Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Хедлайнером фестивалю «Живий повітря» в Комі стане «Чичеріна» «БНК

Ключовою подією вечірньої програми фестивалю повітроплавання «Живий повітря» 24 червня буде виступ групи «Чичеріна». Концерт в Угро-угорському етнопарку розпочнеться о 20:30. Пропуском до сцени буде вхідний квиток на фестиваль. Ключовою подією вечірньої програми фестивалю повітроплавання «Живий повітря» 24 червня буде виступ групи «Чичеріна»

Минулого разу Юлія Чичеріна виступала в Сиктивкарі в 2012 році на фестивалі «Гасіть звук». Фото Юрія Кабанцева з архіву БНК

- «Я завжди прагнула до відчуття польоту» - сказала в одному з інтерв'ю Юлія Чичеріна. І це саме те, що об'єднує всіх учасників фестивалю «Живий повітря». Величні аеростати в небі і концерт відомої рок-групи - враження публіки подвояться, - впевнена директор Угро-угорського етнопарку Олена Іванова.

У нульових Юлія Чичеріна - зірка «нової хвилі уральського року», співала про «смажене сонце великих міст», учасниця перших фестивалів «Нашествие». «Ту-Лу-Ла» і «Йдучи йди» потрапили в саундтрек фільму «Брат 2», а композиція «Мій рок-н-рол», записана з групою «Бі-2», стала суперхітом.

У 2017 році група «Чичеріна» відзначила 20-річчя і випустила перший збірник кращих пісень «Війна і Мир».

Юлія Чичеріна об'їздила весь світ. Перетинала Тибет і пустелю Гобі, була в Америці і Африці, в Аргентині і Камбоджі, проїхала на машині від Владивостока до Балтики, від Льодовитого океану до південних морів. За мотивами тибетського подорожі Юлія зняла фільм «Казка про мандрівці і пошуку щастя».

Юлія Чичеріна багато гастролює, виступає перед солдатами в Сирії, ЛНР і ДНР. Минулого разу Юлія Чичеріна виступала в Сиктивкарі в 2012 році на фестивалі «Гасіть звук» .

Як повідомили в етнопарку, ціна вхідного квитка на фестиваль «Живий повітря» 23 і 24 червня - 250 рублів.

Початок культурно-розважальної програми о 16:00.

***

Всеросійський фестиваль повітроплавання «Живий повітря» відбудеться в селі Иб Сиктивдінского району 23-24 червня за участю команд з Москви і Московської області, Пермського краю, Свердловської і Челябінської областей, Марій Ел, Удмуртії.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама