Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Нова металочерепиця «Сицилія» підвищеної міцності від виробника

* Увага! Кольори на Вашому моніторі можуть не зовсім точно відображатися в зв'язку з різними настройками моніторів.

Кольори на Вашому моніторі можуть не зовсім точно відображатися в зв'язку з різними настройками моніторів

Ринок покрівельних матеріалів не стоїть на місці. Сьогодні перед споживачем представлений широкий вибір покриттів для покрівлі: від більш бюджетного профнастилу до елітної композитної черепиці. Найбільшим попитом в Уральському регіоні ось уже на протязі довгих років користується металева покрівля. Ціна на ту ж металочерепицю істотно нижче, ніж, наприклад, на гнучку покрівлю. До того ж, це більш практичний матеріал, він простий в монтажі і обслуговуванні.

Ми постаралися врахувати всі нюанси і побажання споживачів і створили принципово новий вид металочерепиці - СИЦИЛИЯ, яка вбирає в себе всі кращі вдосконалені характеристики Монтеррея

Профіль нової сучасної черепиці виконаний в середземноморському стилі, має максимальну схожість з натуральною черепицею, що дозволяє створити унікальний європейський образ будівлі, виділяючи його на тлі аналогічних будівель. Крім того, металочерепиця SICILIA має широку колірну палітру: 12 глянцевих відтінків по каталогу RAL з покриттям поліестер і 4 благородних матових покриття. Так, кожен покупець має можливість підібрати металочерепицю необхідного кольору для створення гармонійного вигляду своєї споруди.
Профіль Сицилія виготовляється на сучасному європейському обладнанні, що дозволяє надати їй точну геометрію черепиці. За рахунок цього досягається максимальне прилягання готових листів, що істотно прискорює і спрощує весь процес монтажу.
Також незаперечною перевагою металочерепиці Сицилія є наявність замку з двома антиконденсатні канавками, що гарантує надійний захист від попадання вологи в підпокрівельний простір.
Збільшена висота згину і хвилі, наявність ребер жорсткості підвищують міцність конструкції, стійкість до деформації і механічних впливів, наприклад, таким, як снігова навантаження.
Покращене покриття і бездоганна геометрія істотно підвищують стійкість до перепадів температур і інших агресивних погодних умов, сприяють збереженню функціональних і естетичних характеристик покрівлі на довгі роки.

Металочерепиця Сицилія, ціна на яку встановлена ​​на демократичному рівні, при наявності всіх своїх сильних сторін на сьогоднішній день здатна скласти гідну конкуренцію не тільки профілем Монтеррей, а й іншим покрівельним матеріалами преміум сегменту від провідних світових виробників. Купити покрівлю з металочерепиці Сицилія Ви можете тільки на УЗКМ, наші фахівці із задоволенням проконсультують Вас по новому профілю металочерепиці і при необхідності проведуть безкоштовний розрахунок.
Будьте першим, хто приміряє нову, справді вишукану, металеву черепицю на дах свого будинку

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама