Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вода «Ніколінская» - вода довгожителів

Вода «Ніколінская», по українськи «Миколінська» - унікальна в своєму роді, аналогічної води по м'якості, складу, змісту хімічних елементів немає Вода «Ніколінская», по українськи «Миколінська» - унікальна в своєму роді, аналогічної води по м'якості, складу, змісту хімічних елементів немає. Ця вода не містить шкідливих солей, небезпечних для організму людини. «Ніколінская» не містить ніяких штучних смакових добавок.

Майже у всіх інших видах води є шкідливі солі, що викликають різні хвороби судин, суглобів, деяких внутрішніх органів. Вода «Ніколінская» здатна розчиняти, виводити з організму різні шкідливі відкладення, що накопичуються в процесі людського життя, наприклад, солі кальцію.

За своїм хімічним складом «Ніколінская» аналогічна природній воді, яку п'ють довгожителі в Японії на острові Окінава, на Північному Кавказі, в Якутії, Дагестані, Абхазії. Якщо ви п'єте «Ніколінскую», то ви допомагаєте своєму організму відновлюватися, оновлюватися і раціонально використовувати життєво важливі ресурси.

Завдяки своєму оптимально збалансованому хімічному складу, м'якості, смаку, вода «Ніколінская» ідеально підходить і дорослим і дітям, додає свіжих сил і енергії, покращує самопочуття, стимулює обмін речовин, сприяє гарному травленню і лікування від багатьох хвороб.

До того, як «Ніколінская» потрапить до вас і ви зробите ковток, вона пройде кілька ступенів очищення і знезараження, пройде через установку зворотного осмосу, що дасть дійсно чисту воду. Після цього в воду вводяться сульфатні солі калію і магнію високого очищення, і в результаті вода має такий іонний склад:

• калій = 80-100 мг / дм3
• магній = 24-30 мг / дм3
• SO4 = менше 250мг / дм3

У води «Ніколінская» слабокислая реакція = pH 6,5.

Формулу води «Ніколінская» розробив хімік, академік, одесит, Н.Г.Друзьяк. Він працював над цим більше 25 років. Результатом його роботи стало відкриття нової питної води «Ніколінская». Більш докладно про результати його роботи Ви можете почитати в його книгах «Як продовжити швидкоплинне життя», «Вода здоров'я і довголіття», «Правильне харчування проти хвороб», «Як народити здорового малюка», «Атеросклерозу може не бути», «Чому ми полнеем ».

Ми поставляємо цю воду в поліетиленових пляшках по 5 літрів і в евробутилях по 18,9 літрів. Є також розфасовка по 1,75 л (газувати і негазована), 0,5 л (газувати і негазована).

Ніколінская (18,9 л) = 87 грн.
Ніколінская (5 л) = 32 грн.
Ніколінская (1,75 л) = 17,5 грн.

Замовити воду

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама