Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дуже сильна порча на серце

  1. Зняти сильну псування на проколене серце на фото
  2. Спосіб псування на серце - порча на бичаче серце
  3. Дивитися на відео як виявити псування на людину

Видів магічних псування величезна кількість. Здається, їм числа немає, і кожна з них направлена ​​на певну сферу життя, створює людині певну долю .

Така псування робиться з наміром позбавити людину спокою. Він буде без видимих ​​причин сумувати, маятися, відчувати почуття провини, тривогу і сильні душевні страждання. Така порча на серце нерідко здійснюється самостійно із застосуванням особливих змов.

Людина, яка стала жертвою такого псування, здійсненої самостійно на відстані, зазвичай на тлі пригніченого емоційного стану відчуває душевну важкість і тягне біль в області серця або під серцем. Біль періодично повертається, до того ж, що медичне обстеження може показати позитивні результати. Це повинно вас насторожити, навести на думку про псування на серце.

Мені допоміг впоратися з труднощами і захистити себе від недоброзичливців, Оберіг від пристріту і псування. Він захищає людину від сил зла, Енергетичних вампірів на роботі і в сім'ї, спеціально наведеної псування, і злих помислів ворогів. Подивитися і замовити його можна тільки на офіційному сайті
Мені допоміг впоратися з труднощами і захистити себе від недоброзичливців, Оберіг від пристріту і псування

Зняти сильну псування на проколене серце на фото

В обов'язковому порядку повинна бути проведена магічна діагностика псування на людину , Щоб точно діагностувати, чи є чорна псування на серце, і потім позбавляються від неї.

Знімають порчу «Змія під серцем» так: правою рукою від правого плеча до лівого через груди різко зірвати її, представивши, що ви зриваєте з себе змію і подумки ставите в банку з водою, яку потім кидаєте якнайдалі. Виконати це потрібно за підтримки досвідченого цілителя.

Спосіб псування на серце - порча на бичаче серце

Зробити таку самостійну порчу на серце можуть в такий спосіб. У суботу йдуть на ринок і купують свіже бичаче серце, в пустельному місці виривають глибоку яму, насипають в неї шар негашеного вапна, а зверху кладуть серце.

У суботу йдуть на ринок і купують свіже бичаче серце, в пустельному місці виривають глибоку яму, насипають в неї шар негашеного вапна, а зверху кладуть серце

Беруть ніж і починають колоти серце, вимовляючи при цьому ім'я того, на кого спрямована помста, і уявляючи, що удари наносяться прямо в серце цієї людини. Серце присипають землею і мовчки повертаються додому, ні з ким не кажучи по дорозі. Незабаром той чоловік відчує внутрішні страждання і біль в грудях.

Ця порча на серце по фото сильна і діє тривалий час, активізуючись щоразу, як думки того, хто це зробив, або замовив ритуал магу, будуть зайняті жертвою наведеної псування.

Дивитися на відео як виявити псування на людину

З тегами: захист магія зрада страшна історія езотерика

ЦЕ ТРЕБА ПРОЧИТАТИ

ЦЕ ТРЕБА ПОЧИТАТИ

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама