Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Єгоза, колючий дріт, 500, СББ, спіральний бар'єр безпеки, характеристики, купити, ціна, Алмати, Казахстан, 600, АСКЛ, низькі ціни

  1. Колючий дріт Єгоза, властивості
  2. Колючий дріт Єгоза, монтаж, як кріпити
  3. Колючий дріт Єгоза, ціна, як купити
  4. Колючий дріт Єгоза, спіральна стрічка, СББ, доставка
  5. Колючий дріт СББ Єгоза, номенклатура, вага:
  6. Колючий дріт Єгоза, спіральна стрічка АСКЛ, тех.характеристики:
  7. Переваги замовлення у нас
  8. З цим товаром також купують:

Наша компанія поставляє колючий дріт Єгоза декількох типів і діаметра в Алмати, Республіка Казахстан. У нас ви можете купити дріт Єгоза оптом і в роздріб, уточнивши мінімальну партію поставки у наших співробітників. Доставка проводиться по всіх великих містах нашої країни. Також пропонуємо нову послугу - доставку товару до дверей Клієнта!
Подібна дріт є спіральним бар'єром безпеки, що володіє високою затримує здатністю. Це огорожу найвищої якості. У порівнянні зі стандартним колючим огорожею Єгоза більш травматична. Такий бар'єр дозволить Вам надійно захистити свою територію від небажаних проникнень людей і тварин. Зібрати подібний бар'єр досить просто. Тисячі людей по всьому світу оцінили переваги загороджень (Жантак) і роками застосовують їх як в приватних домоволодіннях, так і на промислових або комерційних об'єктах.
СББ привозиться в спеціальних пакетах (бухтах) по 10-20 метрів. Також в деяких випадках її можуть покрити консерваційними маслами (мастилами) для антикорозійного захисту. Наша компанія може запропонувати Вам спеціальні мастила для цих цілей - технічний вазелін ВТВ або гарматну мастило ПВК, які забезпечують надійний захист.
Дріт класифікується за різними параметрами, а саме: кількість клепок, кількість витків, без покриття (індекс К), з оцинкованим покриттям - КЦ (з 1 по 4-й клас), пасивувати огорожу - КЦП, точність виготовлення, підвищена міцність (індекс А ), нормальна точність виробництва, що не позначається додатковими індексами.
Подібні бар'єри з Егози можна встановити над землею (наприклад, по верху огорожі, даху, сторожової вежі), і по землі. Їх закріплюють до вертикальних опор (стовпів, деревам, будівлям). Перелічити таку огорожу проблематично, адже завдяки своїй конструкції воно жорстко впивається в одяг, взуття, шерсть тварини, волосся, шкіру. І швидко самостійно звільнитися вкрай складно.
При виробництві СББ Єгоза можуть використовувати пружинний прокат з вуглецевий сталей (найчастіше, марки 65-75 г по ГОСТ 14959-79), термічно оброблених або не оброблені. Це істотно покращує експлуатаційні характеристики. Дріт випускається в декількох основних видах: А, Б, В класів 1, 2, 3 по механічної міцності.

Колючий дріт Єгоза, властивості

Егоза (Жантак) - це спіраль із сталевого оцинкованого дроту, яка оповита або обтиснута оцинкованої сталевої стрічкою, що має обоюдогострі шипи. Ближні витки СББ закріплюються між собою на однаковій відстані. Такий бар'єр добре переносить температурні перепади і не схильний до корозії, що особливо актуально для погодних умов Республіки Казахстан.
Щоб утримує здатність Егози була максимальною, необхідний правильний монтаж, здійснений відповідно до норм для цього виду колючого огорожі. При установці огорожі Єгоза на бетонний паркан слід встановити металеві кронштейни на опорні колони на відстані не більше 5 метрів. При цьому, висота підняття кронштейна над верхньою точкою забору повинна становити 50 мм.
Наші клієнти часто задають питання щодо навантаження на струни при монтажі, тобто яку вагу кожної бухти дроту? В середньому, вага бухти становить від 5.6 до 28.4 кг, що залежить від діаметра і кількості витків. Внизу сторінки ми представили таблицю з орієнтовним вагою бухт по кожного виду.
Також покупці цікавляться, чи є різниця між дротом Єгоза і Жантак. Насправді, це лише дві різні назви одного й того ж товару. Раніше була поширена саме Жантак (колючка), а зараз на території СНД вона більш відома як Егоза.
Компанія "ПромТехСнаб" займається поставками майже всього асортименту СББ різних діаметрів, кількості витків, скоб. Ми працюємо безпосередньо з офіційними дилерами заводів СНД, пропонуючи тільки сертифіковані і високоякісні матеріали за доступними цінами. Для уточнення наявності і ціни необхідної Вам марки Егози звертайтеся до наших фахівців.
Важливо, що сердечник огорожі проводиться з чорної сталевого дроту (або оцинкованої сталі - в залежності від Ваших побажань), що надає їй додаткову міцність. Перекусити інструментами її дуже складно. Поставляється товар як обгорнутий папером, мішковиною, так і без упаковки.

Колючий дріт Єгоза, монтаж, як кріпити

Якщо Вам потрібно провести розрахунок необхідної кількості колючого дроту Єгоза на м2 і розрахунок кількості комплектуючих для монтажу, то нижче ми наводимо приклад для звичайного земельної ділянки в 12 соток.
Для правильного розрахунку нам важлива його площа. Наприклад, це 30 на 40 метрів. Якщо розташувати дріт поверх паркану по периметру ділянки, то для цього знадобиться 148 кронштейнів (стійок) по одному на кожен метр. Також потрібно 14 упаковок колючого дроту Єгоза, тому що одна бухта - це 10 метрів. Ще знадобиться не менше 300 метрів армованої колючої стрічки АКЛ (або струни), що важливо для більш міцного монтажу СББ і захисту його від подальшого провисання. Струну натягуємо в два ряди. Ще один важливий елемент монтажу - це скоби, виходячи з розрахунку 30-35 г на 1 метр дроту. При середній вазі кожної скоби 3-4 г це близько 10-11 штук.
Ми пропонуємо Вам купити дріт Єгоза як стандартного типу (45, 50 витків на 10 метрів), так і нестандартного, наприклад, 62 витка на 10 метрів. Терміни виробництва і доставки уточнюйте у наших менеджерів.

Колючий дріт Єгоза, ціна, як купити

У разі якщо Ваша робота пов'язана з використанням бар'єрів безпеки, Вам повинно бути добре відомо, наскільки складно знайти перевіреного постачальника сертифікованого товару. Тому якщо Ви шукаєте де купити дріт Єгоза 1.5 км або подаєте оголошення "терміново куплю спіральний бар'єр безпеки 500 мм 2400 Кількість п.м.", то Ви звернулися за адресою. У нас можна купити дріт Єгоза в будь-яких кількостях з доставкою як по Алмати, так і на інших великих містах Республіки Казахстан. Цікавить поставка СББ під замовлення? Тоді зверніться до наших співробітників, які оперативно розрахують Вам терміни доставки, надавши комерційну пропозицію, що задовольняє Ваші потреби.
Також ми займаємося поставками армованої колючої стрічки АКЛ, сигнальної стрічки, ніхромового дроту, стільникового і монолітного полікарбонату і т.д.
Для того, щоб дізнатися ціну і купити колючий дріт Єгоза (Жантак), Ви можете відправити лист на електронну адресу торгового відділу: [email protected], і зателефонувати в торговий відділ за телефонами: + 7 (727) 329-71- 67, 327-69-03, 395-63-87 ми працюємо кожен робочий день з 9.00 до 18.00 без перерв!

Колючий дріт Єгоза, спіральна стрічка, СББ, доставка

Здійснюємо поставку колючого дроту Єгоза по всіх великих містах Казахстану залізничним транспортом і автотранспортом. Можлива нова послуга - доставка спіральних бар'єрів безпеки до дверей Клієнта по всіх великих містах Казахстану!
Для того, щоб розрахувати точну вартість перевезення до вашого міста, ви можете звернутися до транспортним компаніям, якщо ж ви поспішаєте - зверніться до наших консультантів, і вони постараються дати попередній розрахунок доставки.
Купуючи в нашій компанії бар'єр безпеки СББ, ви отримуєте товар традиційно високої якості і в зазначений Вами термін. Доставка по Україні здійснюється спеціалізованими транспортними організаціями. Доставка спіральної стрічки Єгоза по заданому квадрату вулиць міста Алмати - безкоштовно!

Колючий дріт СББ Єгоза, номенклатура, вага:

Найменування Діаметр, N витків, N клепок Теор.вес бухти, кг. Дріт колючий (спіральна стрічка, бар'єр) АСКЛ 950/108/5 28.4 Дріт колючий (спіральна стрічка, бар'єр) АСКЛ 900/108/5 26.9 Дріт колючий (спіральна стрічка, бар'єр) АСКЛ 900/80/5 20.0 Дріт колючий Егоза (спіральна стрічка, бар'єр) АСКЛ 800/80/5 17.8 Дріт колючий (спіральна стрічка, бар'єр) АСКЛ 700/60/5 11.7 Дріт колючий (спіральна стрічка, бар'єр) АСКЛ 700/50/3 9.6 Дріт колючий ( спіральна стрічка, бар'єр) АСКЛ 600/60/5 10.1 Дріт колючий (спіральна стрічка, бар'єр) АСКЛ 600/50/3 8.3 Дріт колючий (спіральна ле та, бар'єр) АСКЛ 500/60/5 8.5 Дріт колючий (спіральна стрічка, бар'єр) АСКЛ 500/50/3 6.9 Дріт колючий (спіральна стрічка, бар'єр) АСКЛ 450/50/3 6.2 Дріт колючий (спіральна стрічка, бар'єр) АСКЛ 400/50/3 5.6

Колючий дріт Єгоза, спіральна стрічка АСКЛ, тех.характеристики:

Поверхнева щільність цинку, г / м2 80-260 (залежить від класу) Кількість занурень при цинкування 1-5 Граничне відхилення по діаметру, мм підвищеної точності +/- 0,02 нормальної точності +/- 0,04

Переваги замовлення у нас

Наша компанія поставляє колючий дріт Єгоза декількох типів і діаметра в Алмати, Республіка Казахстан

ЯКІСТЬ

Тільки якісний товар з Росії (згідно ГОСТ) з паспортами та сертифікатами.

ЗРУЧНІСТЬ

Доставка по всіх великих містах Казахстану, доступна доставка до двері Клієнта.

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА

Безкоштовна доставка по Алмати (в певному квадраті вулиць).

КОНСУЛЬТАЦІЯ

Безкоштовна технічна консультація по матеріалу.

СТАРІ ЦІНИ

Демократичні ціни - на багато товарів зберігаються "до девальваційні" ціни.

ОПЕРАТИВНА ДОСТАВКА

Оперативна доставка з Росії - від 3х робочих днів після оплати.

З цим товаром також купують:


Для того, щоб дізнатися вартість оптову та роздрібну ціну на дріт Егоза, уточнити вага і технічні характеристики, Ви можете звернутися до наших фахівців , Які нададуть вам професійну консультацію і детально відповідять на всі ваші запитання. Вся інформація, представлена ​​на сайті, не є публічною офертою, носить ознайомчий характер, і не може служити підставою для розрахунків або претензій, зовнішній вигляд товарів і упаковки може відрізнятися від зображених на сайті.

Наші клієнти часто задають питання щодо навантаження на струни при монтажі, тобто яку вагу кожної бухти дроту?
Цікавить поставка СББ під замовлення?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама