Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Продаж Блок-контейнерів. Виготовлення металевих і дерев'яних блок-контейнерів різних модифікацій.

  1. Виробництво блок-контейнерів Сьогодні виробництво блок-контейнерів займає не малу нішу в будівництві....
  2. Розміри і планування блок-контейнерів
  3. Замовити виготовлення блок-контейнерів

Виробництво блок-контейнерів

Сьогодні виробництво блок-контейнерів займає не малу нішу в будівництві. Блок-контейнер являє собою виріб з металоконструкцій, який може бути виготовлений з цільного або збірно-розбірного каркаса.

Металеві побутівки мають високу міцність, комфортність, універсальність і можуть використовуватися:

  • при будівництві містечок;
  • застосовуються як склади;
  • пересувні офіси;
  • тимчасові приміщення.

Блок-контейнери можуть бути оснащені кондиціонером, розетками, електроприладами та іншими пристосуваннями для зручності людей.

Можна спроектувати індивідуальний блок-контейнер і обладнати на свій розсуд. Швидкий в збірці, легкий по конструкції, зручний в експлуатації, він легко замінить тимчасові будівлі, які є обов'язковою складовою при виконанні тимчасових, сезонних робіт.

Матеріали для виготовлення

Оздоблення блок-контейнерів залежить про призначення, матеріал обробки може бути МДФ, ДСП, пластик або гіпсокартон, на підлогове покриття застосовують в основному лінолеум, а для стін використовується керамічна плитка, плівка самоклеюча, шпалери.

Покрівля контейнерів плоска і обшивається сталевим листом. Зовні, контейнери в якості обшивки оцинковуються профнастилом зі сталі. Основними плюсами таких блок-контейнерів є тепло- і вологоізоляція, сучасний зовнішній вигляд і, безсумнівно, низька ціна.

Основними плюсами таких блок-контейнерів є тепло- і вологоізоляція, сучасний зовнішній вигляд і, безсумнівно, низька ціна

Розміри і планування блок-контейнерів

Виготовляються блок-контейнери різних розмірів, що зручно при перевезенні будь-яким транспортним засобом.

Розміри можу складати від шести до дев'яти метрів в довжину, від 2,5 до 5 м в ширину, і до 2,5 м в висоту. Блок-контейнери можна розділити на наступні типи виготовлення: тип перший - виготовлення блок-Контенери тільки з вхідними дверима, другий - з дверима і наявністю вікон, а третій тип - наявність двері, вікон і блок розділений на кілька приміщень. До одного з важливих моментів слід віднести, що блок-контейнер може також входити до складу складної металевої конструкції, що складається з декількох рівнів.

Виробники пропонують модульні блок-контейнери, які застосовуються в різних призначеннях і є відмінним вибором для покупців шукають поєднання ціни та якості, завдяки спрощеній конструкції.

Збірно-розбірний блок-контейнер приваблює своєю компактністю при перевезенні, а суцільнометалевий володіє такими властивостями, як швидкий монтаж і введення експлуатацію.

Блок-контейнер - це вибір для тих, хто цінує час, гроші, і шукає раціональне рішення для тимчасового перебування людей.

Замовити виготовлення блок-контейнерів

Компанія "Контейнер-Сервіс" пропонує виготовлення блок-контейнерів будь-яких розмірів, на основі цільних морських контейнерів або збірних каркасних металоконструкцій. Власне виробництво дозволяє вирішити практично будь-які завдання по плануванню, утеплення та встановлення додаткового обладнання (електричних приладів, сантехніки і т.д.).

З усіх питань продажу готових і виробництва нових блок-контейнерів звертатися за телефонами - контакти .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама