Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Японський зелений чай матчу: Чим він краще (і гірше) звичайного?

  1. ОЧИЩЕННЯ ОРГАНІЗМУ
  2. ОМОЛОДЖЕННЯ
  3. ЕНЕРГІЯ
  4. ЗНИЖЕННЯ ВАГИ
  5. ЗМІЦНЮЄ СУДИНИ
  6. Змінюючи кави: Де в Мінську випити матчу-латте?

Порошковий зелений чай матчу вже не перший рік намагається підкорити білоруську столицю. Знайти напої та десерти на основ Суперфуд в закладах міста - вже не проблема. А це є успіх! Смак у чаю специфічний, до нього потрібно звикнути. Але звичку виробити простіше, якщо знати, наскільки матчу корисніше звичайного зеленого чаю.

ОЧИЩЕННЯ ОРГАНІЗМУ

Порошок матчу володіє детокс-ефектом, м'яко очищаючи організм від шлаків і токсинів. Цій властивості матчу зобов'язаний хлорофілу в своєму складі: речовина позбавляє організм від шкідливих речовин і навіть виводить з нього солі важких металів. В результаті нормалізується робота нирок і печінки, які беруть на себе основне навантаження по переробці шлаків і токсинів.

ОМОЛОДЖЕННЯ

Японці, помічені в любові до зеленого чаю і його регулярного вживання, відрізняються довголіттям і прекрасним зовнішнім виглядом навіть в похилому віці. Чи це не причина налягати на матчу?

У зеленому чаї містяться цінні антиоксиданти, які підвищують захисні сили організму і борються з вільними радикалами, що активують процеси старіння в організмі. У чаї матчу міститься ще більше антиоксидантів, ніж в листовому (і в 60 разів більше, ніж в шпинаті, наприклад), а значить, такий продукт омолоджує в кілька разів ефективніше.

Порошковий зелений чай матчу вже не перший рік намагається підкорити білоруську столицю

Фото: pixabay.com

ЕНЕРГІЯ

Порошковий зелений чай бадьорить краще кави - перевірено Клубом дегустаторів . Відніміть зневоднення організму і інші побічні ефекти, властиві кави, і зробіть вибір на користь матчу-латте. Прилив сил, заряд активності і висока продуктивність протягом дня гарантовані. Відповідальна за це амінокислота L-теанин - дарує енергію, але при цьому заспокоює і підвищує концентрацію.

ЗНИЖЕННЯ ВАГИ

В матчу містяться катехіни, що прискорюють процеси спалювання жирів в організмі і втихомирювати апетит. У порошковому зеленому чаї цих речовин в сотню разів більше, ніж в листовому.

ЗМІЦНЮЄ СУДИНИ

Ті ж самі катехіни позитивно впливають на здоров'я серця і судин. Американські вчені встановили, що ці цінні речовини здатні регулювати рівень холестерину в крові і навіть знижувати концентрацію шкідливого холестерину в організмі. В результаті знижується ризик інфаркту, інсульту, утворення бляшок на стінках судин і атеросклерозу.

В результаті знижується ризик інфаркту, інсульту, утворення бляшок на стінках судин і атеросклерозу

Фото: pixabay.com

Повернемося до заряду бадьорості і кофеїну, зокрема. Багаті кофеїном напої не рекомендується пити за 6 годин до сну. Чаю матчу це особливо стосується.

Також деякі дослідження показують, що навіть вирощені органічним шляхом листя чаю містять свинець. Особливо це стосується чаю вирощеного в Китаї, де рівень забруднення навколишнього середовища на більш високому рівні, ніж в Японії. Чай абсорбує свинець з навколишнього середовища. І якщо при заварюванні інших сортів чаю 90% свинцю залишається в листі, які потім викидаються, то з матчу справи йдуть трохи інакше.

Читати по темі:

Змінюючи кави: Де в Мінську випити матчу-латте?

Змінюючи кави: Де в Мінську випити матчу-латте

за матеріалами kitchenmag.ru .

Чи це не причина налягати на матчу?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама