Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Зовнішня обробка балкона

Зовнішня обробка балкона являє собою роботи по зовнішній обшивці балкона сайдингом. У більшості випадків її замовляють в комплексі робіт по склінню, адже ці роботи тісно пов'язані один з одним, мають загальну кінцеву мету - утеплити і створити презентабельний зовнішній вигляд балкона або лоджії. Зовнішня обробка балкона так само впливає на шумоізоляцію внутрішнього простору приміщення, захищає його від зовнішніх впливів з вулиці.

Вибір типу зовнішньої обробки залежить від того, який вид скління використовується або планується до установки на Вашому балконі. Холодний і теплий тип скління відрізняються різним набором використовуваних матеріалів і характеристиками. А тому і для зовнішньої обшивки потрібні різні технології і будівельні матеріали. Холодний тип балкона досить обробити за допомогою листів або пластикових панелей. Теплий вид облаштовується за допомогою матеріалів з більш високими теплозахисними характеристиками.

Обшивка балкона може бути виконана з використанням наступних матеріалів:

  • сайдингу
  • пластикової вагонки
  • профнастилу

сайдингу   пластикової вагонки   профнастилу

Сьогодні найбільше популярна зовнішня обробка балкона за допомогою сайдингу. Сайдинг - це різної довжини (від метра і більше) пластикові панелі (типові шириною 25 см), які складаються аналогічно деталей конструктора. Оптимальний вибір сайдингу визначається його міцністю. Вона набагато вище, ніж у пластикової вагонки - іншого поширеного матеріалу для обробки балконів зовні. Складається сайдинг з шарів полівінілхлориду - цей матеріал відмінно протистоїть всім зовнішнім впливам і підсилює тепло- і шумоізоляцію. Термін служби виробу - понад 50 років.

Пластикова вагонка значно дешевше сайдингу, але при сильних ураганних вітрах не завжди витримує навантаження. Цей будівельний матеріал випускається в широкому асортименті кольорів. Термін служби вагонки з пластика - 15 років на тіньовій стороні і 10 - якщо балкон весь час висвітлюється сонцем.

& nbsp

& nbsp

Листи оцинкованої сталі або профнастил - також часто використовуваний матеріал для зовнішньої обшивки балконів. Полімерні фарби різних відтінків покривають вироби, це дозволяє проявити фантазію при виборі забарвлення покриття. Зовнішня обробка приміщень за допомогою цього матеріалу є найміцнішою і надійної.

& nbsp

& nbsp

Оздоблення балкона виконується поетапно, для кожного покриття встановлені свої правила монтажу, кріплення, забезпечення ефективності експлуатації. Для підвищення герметичності використовуються герметики, зовні застосовуються нащельники. Вони необхідні для захисту каркаса і утеплювача.

Хочете зробити зовнішню обробку балкона або лоджії?Телефонуйте!

Якісна зовнішня обробка балкона - це використання матеріалів довговічних, стійких до перепадів температур, не втрачають кольору і форми в процесі експлуатації, і під впливом атмосферних явищ. У нашій компанії ми рекомендуємо робити зовнішню обробку сайдингом, як найнадійнішим і недорогим матеріалом.

Зовнішня обшивка балкона, монтаж якої виконаний професійно, прослужить максимально довго.

Хочете зробити зовнішню обробку балкона або лоджії?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама