Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як шпаклювати стелю з гіпсокартону: правильно зашпаклювати, шпаклівка і відео своїми руками

  1. зміст:
  2. Особливості процесу: як правильно шпаклювати стелю з гіпсокартону
  3. Технологія: як зашпаклювати стеля з гіпсокартону
  4. Чи можна зашпаклювати стеля самостійно
  5. Шпаклівка стелі з гіпсокартону (відео)

Перед тим як приступити до шпаклівки стелі, варто подивитися навчальні відео і ознайомитися з рекомендаціями фахівців Про те, як шпаклювати стеля з гіпсокартону, напевно знає професійний будівельник, якого домовласники не завжди поспішають запрошувати на виконання робіт. В такому прагненні до самостійності немає нічого поганого! самостійно зашпаклювати стеля з гіпсокартону цілком реально. Особливо, якщо вникнути в це питання і придбати хоча б базові навички. Консультації з фахівцями, вивчення тематичних матеріалів і багато іншого допоможуть вчорашньому дилетанту стати справжнім професіоналом обраного справи.

зміст:

Ази: шпаклівка стелі з гіпсокартону

шпаклювати стеля своїми руками не складно, якщо строго дотримуватися технології . Її пункти досить прості, однак обов'язково повинні бути враховані при проведенні будівництві будь-якого масштабу.

Найчастіше майстри починають роботу відразу ж після того, як гіпсокартон був встановлений. Начебто, все правильно, адже нічого не передбачає затримки. Насправді, стеля з гіпсокартону повинен провисеть хоча б 20 днів до того, як будуть проведені інші роботи.

Для шпаклівки стелі рекомендується придбати шпателі різних розмірів

За цей період відбудеться тому називана усадка, яка, хоч і не видно людському оку, проте має місце бути.

Крім того, шпаклівка стелі повинна здійснюватися в наступних умовах:

  • Температура повітря більше 20 градусів;
  • відсутність холодного вітру;
  • Сонячна погода за вікном.

У приміщенні, де будуть здійснюватися роботи, неодмінно має бути в міру тепло і обов'язково свіже. При цьому важливо уникати виникнення протягів, від негативного впливу яких штукатурка може просто обсипатися.

Крім того, не варто економити і на матеріалах, від яких безпосередньо залежить якість робіт.

Особливості процесу: як правильно шпаклювати стелю з гіпсокартону

Починаючи процес роботи, важливо не тільки правильно зашпаклювати поверхню, але і підготувати для цих цілей «правильні» матеріали.

Наприклад, такі як:

  • шпатель;
  • Ємність для замішування;
  • Спеціальний малярський ніж;
  • Перфоратор.

Після того як висохне шпаклівка, потрібно виконати затірку стелі за допомогою наждачки

Звичайно, кожен з цих елементів може бути замінений більш простий комбінацією, проте це не завжди виправдано. Хороші комплектуючі - це запорука того, що процес шпаклювання дійсно вдасться.

Крім того, особливу увагу слід приділити саморізами, які часто виступають з поверхні гіпсокартону. Потрібно спробувати їх максимально поглибити їх, а після додатково прогрунтувати.

На місці стиків повинні утворитися ідеально гладка поверхня, з якої можна буде працювати і далі. Після процесу грунтовки ж необхідно почекати кілька днів аж до повного висихання. В якості альтернативи можна використовувати сумішшю гіпсового типу. Вона дає той же ефект, проте має приємний білий колір , Який найлегше перекрити.

Технологія: як зашпаклювати стеля з гіпсокартону

Шпаклівка починається ретельного грунтування всієї поверхні. Виконати цей процес необхідно максимально ретельно, щоб згодом до цього процесу не довелося повертатися знову.

При видимій простоті ця процедура не так вже проста. Тому, не маючи на те достатніх знань, майстрам рекомендується подивитися відео - уроки, в яких весь процес висвітлюється максимально докладно.

Під час шпаклівки стелі з гіпсокартону потрібно дотримуватися в приміщенні оптимальний температурний режим і не допускати протягів

Якщо в будівельній сфері є знайомі, безперечно варто залучити і їх. В середньому, грунтування займає менше пари годин.

При цьому в процесі роботи потрібно:

  • Здійснювати роботи різкими і точними рухами;
  • Не допускати протягів;
  • Не наносити ґрунтовку занадто товстим шаром.

Після цього шпаклюємо всі, навіть стики. Потрібно опрацьовувати абсолютно всі, особливо, якщо в майбутньому стеля підлягатиме фарбування. Після нанесення фарби всі огріхи будуть проявлятися в ще більшій мірі. Саме тому всіх негативних нюансів бажано відразу ж уникнути. Залишається лише дочекатися висихання і продовжувати оформлення гіпсокартонного простору.

Чи можна зашпаклювати стеля самостійно

Найчастіше з гіпсокартоном працюють фахівці, для яких ці роботи не викликають суттєвих складнощів. Однак майстер може виконати всі і своїми силами. У цьому питанні категорично недопустима поспіх, особливо, якщо роботи здійснюються вперше. Крім того, якщо є явні прогалини в нанесенні матеріалу, потрібно моментально їх закривати, ще до висихання шпаклівки.

Щоб шпаклівка повністю висохла, потрібно зачекати від 4 до 7 днів в залежності від її складу

Якщо в його арсеналі є:

  • Достатня кількість інструментів і матеріалів;
  • Деякі специфічні навички;
  • Можливості для експериментів.

Шпаклівка стелі з гіпсокартону (відео)

Шпаклювання - обов'язкова умова якісного і довговічного ремонту. Цьому процесу дуже важливо приділити належну увагу, щоб потім довгі роки не страждати від неякісного ремонту, який в найближчий час доведеться міняти. Краще постаратися якось, а вже потім просто пожинати плоди своєї праці.

Схожі статті

  • Монтаж вагонки на стелю своїми руками: як прибити, кріплення, як правильно, відео монтажу, пластикова і євровагонка

    Вагонка - недорогий і доступний матеріал для оздоблення стелі Монтаж вагонки на стелю своїми руками - один із способів оформлення стелі Вагонка - недорогий і доступний матеріал для оздоблення стелі Монтаж вагонки на стелю своїми руками - один із способів оформлення стелі. Зазвичай для ...

  • Шпалери як клеїти на стелю: правильно клеїти стельові шпалери, відео, поклеїти одному, обклеювання своїми руками, фото, стельова плитка

    Якщо ви є прихильником нестандартних і цікавих рішень, то для вас підійде оздоблення стелі шпалерами Рішення поклеїти шпалери на стелю буде Якщо ви є прихильником нестандартних і цікавих рішень, то для вас підійде оздоблення стелі шпалерами Рішення поклеїти шпалери на стелю буде ...

  • Кути з гіпсокартону на стелі: фото шпаклівки внутрішнього кута

    Закладення кутів плит з гіпсокартону необхідна для того, щоб уникнути розтріскування швів при експлуатації поверхні Кути плит гіпсокартону є Закладення кутів плит з гіпсокартону необхідна для того, щоб уникнути розтріскування швів при експлуатації поверхні Кути плит гіпсокартону є ...

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама