Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Майстер клас по павичеві з пластикових пляшок: майстер клас як зробити своїми руками

  1. Розберемо майстер-клас по павичеві з пластикових пляшок своїми руками
  2. Відео по темі статті

У наш час існує маса способів спорудити незвичайне створення самостійно. Особливо, коли в сім'ї є маленькі діти, буде корисним дізнатися, як же насправді виглядає птах своїми руками. Ваші маленькі винахідники по достоїнству оцінять саморобку і з задоволенням візьмуть безпосередню участь в її спорудженні. Присядьте зручніше, кличте домочадців до екрану, сьогоднішній майстер-клас буде про те, як зробити павича з пластикових пляшок своїми руками. Для початку нам знадобиться підготувати робочий простір. Відчистите стіл від непотрібних речей і їжі, приготуйте все необхідне і дотримуйтесь інструкцій майстер-класу зі створення яскравого павича з уже непотрібних пластикових пляшок!

Відчистите стіл від непотрібних речей і їжі, приготуйте все необхідне і дотримуйтесь інструкцій майстер-класу зі створення яскравого павича з уже непотрібних пластикових пляшок

Багато людей роблять свої конструкції в гаражі або на балконі. Кожен по-своєму організовує робоче місце, головним критерієм якого має бути зручність, щоб всі потрібні матеріали були під рукою. Дуже важливо підготувати заздалегідь всі необхідні речі, щоб в подальшому не відволікатися на їх пошуки.

Не завжди потрібно багато пляшок, деякі вироби з пластикових пляшок своїми руками не вимагає великої їх кількості. Але, якщо ви маєте досить велику частину пластикових пляшок, можете приберегти її для інших виробів. Вони вам цілком згодяться.

Розберемо майстер-клас по павичеві з пластикових пляшок своїми руками

Щоб почати майстер-клас з виготовлення важливого павича з найбільш звичайних пластикових пляшок своїми руками, вам знадобляться:

  • Пінопласт
  • канцелярський ножик
  • Шило
  • Біла фарба
  • Акрилові фарби для фасадних робіт (синя, зелена, червона, жовта, блакитна, помаранчева, чорна - все залежить від того, якого кольору птицю ви плануєте спорудити)
  • Товста дріт
  • Металева сітка
  • пластикова трубка
  • Лінолеум (довжина від 1 до 3 метрів)
  • Пластикові пляшки, обов'язково щоб, як мінімум, 4 з них мали обсяг 5 літрів, а решта можуть бути абсолютно різних кольорів, розмірів і текстур

У цій статті ви дізнаєтеся, як зробити павича з пластикових пляшок своїми руками, не тільки білого, але і кольорового.

Пінопласту має бути багато, так як нам доведеться вирізати з нього форму тулуба павича. Але варто відзначити, що все залежить від бажаного розміру птиці, яку ви в результаті хочете отримати.

Деякі майстри можуть використовувати інші матеріали для вироби Деякі майстри можуть використовувати інші матеріали для вироби. Кому як зручно, якщо у вас є можливість для творчості з іншого вихідного матеріалу, споруджуйте павича з нього. Але, як правило, для макета голови павичі використовують пінопласт. З ним легко і просто працювати, пінопласт без особливих зусиль здатний знайти потрібні для майстра форми.

Основні етапи роботи:

  1. Беремо півтора літрову пластикову пляшку, якої обрізаємо дно і горловину. Офарблюємо ці дві частини пластикової пляшки кольоровою фарбою, можна в білий колір, якщо ви задумали спорудити білого павича.
  2. Залишається основна частина пляшки, яку розрізаємо на дві рівні частини. Цю процедуру проробляємо з усіма наявними пластиковими пляшками місткістю 1, 5 -2 літра.
  3. Коли забарвлені частини майбутнього хвоста павича висохнуть, слід наносити малюнок. Він залежить від вашої уяви і фантазії. При бажанні можна дублювати забарвлення павича, взявши за основу будь-яку картинку цього птаха.
  4. З лінолеуму вирізаємо форму хвоста. Довжина лінолеуму залежить від того, хвіст якого розміру ви хочете отримати. Звичайно, чим довше будуть лист лінолеуму, тим красивіше і цікавіше буде хвіст вашої майбутньої птиці.
  5. Коли розмальовані частини пляшок висохнуть, проколюєте шилом отвори в майбутніх пір'ї і прикручуєте ці висохлі частини до лінолеуму за допомогою дроту. Далі кріпите мідним дротом уявні пофарбовані пір'я.
  6. З п'ятилітрових пляшок робимо циліндр з загостреними пірчастий кінцями. Його також фарбуємо. Кріпимо вийшов циліндр до пінопласту за допомогою цвяхів. Продовжуємо фарбувати і конструювати циліндри, поки тулуб майбутньої птиці не покриється «пір'ям». Залежно від вашого бажання пір'я можуть мати різну довжину і форму, виріб можна пофарбувати в білий колір. В такому випадку у вас вийде білий павич. Цей павич буде досить цікаво виглядати у вашому інтер'єрі або в саду.
  7. З плоскої частини літрової пластикової пляшки моделюємо дзьоб павича. Спочатку надаємо йому трикутну форму, потім отримуємо форму 1/2 конуса. Офарблюємо, кріпимо його до пінопласту за допомогою цвяхів. Продовжуємо цю процедуру поки павич повністю не придбає пером основу.

Можна фарбувати птицю після всіх вищевикладених дій, можна по ходу роботи Можна фарбувати птицю після всіх вищевикладених дій, можна по ходу роботи. Це залежить від того, кому як зручніше.

Відео по темі статті


Найцікавіші статті:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама