає питання: де встановити розетки і вимикачі?
В якому місці їх все-таки розташувати?
Де і які електроприлади будуть розташовані?
Предполагается чи зведення нових стін і знесення старих?
Що буде обшивати гіпсокартоном?
Після відповіді на ці питання, необхідно визначитися - чи будуть ці вимикачі і розетки приховані чи ні?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама