Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Будівництво будинків з газосилікату під ключ в Твері, проекти і ціни

  1. Замість того, щоб читати - подивіться відео!
  2. Проекти будинків з газосилікату
  3. переваги газосиликата
  4. Чому варто звернутися до нас

Компанія «Авторитет» спеціалізується на будівництві малоповерхових будинків і котеджів з газосилікату в Твері і Тверській області. Наші фахівці надають повний комплекс послуг "під ключ": проектування, будівництво, підведення комунікацій, оздоблення, благоустрій.

Замість того, щоб читати - подивіться відео!

Замість того, щоб читати - подивіться відео

Ми спроектуємо і побудуємо котедж з блоків з урахуванням ваших уподобань за розміром, площі і класу. Роботи проводяться цілий рік.

Вартість будівництва від 15 000 рублів / м2
у вартість входить: фундамент, коробка будинку, покрівля, робота Терміни будівництва від 4 місяців
терміни будівництва залежать від типу фундаменту, пори року Гарантії 7 років
поширюється на несучі конструкції

Газосилікат - будівельний матеріал з пористою структурою, який здійснюється у вигляді блоків різного розміру і щільності в залежності від призначення.

Для його виготовлення використовується цемент, пісок гіпс, вапно і вода. Ці компоненти в необхідній пропорції змішуються, потім до них додається алюмінієва пудра.

В результаті хімічної реакції піниться суміші. Для додання блокам міцності застосовується автоклавної обробки.

Проекти будинків з газосилікату

Всі проекти

переваги газосиликата

  • Легкість. Невелика вага дозволяє зменшити витрати на транспортування і монтаж, а також знизити трудовитрати в процесі кладки.
  • Високі показники тепло- і звукоізоляції. Завдяки пористій структурі газосиликат приблизно вдвічі перевершує цегляну кладку по теплопровідності.
  • Паропроникність. Газосилікатні блоки відмінно пропускають надлишки пари, що дозволить домогтися комфортного мікроклімату в приміщенні і уникнути ефекту парника.
  • Вогнестійкість. Стіни здатні витримувати вплив відкритого вогню протягом 3-7 годин. Газосилікат вважається одним з найбільш пожежонебезпечних в будівництві.
  • Швидкість зведення стін, завдяки розмірам блоків.

Вибирати газосиликат в якості основного будівельного матеріалу доцільно, якщо ви:

  • плануєте обзавестися житлом в короткі терміни;
  • бажаєте побудувати будинок з мінімальними витратами;
  • плануєте зведення будинку без використання додаткових утеплювачів.

Чому варто звернутися до нас

У компанії «Авторитет» працюють кваліфіковані фахівці з практичним досвідом роботи в сфері будівництва. Професіоналізм наших інженерів і проектувальників дозволяє вирішувати завдання будь-якої складності. Ми пропонуємо не тільки готові варіанти будинків, а й займаємося розробкою індивідуальних проектів, які на 100% відповідають заявленим вимогам клієнтів. Звертайтеся в нашу будівельну компанію , І незабаром на ділянці буде підніматися будинок вашої мрії!

Інші наші послуги

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама