Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як облагородити дачну ділянку 6 соток

  1. висадка рослин
  2. спорудження альтанки
  3. Створення штучного водоймища

Напевно, кожен у своєму житті мріє, що прийде час, і він стане власником красивого дачної ділянки з симпатичним будиночком, де можна було б проводити вільний час в єднанні з природою. Немає нічого неможливого! Навіть якщо у володінні є невелика ділянка 6 соток, його можна перетворити своїми руками в справжній витвір мистецтва, яким будуть захоплюватися багато. А зробити це не так вже й складно.

Перш за все, необхідно визначитися зі стилем оформлення. Для цього увагу необхідно звернути на особливості рельєфу. Варто відзначити, що чим менше вільного простору на дачній ділянці, тим більше різних деталей потрібно буде врахувати. Якщо всю ділянку 6 соток являє собою чергування горбиків і западин, на ньому як не можна краще будуть виглядати альпійські гірки, «сухі» струмочки, штучні водойми з рибками, багаторівневі клумби, між якими будуть прокладені оригінальні доріжки (див. Фото). Крім того не потрібно забувати про те, що якщо на ділянці розташований класичний дерев'яний будинок, парк в стилі хай-тек біля нього буде виглядати безглуздо.

висадка рослин

висадка рослин

Створення декількох квітників є, мабуть, самим простим і недорогим способом прикраси дачної ділянки 6 соток. При цьому клумби можуть розміщуватися в найнесподіваніших місцях і мати абсолютно різні форми - все буде залежати тільки від фантазії, працьовитості і бажання висловити свою індивідуальність. Для початківців садівників не потрібно довго вигадувати, і варто спочатку висадити своїми руками більш звичні рослини: ромашки, петунії, чорнобривці, примули та інші подібні квіти (див. Фото). Також увагу можна звернути і на невеликі кущики.

спорудження альтанки

спорудження альтанки

Дерева, що є основою альтанки , Повинні висаджуватися з кроком близько 1 метра. Посередині споруди можна розмістити столик і стільці. Щоб зробити конструкцію більш інтимній між деревами можна висадити кущі. Дах альтанки можна сформувати своїми руками шляхом переплетення верхівок дерев між собою, але це можна буде зробити лише тоді, коли вони трохи підростуть. Створити цікаву «живу» альтанку також можна шляхом створення дерев'яного каркаса, за яким будуть плестися виноград, клематис, лимонник, хміль або інші подібні рослини. Також їх можна використовувати для прикраси не зовсім нового будинку.

Створення штучного водоймища

Створення штучного водоймища

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама