Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Обшивка фасаду будинку зовнішнім блок хаусом. Ціна з матеріалом і монтажем

  1. Обшивка дерев'яним, металевим або пластиковим блок хаусом. Що вибрати?
  2. обшивка дерев'яним блок хаусом:
  3. обшивка металевим блок хаусом:
  4. обшивка пластиковим блок хаусом:
  5. Часто обшивка будинку блок хаусом є результатом довгого і усвідомленого вибору.
  6. Холодний спосіб:
  7. Від чого залежить ціна на обшивку фасаду будинку блок-хаусом в Мінську? Натисніть, щоб дізнатися.
  8. БУДІВЕЛЬНЕ ОБЛАДНАННЯ:
  9. ДОПОМОГА У ВИБОРІ БУДІВЕЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ:
  10. Замір:

Обшивка блок-хаусом дозволяє додати фасаду будинку вид круглих бревнишек, як би імітують натуральну оциліндрованнимі деревину. Досягається ефект круглого колоди за рахунок столярної обробки панелей блок-хауса: одна сторона округляється, друга сторона залишається рівною для спрощення монтажу до поверхонь стін будинку. По краях блок-хауса є «замки», призначені для надійної зчіпки елементів між собою, після того, як дерево дасть деяку усадку в процесі експлуатації.

При обшивці будинку блок-хаусом фасад набуває оригінальну форму в стилі кантрі, добре поєднується з натуральними матеріалами для оздоблення фасаду, наприклад, каменем. Будинок, фасад якого обшитий блок-хаусом, з дивовижною легкістю вписується в навколишній ландшафт добре озеленених заміських ділянок.

Обшивка блок-хаусом часто затребувана при реставрації фасаду старого дачного або сільського будинку. Схема тут проста: некрасиві стіни будинку обшиваються заново новенькими панелями блок-хауса, перед цим на блок хаус наносяться декоративна просочення і антисептик. При бажанні, можливо додаткове утеплення. Результат: новий фасад за невеликі гроші без демонтажу старого будинку.

Обшивка дерев'яним, металевим або пластиковим блок хаусом. Що вибрати?

Найбільш поширений і традиційний матеріал для виготовлення блок хауса - дерево. Але розвиток технологій дозволило якісно імітувати текстуру пиломатеріалу на пластиці або металі. Заміна дерева на альтернативні варіанти має на меті спростити і здешевити процес обшивки блок хаусом за рахунок виключення операцій по прокраске і антисептичної обробки, необхідної при роботі з традиційним пиломатеріалом, як ніяк мінус дві технологічні операції знижують вартість оздоблювальних робіт .

Крім того, існує поширена думка: пластиковий та металевий сайдинг позбавлений деяких мінусів, властивих його дерев'яному аналогу. Наприклад, не гниє і не вицвітає. Це вірно лише в тих випадках, коли дерево оброблено неправильно. Якщо пиломатеріал досить висушений, оброблений антисептиком проти гниття, і покритий спеціальною декоративною просоченням від перевіреного виробника, то термін служби дерев'яного блок хауса буде не менше, ніж у пластику або металу. Крім того, через деякий час дерево можна ще раз обробити блакиттю і освіжити вигляд, а ось пластиковий блок хаус доведеться демонтувати і викинути.

Обшивка блок-хаусом дозволяє додати фасаду будинку вид круглих бревнишек, як би імітують натуральну оциліндрованнимі деревину
обшивка дерев'яним блок хаусом:

Краща екологічність і зовнішній вигляд натурального дерева, але пиломатеріал вимагає обробки. Краща екологічність і зовнішній вигляд натурального дерева, але пиломатеріал вимагає обробки

обшивка металевим блок хаусом:

Вимагає професійного інструменту та досвіду для роботи з металом. Вимагає професійного інструменту та досвіду для роботи з металом

обшивка пластиковим блок хаусом:

Найбільш бюджетний варіант: не вимагає обробки і фарбування, тільки монтаж.

Часто обшивка будинку блок хаусом є результатом довгого і усвідомленого вибору.

І причин для цього вибору блок хауса кілька:

  • 01 Естетичні властивості. Блок хаус виглядає, як натуральне кругле дерев'яне колоду, надаючи автентичний дизайн фасаду в форматі сільського будиночка, тільки з сучасних матеріалів. Добре поєднується з іншими натуральними матеріалами, наприклад, камінь або цегла.
  • 02 Універсальність. Обшивають блок хаусом стіни і стелі всередині приміщень, при зовнішніх роботах блок хаус використовують при обшивці фасадів будинків і фронтонів. Так само блок-хаус застосуємо при обшивці лазень, ґанків і альтанок.
  • 03 Ціна. У Мінській області багато лісу і пилорам для виробництва сушеного пиломатеріалу, до яких відноситься і блок хаус. Чим більше сировини і пропозиції по деревообробці, тим нижче ціни і дешевше кінцева ціна обшивки блок хаусом.
  • 04 Екологічність. Дерев'яний фасадний блок-хаус - надійний природний матеріал, який не випромінює шкідливі для здоров'я хімічні речовини. Навіть навпаки, блок-хаус з сосни, наприклад, випромінює фітонциди, які мають лікарські властивості. Дерево має здатність «дихати», що забезпечує додаткову вентиляцію будинку.
  • 05 Довговічність. При правильному і своєчасному догляді, будинок, обшитий фасадним блок-хаусом прослужить не менше 50 років. Для досягнення таких високих експлуатаційних властивостей необхідно перед монтажем обробити кожну дошку антисептиком (запобігає виникненню грибка, гнилі, почорніння дерева). Також бажано своєчасне нанесення декоративної просочення, яка не тільки додасть гарний відтінок зі збереженням структури деревини, а й додатково захистить пиломатеріал від руйнівних факторів. За бажанням замовника, можна обробити вогнетривкими засобами, в місцях зіткнення панелей дерев'яного блок-хауса з джерелами тепла.
  • 06 Простота монтажу. Для досвідченого майстра, виконати обшивку будинку блок-хаусом не складно. Досить наявність досвіду роботи з деревом, металом або пластиком і спеціалізованого інструменту. Невелика вага панелей також спрощує процес монтажу. До речі, фактор низької ваги також мінімізує навантаження блок-хауса на фасад, цоколь і фундамент будинку.
  • 07 Захисні функції. Блок-хаус вельми зручний в теплоізоляції, при додатковому монтажі вітрозахисту і пароізоляції стіни фасаду вашого будинку будуть захищені від негоди, і тепловтрати зведені до мінімуму.

Обшивка блок хаусом забору

Обшивка блок хаусом дачного будинку

Обшивка блок хаусом альтанки

приклади робіт:

Виконуємо обшивку будинку блок-хаусом теплим і холодним способом

Теплий спосіб:

Якщо ви вирішили обшити фасад будинку блок-хаусом, то одноразово, при необхідності, можна зробити додаткове утеплення прямо під панелями. При монтажі каркаса одночасно закладається утеплювач. Наступним етапом кріпитися паропроницаемая гідроізоляція і нашивається панелі блок хауса.

Холодний спосіб:

Вважається звичайна обшивка фасаду блок-хаусом без закладання утеплювача під каркас. Такий спосіб практикується нами, коли необхідно обшити дерев'яний дачний будиночок, альтанку, ганок або інше приміщення, не призначене для зимівлі або будинок вже утеплений зсередини.

Обшивка фасаду будинку блок-хаусом повинно здійснюватися в суворій відповідності технології

  1. демонтаж і вивезення старого фасадного матеріалу (при необхідності).
  2. Підготовчі роботи: обробка антисептиками як самого блок хауса, так і обрешітки.
  3. Виставлення маяків і монтаж каркаса, необхідний для подальшого кріплення блок-хауса.
  4. Монтаж утеплювача та гідроізоляції, при необхідності утеплення.
  5. Монтаж панелей блок-хауса до обрешітки.
  6. Покриття дерева фінішними декоративними складами. Наприклад, блакить, просочення.

Від чого залежить ціна на обшивку фасаду будинку блок-хаусом в Мінську? Натисніть, щоб дізнатися.

ФОТОЗВІТ:

Зацікавленим замовникам надаємо фотозвіт. Процес обшивки будинку блок-хаусом ми фіксуємо на камеру. Кожен крок, кожен штрих, в тому числі і при прихованих роботах, буде прозорий. Дозволить бути в курсі будівельних подій, що відбуваються на об'єкті.

В якості безкоштовної послуги робочий процес обшивки фасаду блок-хаусом буде упакований в презентабельний відеоролик або фотоальбом і відправлений на email. Це допоможе подарувати приємні хвилини про процес перетворення вашого будинку і залишить теплі спогади про нас.

БУДІВЕЛЬНЕ ОБЛАДНАННЯ:

При обшивці фасаду будинку блок-хаусом часто може бути затребуване різноманітне будівельне обладнання: будівельні ліси, вишки тури, пила торцювання. Наша команда укомплектована всіма основними і дорогим інструментом.

Наявність або відсутність обладнання є непрямим підтвердженням професіоналізму і компетенції підрядника. Для досягнення позитивних відгуків від замовників для обшивки фасаду будинку блок-хаусом у нас виділена бригада з достатньою кваліфікацією і необхідним інструментом і обладнанням.

ДОПОМОГА У ВИБОРІ БУДІВЕЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ:

Допоможемо з підбором, закупівлею, доставкою (мікроавтобусом або маніпулятором) пиломатеріалу. Ми не менеджери з продажу. Не зацікавлені в реалізації певного бренду. Ми - виконавці, і наш інтерес - це результат.

Ми працюємо з різними постачальниками блок хауса. При підборі пропонуємо "вилку" за ціною при виборі будівельних матеріалів за принципом дорогий / середній / дешевий варіант. Природно, із зазначенням плюсів і мінусів в експлуатації матеріалу.

Замір:

Наша практика така: при первинному згодою із замовником ми озвучуємо середню вартість обшивки фасаду блок-хаусом. Якщо ціна влаштовує, їдемо на завмер. Безкоштовно при подальшій співпраці з нами.

Після того, як зробимо завмер об'єкта, наступним етапом ми можемо розрахувати точно повний кошторис вже з урахуванням підібраних будівельних матеріалів. Робимо розбивку робіт на етапи з визначенням термінів виконання фасадних робіт.

Подробиці Автор: Malina-Tex Опубліковано: 25 серпня 2016 Створено: 25 серпня 2016 Оновлено: 17 Січень 2018 Переглядів: 4506

Що вибрати?
Що вибрати?
Від чого залежить ціна на обшивку фасаду будинку блок-хаусом в Мінську?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама