Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Трояндова і модні кімнатні рослини 2018 -

  1. Стабілізовані кімнатні рослини тренд 2018-2020 років
  2. Еко-дизайн в інтер'єрі
  3. Чому популярність живих рослин падає

Створити природний дизайн приміщення можна за допомогою квітів, дерев і моху. Вибір живих елементів декору залежить від особистих переваг, також популярних тенденцій. У сфері квітництва є певні модні кімнатні рослини 2018 року. Стабілізовані бутони, дерева і мох використовуються для створення ексклюзивного і стильного декору як в офісі , Так і вдома.

Стабілізовані кімнатні рослини тренд 2018-2020 років

Забальзамовані квіти, мох і різні дерева - наповнює інтер'єр природною красою і свіжістю Забальзамовані квіти, мох і різні дерева - наповнює інтер'єр природною красою і свіжістю. Модною тенденцією в фітодизайн є озеленення інтер'єру стабілізованими рослинами.

У 2018 році придбали популярність вироби та композиції з нев'янучий квітів. Фітодизайнери використовують свіжий і довговічний матеріал для створення фітокартін, панно, композицій та інших елементів декору.

За прогнозами світових фітодизайнерів, в 2019 році модним трендом як і раніше залишаються стабілізовані рослини.

До їх достоїнств відносяться:

  • екологічність і чистота матеріалу;
  • відсутність спеціального догляду і клімату - рослини без особливого догляду зберігають привабливий вигляд на довгі роки;
  • широкий вибір різноманітних відтінків;
  • різні розміри і форми;
  • гипоаллергенность - рослини не викликають алергічні реакції, оскільки в стабілізуючих розчин не входять хімічні елементи, а також вони не містять пилок;
  • довговічність - термін експлуатації моху і дерев становить від 8 до 10 років, а квітів - від 3 до 5 років;
  • вигідна ціна;
  • швидка окупність;
  • якісний і оперативний монтаж готових виробів;
  • висока якість товару, підтверджено сертифікатом.

У 2020 році збережеться колишня тенденція, і прикраса приміщення консервованими рослинами стане ще більш популярним.
Широкий асортимент моху, квітів і дерев допоможе втілити будь-які ідеї та оформити інтер'єр відповідно до особистих переваг і сучасними прийомами флористики.

Еко-дизайн в інтер'єрі

Свіжі і зелені природні елементи в оздобленні інтер'єру використовуються у флористиці вже багато років Свіжі і зелені природні елементи в оздобленні інтер'єру використовуються у флористиці вже багато років. Увійшовши в моду еко-дизайн вже більше 5 років залишається одним з найбільш затребуваних напрямків.

До популярних кімнатним рослинам 2018 рік належать:

  • великі, що не квітучі - пальми, фікуси, монстери і т.д. Великий розмір рослини привертає до нього увагу і робить його неповторним елементом декору;
  • кактуси, сукуленти - мініатюрний і привабливий зовнішній вигляд робить квіти популярними в фітодизайн;
  • зірване листя монстери, фікуса, пальми та інших рослин - використовуються як елемент декору.

Різноманітність модних рослин 2018 року дозволяє вибрати найбільш підходящий за зовнішнім виглядом і розміром екземпляр.

Чому популярність живих рослин падає

До появи стабілізованих рослин у флористиці, для створення неповторних композицій і картин фітодизайнери часто використовували свіжі квіти і бутони До появи стабілізованих рослин у флористиці, для створення неповторних композицій і картин фітодизайнери часто використовували свіжі квіти і бутони. Створення вироби займало багато часу, а оскільки живі рослини недовговічні, такий вид озеленення поступово втратив популярність серед споживачів. Сьогодні флористи віддають перевагу стабілізованою квітам, моху або деревах. З довгоживучих рослин виготовляються:

  • фітокартіни - природно і стильно виглядає в будь-якому інтер'єрі;
  • панно - різноманітність відтінків моху, дозволяє створити унікальний декор приміщення;
  • живі стіни - яскраво і свіжо виглядають, підходять цінителям екологічного стилю;
  • вертикальні сади - незвичайне рішення для кухні або вітальні.

Серед достоїнств нев'янучий рослин, про які ще варто згадати:

Створити в приміщенні екологічний стиль можна за допомогою забальзамованих рослин. Оригінальним і витонченим прикрасою кімнати є фітокартіна або панно з різнокольорового моху Ягель.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама