Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

заміна розеток

  1. заміна розеток Заміна розеток в Мінську
  2. Заміна розеток ціна
  3. Заміна розеток і вимикачів
  4. Як дізнатися, чи потрібно викликати електрика?

заміна розеток

Заміна розеток в Мінську

Заміна розеток в Мінську

Установка розетки або вимикача - це відповідальний момент і багато хто може подумати що це нескладна робота, проте тільки за 2014 рік через неякісної установки розеток, підключення варильний плит постраждало більше 38 квартир, 3 дачних будинки які особисто звернися до нас за допомогою. Основними помилками були з'єднання розеток різними проводами по перетину, установка перемичок між нульовим і заземлювальним провідником в розетках. Якщо у Вас розхиталася розетка, іскрять дроти, бовтається вимикач звертайтеся до нас. ТОВ «Е фас» надає будь-які послуги електриків з наданням договору і гарантією на виконану роботу.

ТОВ «Е фас» надає будь-які   послуги електриків   з наданням договору і гарантією на виконану роботу

Заміна розеток ціна

Точну вартість по заміні розеток можна дізнатися різними способами. Найпростіший спосіб це зайти на сайт http://efas.by в розділ ціни . Також можна написати листа на наші електронні адреси: [email protected] або [email protected], або просто подзвонити за телефонами зазначених вище. Середня вартість заміни розетки становить 2-7 у.о за курсом нац. банку. Ціна може коливатися через те, що в старому житловому фонді подрозетники або відсутні, або виконані з металу, що в свою чергу буде проблематично надійно зафіксувати розетку або вимикач. (Про установку підрозетника можна дізнатися ТУТ ) Якщо вам потрібно якісна установка, не боячись, що розетка може вивалитися, і постійно її потрібно притримувати, тоді Вам необхідно додатково встановити підрозетник.

Заміна розеток і вимикачів

Якщо Ви плануєте зміни в електричній частині вашого будинку або квартири, або Вам належить косметичний ремонт, для якого необхідно переставити меблі, електроприлади, значить Вам потрібно перенесення розеток і вимикачів. Про перенесення розеток можна подивитися тут . Розрахунок максимального навантаження, споживаної приладами необхідно проводити заново. Старі розетки які залишаться на старих місцях рекомендується теж замінити.

Як дізнатися, чи потрібно викликати електрика?

  • При виникненні запаху гару від розеток або елементів проводки.
  • При іскрінні розеток або вимикачів
  • Деформація пластика або металевих елементів
  • Сторонні звуки при включенні електроприладів
  • Висока температура вироби, або перегрів
  • Механічне пошкодження
  • Оголені контакти електроприладу

При іскрінні розеток або вимикачів   Деформація пластика або металевих елементів   Сторонні звуки при включенні електроприладів   Висока температура вироби, або перегрів   Механічне пошкодження   Оголені контакти електроприладу

При виявленні цих ознак рекомендуемся скористатися послугами електрика.

Коментарі та розміщення зворотних посилань в даний час закриті.

Як дізнатися, чи потрібно викликати електрика?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама