Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ворожіння на руці по лініях. Як дізнатися скільки залишилося жити?

  1. Опис лінії життя
  2. Дві лінії на руках: порівняння
  3. Тривалість життя і довжина лінії життя
  4. Як дізнатися коли помреш?

Під час ворожіння на руці по лініях як дізнатися скільки залишилося жити Під час ворожіння на руці по лініях як дізнатися скільки залишилося жити? Як дізнатися довжину життя по лінії життя на руках? Це один з найпоширеніших питань які задають багато читачів.

Опис лінії життя

Детальний опис лінії життя не так важливо для підрахунку днів. Однак відповідаючи на питання як все-таки дізнатися довжину свого життя по лінії життя на долоні, хочеться сказати-що точно цього зробити не можна. На подібне твердження є маса фактів з практики, які це підтверджують.

Є правда приблизний варіант обчислення тривалості життя по лініях, при сприятливих умовах, який передбачає загальну довжину головних ліній в сумі, розділену на їх кількість.

Перш за все лінія життя є тільки показник якості життєвих сил і стану фізичного тіла, а цілісність цього життєвого русла обтекающего пагорб Венери вберігає його від розтікання і втрат цієї енергії. Амплітуда лінії життя вказує на пік розквіту життєвих сил і початок спадання.

Відповідно виходячи з аналізу лінії можна припустити. Чим сильніше і довший лінія, тим краще для володаря руки, тим більший шанс він має прожити якомога дольше- але це не є гарантія тривалого життя.

Однак ми маємо дві лінії в обох руках, а тому нерідко виникає питання як дізнатися !, по якій лінії життя дізнатися скільки я проживу? Лінія життя є тільки непрямий знак тривалості життя на руці, якщо вам наприклад загрожує велика біда, вона безсумнівно повинна відображаються на інших головних лініях і іншій руці.

Дві лінії на руках: порівняння

Втрачаєте ви, або покращуєте своє здоров'я, можна визначити, розглянувши дві лінії на руках: порівняння покаже інформацію точніше. Ліва показує, що вам дісталося, права інформує що ви з цим зробили, як розпорядилися.

Повертаючись до глобального питання життя і смерті, і того як дізнатися довжину життя по лінії життя на руці, або дізнатися скільки я прожіву- можна відповісти однозначно. Все залежить від волі долі, волі (випадки, рока), гріхів минулих життів і напрацьованої карми.

Хтось, маючи зразкові відмінні все лінії рук, вмирає набагато раніше, ніж дозволило б його здоров'я, Фатальні випадки неодноразово обривали життя абсолютно здорових людей.

А хтось хоч і зі слабким запасом життєвих сил, змучений різними хворобами, таки дотягує вельми до шанобливих років- оскільки по долі йому прописано випробувати всі тяготи життя відпрацьовуючи таким чином борги карми.

Тривалість життя і довжина лінії життя

Відразу потрібно розвіяти міф про те, що тривалість життя і довжина лінії житті не взаємопов'язані безпосередньо. Остання оперізує піднесення великого пальця і ​​у різних людей розрізняється по своїй протяжності.

Були проведені дослідження кистей рук тих людей, які померли природною смертю. Метою цих досліджень було визначення зв'язку довжини лінії життя з кількістю прожитих років.
Ніякої прямої залежності між довжиною і прожитими роками виявлено не було.

У ряді випадків власник довгої лінії життя помирав значно раніше, ніж володар короткою. Дана новина, безсумнівно, порадує тих людей, у яких довжина нещасливої ​​лінії викликає засмучення.

Так як визначити тривалість життя по руці? Ретельне вивчення рук довгожителів показало, що головним є не довжина лінії життя, а відстань, на якому вона знаходиться від складки, розташованої біля основи великого пальця.

Причому важливі не фактичні розміри в сантиметрах або міліметрах, а пропорція щодо середнього та безіменного пальця. Для правильного обліку пропорційності введені дві осі - головна і додаткова.

Головна вісь береться від середини складки, яка відділяє середній палець від долоні. Проводиться вона вниз до основи долоні і йде паралельно ребру долоні. Додаткова вісь проводиться строго паралельно головній осі і береться від середини складки, яка відділяє безіменний палець від долоні.

Для більшої наочності викладається відбитий на малюнках. На них показані взаємини осей з лінією життя. Саме по ним і визначається тривалість життя кожної людини.
Правила тут дуже прості і зрозумілі.

Якщо лінія життя на обох руках не стосується головної осі (рис. 1), то потрібно заміряти відстань між лінією і віссю. Отримані міліметри слід відняти від 80 років. Число, що вийшло і дорівнюватиме тривалості життя.

Якщо головна вісь стикається з лінією життя на обох руках, то людина проживе 80 років (рис. 2). Якщо головна вісь двічі перетинає лінію життя (рис. 3), то відведений долею життєвий термін збільшується до 95 років.

3), то відведений долею життєвий термін збільшується до 95 років

У тому випадку, якщо лінія життя стосується додаткової осі (рис. 4), то це вказує на 100-річне перебування на грішній землі. А ось коли додаткова вісь перетинає лінію життя (рис. 5), то такому щасливчику відміряно 115-річний життєвий термін.

Нерідко трапляється, що на лівій і правій руках свідчення пропорцій розрізняються. В цьому випадку окремо визначається кількість років по правій руці і відповідну кількість років по лівій руці. Отримані величини складаються і діляться навпіл.

Отримана величина і буде істинним кількістю років.
Не забувайте, що дана методика визначає тривалість життя по руці без урахування негативних факторів. Тобто вона характеризує запас міцності організму, але не враховує шкідливі звички і трагедії.

Це наркотики, горілка, куріння, автомобільні, авіаційні катастрофи, терористичні акти, загибель на війні і інші негативні моменти. Про все це розповідають інші знаки на руках. А ви, найголовніше, бережіть себе і намагайтеся прожити стільки, скільки відміряно вам долею.

Як дізнатися коли помреш?

Чи є така можливість і як дізнатися, коли помреш? Є думка, згідно з яким термін життя людини залежить від довжини лінії життя на долоні. Іншими словами, чим коротше лінія життя, тим коротше і життя.

Хіроманти ж свідчать про протилежне. За їх словами,. Аналізуючи лінію життя на руці, важливо звернути увагу на її чіткість, ширину і колір. В ідеалі ця лінія повинна бути чіткою, глибокої і безперервною. Це буде свідчити про те, що людина проживе довге і щасливе життя. Хіроманти ж свідчать про протилежне

Якщо ви хочете знати, скільки років проживете, необхідно навчитися визначати час по лінії життя. Для цього рекомендується скористатися лінійкою і фломастером.

Прикладіть лінійку по вертикалі до середини вказівного пальця і ​​проведіть рівну вертикальну смугу до лінії життя. Поставте крапку там, де лінії стикаються. У цій точці відзначте 10-річний вік.

Друга точка - 20 років, буде знаходитися на перетині невидимою вертикальної лінії від проміжку вказівного і середнього пальця до лінії життя. Отриманий відрізок (від 10 до 20 років) розмножте по лінії життя. Кожна точка буде означати один десяток років.

Якщо у вас потрійна лінія життя, боятися нема чого. Це вказує на сильного ангела-хранителя, який все життя буде берегти вас від хвороб і бід.

Потрібно відзначити, що лінія долі зустрічається не у кожного. А ось якщо її немає, це недобрий знак. Відсутність цієї лінії на руці в хіромантії означає, що доля людини до кінця ще не написана, і існує велика ймовірність того, що він може померти в молодому віці.

Якщо у вас є лінія долі на долоні, то ви можете дізнатися термін свого життя. Початок лінії долі виходить від зап'ястя і лінія йде вгору до пальців.

• Позначка 18 років розташовується в точці початку це лінії.

• Позначка 35 років знаходиться в точці перетину лінії долі і лінії розуму.

• Позначка 50 років розташовується в точці перетину лінії долі і лінії серця.

Якщо лінія долі триває після позначки 50 років, то життя буде довгим, і людина помре в похилому віці.

Отже, яку інформацію про тривалість життя дає нам ворожіння на руці по лініях? Відповідь на питання як дізнатися скільки залишилося жити, можна отримати уважно вивчивши представлені вище схеми і порівнявши їх з лініями на своїх руках, а також проаналізувавши свій спосіб життя.

http://hiromantij.ru/
http://www.factruz.ru

Під час ворожіння на руці по лініях як дізнатися скільки залишилося жити?
Як дізнатися довжину життя по лінії життя на руках?
По якій лінії життя дізнатися скільки я проживу?
Так як визначити тривалість життя по руці?
Як дізнатися коли помреш?
Чи є така можливість і як дізнатися, коли помреш?
Отже, яку інформацію про тривалість життя дає нам ворожіння на руці по лініях?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама