Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Шампанське на весілля своїми руками

  1. Для прикраси весільного шампанського довелося купити:
  2. Як прикрасити шампанське на весілля своїми руками:
  3. Ще цікаве на сайті:

Шампанське на весілля своїми руками

Існує традиція, за якою на весільному столі повинні бути присутніми дві пляшки шампанського. Одну з них розпивають на першій річниці від дня весілля, а другу відкривають на народження первістка.

Пляшки з весільним шампанським прийнято прикрашати стрічками, зв'язавши їх разом. Іноді на пляшки надягають одяг - весільну сукню і фрак.

Ми з нареченою вирішили декорувати пляшки в одному стилі з іншими весільними аксесуарами.

Для прикраси весільного шампанського довелося купити:

  • шампанське - 2 пляшки
  • білу фарбу в аерозольному балончику - 20 грн.
  • стрічки атласні, білу і бузкову по 2 метри - 3 грн.
  • бузковий контур по склу, пастель, намистини, ціанопановий клей-гель і квіти з полімерної глини залишилися після прикраси весільних бокалів
  • двосторонній скотч залишився після прикраси весільного сита

Як прикрасити шампанське на весілля своїми руками:

З пляшок потрібно ретельно відмити наклейки, знежирити поверхню і добре висушити.

На скло потрібно канцелярським клеєм наклеїти прикраси з паперу - після фарбування пляшок на цих місцях залишиться чисте скло. Ми прикрашали квадратиками, хвилеподібними смугами, травинками і метеликами.

Наклеїти на пляшки з шампанським паперові фігурки

Добре струснувши балончик з білою фарбою, дотримуючись інструкції, в три шари пофарбували пляшки. Кожен шар повинен добре просохнути. До третього фарбування пульверизатор засмітився, так що денця у пляшок вийшли з дефектами. Але якщо не знати, то й уваги не звернеш.

Покрити пляшки трьома шарами білої фарби і висушити

Про всяк випадок залишили пляшки обсихати на ніч і до декору приступили тільки на наступний ранок.

Акуратно зняли і змили шматочки паперу. Канцелярський клей присох грунтовно. Подекуди довелося сцарапивать папір голкою, а потім відтирати вологою губкою. Висушили пляшки.

Висушили пляшки

Зняти наліплену папір

Приклеїли квіточки, розписали їх пастеллю і контуром.

Наклеюємо квіти на чисте скло

Тим же контуром намалювали довільні візерунки.

Розписуємо пляшку довільним візерунком

У порожніх місцях приклеїли намистини на ціанопановий клей. Великі намистини довелося розколювати навпіл за допомогою канцелярського ножа і молоточка.

На столі творчий безлад у всіх сенсах На столі творчий безлад у всіх сенсах   наклеюємо намистини наклеюємо намистини

Кінцевий штрих - задекоровану пляшку обв'язати атласною стрічкою. Щоб стрічка не зміщувалася, через кожні 3-4 см клеїли під неї невеликі шматочки двостороннього скотчу. Кінці стрічки зав'язали вузлом і бантом. другий бант з білої атласної стрічки підшили до вузлика бузкового. Кінці обпалили над свічкою і залишили звисати нижче денця.

Ось так виглядають бантики з атласної стрічки Ось так виглядають бантики з атласної стрічки   Весільне шампанське з боку метеликів Весільне шампанське з боку метеликів

Після келихів, декорувати пляшки з шампанським здалося набагато простіше і швидше.

Ще цікаве на сайті:

Весілля своїми руками Весілля своїми руками   Весільні келихи МК   Запрошувальні на весілля   Пляшки декоровані до срібного весілля   Весільне сито своїми руками   Весільне шампанське Весільні келихи МК Запрошувальні на весілля Пляшки декоровані до срібного весілля Весільне сито своїми руками Весільне шампанське

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама