Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Що подарувати мамі на день народження. Топ 20 відмінних ідей

  1. Що подарувати мамі на день народження від дочки: стильні варіанти і зворушливі пропозиції
  2. Складаний парасольку «Калдроуз»
  3. Шкатулка для коштовностей Rocaille
  4. Фоторамка «Ангел-охоронець»
  5. Серйозний подарунок мамі на день народження від сина
  6. Набір для вина з келихами «Від кутюр»
  7. Електричний гриль «Раклет» на 6 персон
  8. Що подарувати мамі на день народження недорого?
  9. Рушник «Мілою мамі»
  10. Манікюрний набір в тубусі
  11. Кращий подарунок до дня народження мами домогосподарці і дачниця
  12. Гамак Bora Bora
  13. Дорожній плед Soft
  14. Презенти для душі
  15. Оригінальні подарунки мамі на день народження
  16. Дизайнерська ваза Duett
  17. Що подарувати мамі на день народження 80 років?
  18. Сувенір «Музичний фонтан»

27 червня 2017 р

Наближається день народження вашої улюбленої матусі, а ви не знаєте, що їй подарувати? Тоді читайте уважно цю статтю. З неї ви дізнаєтеся, який вибрати презент іменинниці з урахуванням її віку, захоплень і способу життя.

Отже, представляємо вашій увазі ТОП-20 готових рішень для душевного поздоровлення найріднішої в світі людини!

Захоплюючого шопінгу і щасливою винуватиці торжества!

Що подарувати мамі на день народження від дочки: стильні варіанти і зворушливі пропозиції

Обкладинка для паспорта Exclusive

Обкладинка для паспорта Exclusive

Вибираючи модний подарунок матусі, варто звернути увагу на речі, в яких вона собі постійно відмовляла. Наприклад, купити їй стильну обкладинку для паспорта Exclusive з натуральної шкіри яскраво-червоного кольору.

Складаний парасольку «Калдроуз»

Складаний парасольку «Калдроуз»

Якісний складаний парасолька також не буде зайвим в маминому арсеналі стильних штучок. А оскільки трендовим кольором 2017 року вважаються всі відтінки винного, то модель «Калдроуз» з куполом «бордо» - відмінний варіант для жінки будь-якого віку.

Шкатулка для коштовностей Rocaille

Шкатулка для коштовностей Rocaille

Навіть якщо у мами немає коштовностей, все одно шикарна шкатулка Rocaille її дуже порадує. Це саме та річ, якої бажає володіти кожна жінка, але сама собі не купує.

Крім того, шкатулку можна використовувати для зберігання будь-яких важливих дрібниць. А їх у Матусі точно вистачає.

Фоторамка «Ангел-охоронець»

Фоторамка «Ангел-охоронець»

Для кожного з нас матуся - опора, захист, підтримка та любов. Тому самим зворушливим і символічним подарунком їй до дня народження стане розкішна фоторамка з Ангелом-охоронцем. І сімейним фото.

Серйозний подарунок мамі на день народження від сина

біокамін Magnifique

біокамін Magnifique

Що дарувати охоронниці домашнього вогнища? Однозначно компактний биокамин Magnifique, який можна ставити в будь-якій кімнаті на столик або комод, щоб насолоджуватися його красою і теплом.

Працює камін на біопаливі, тому не чадить і не виділяє шкідливих речовин.

Набір для вина з келихами «Від кутюр»

Набір для вина з келихами «Від кутюр»

Жінки дуже люблять дорогий посуд, але не завжди можуть її собі дозволити. Так що якщо ви замовите для мами розкішний набір для вина з келихами «Від кутюр», то порадуєте її на всі 100%!

Електричний гриль «Раклет» на 6 персон

Електричний гриль «Раклет» на 6 персон

У вас велика сім'я, яка постійно збирається на смачні посиденьки до матусі-господині? Тоді відмінним презентом іменинниці стане електричний гриль «Раклет» на 6 персон. Електрогриль дозволить мамі не стояти півдня біля плити і в той же час ситно, недорого і корисно всіх нагодувати.

Що подарувати мамі на день народження недорого?

Зовнішній акумулятор для телефону Bar

Зовнішній акумулятор для телефону Bar

Недорого - не означає непотрібно або банально. Це ми вам доведемо прямо зараз на прикладі компактного зовнішнього акумулятора Bar в соковито-малиновому корпусі. Подаруйте його матусі, і вона зможе зарядити сів телефон на дачі, в поїздці, під час пляжного відпочинку з подружкою.

Рушник «Мілою мамі»

Рушник «Мілою мамі»

Жодна мама не встоїть перед таким зворушливим презентом, як бавовняний рушник з написом «Мілою мамі». Його і даруєте.

Манікюрний набір в тубусі

Манікюрний набір в тубусі

Компактний манікюрний набір, який можна носити з собою в сумочці або возити в бардачку, обов'язково стане в нагоді активної матусі. Коштує він недорого, а виручає на «відмінно». Хороший варіант бюджетного презенту для жінки будь-якого статусу і характеру.

Кращий подарунок до дня народження мами домогосподарці і дачниця

Набір для сирного фондю «Чіз»

Набір для сирного фондю «Чіз»

Чим порадувати господарську мамусю, яка все літо проводить на дачі? Звичайно ж, такими особливими презентами, як порцелянова фондюшница для приготування унікального швейцарського страви. Мамуля зможе брати її з собою, щоб все літо не відмовляти собі в задоволенні ласувати сирної смакотою.

Гамак Bora Bora

Гамак Bora Bora

А ще крутим подарунком дачниця стане зручний і красивий гамак Bora Bora зі стовідсоткового бавовни. Не всі ж мамі картоплю копати і помідори підгортати. Відпочивати теж потрібно. І кому, як не вам, про це подбати.

Дорожній плед Soft

Дорожній плед Soft

Якщо подарувати мамі розкішний плед з натуральної вовни вівці або ягняти, то з імовірністю 99% вона цю красу сховає до кращих часів. А ось простим флісового пледом буде із задоволенням користуватися, тому що його легко відіпрати, а, отже, не шкода брати з собою на дачу, риболовлю, пікнік.

Так що вибір презенту очевидний - це недорогий плед Soft, який при всій своїй практичності і простоті такий же теплий, легкий і м'який, як і його «натуральні» побратими.

Презенти для душі

Ювелірна флешка «Знак зодіаку»

Ювелірна флешка «Знак зодіаку»

Працює матуся, подорожує або господарює - в будь-якому випадку їй не обійтися без флеш-накопичувача з хорошим об'ємом пам'яті. На ньому можна зберігати прайс-листи, каталоги, презентації, музику для авто, фотографії та улюблені серіали для вечірнього перегляду.

Ось флешку і даруєте їй до дня народження. Ми пропонуємо вибрати ювелірний гаджет «Знак зодіаку», виконаний у вигляді підвіски, інкрустованою стразами.

Оригінальні подарунки мамі на день народження

Набір для спецій «Кубик Рубіка» від Philippi

Набір для спецій «Кубик Рубіка» від Philippi

Незвичайного набору для спецій завжди знайдеться чільне місце на кухні Матусі. Особливо такого ефектного, як «Кубик Рубіка» від німецького бренду Philippi. Обидві ємності в комплекті виконані з нержавіючої сталі з дзеркальною поверхнею, що робить їх органічним прикрасою інтер'єру в стилі модерн або хай-тек.

Дизайнерська ваза Duett

Дизайнерська ваза Duett

Ще одним ексклюзивним презентом для душі і хорошого настрою є дизайнерська ваза Duett. Особливість вази в тому, що вона складається з двох елементів - колби і склянки. У зібраному вигляді - це класична ваза. Але варто зняти колбу, як виріб перетворюється в міні-витонченість для маленьких букетів з конвалій, підсніжників, флоксів.

Що подарувати мамі на день народження 80 років?

Грілка на чайник «Курка-квочка»

Грілка на чайник «Курка-квочка»

Мама любить чаювати? Тоді порадуйте її оригінальної грілкою для чайника у вигляді курочки-квочки. М'яка пташка прийме під своє «крило» свіжозаварений чай і надовго збереже тепло ароматного напою.

Сувенір «Музичний фонтан»

Сувенір «Музичний фонтан»

Маму в віці не вразити новомодними гаджетами, стильними прикрасами або екзотичними наїдками. Жінка, багато побачила на своєму життєвому шляху, понад усе цінує затишок, спокій і здоров'я. Тому хорошим подарунком іменинниці стане сувенір «Музичний фонтан», який не тільки прикрасить інтер'єр, але і зіграє роль природного зволожувача повітря.

Що подарувати мамі на день народження недорого?
Що подарувати мамі на день народження 80 років?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама