Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Будівництво дачних будинків з профільованого бруса в Ленінградській області

  • db-s.ru
  • Будівництво дачних будинків з профільованого бруса в Ленінградській області
  • Всі ми любимо свіже повітря і природу, але де ж, їх знайти в наших задушливих і затхлих містах, де нас постійно оточують величезні і похмурі коробки з бетону Всі ми любимо свіже повітря і природу, але де ж, їх знайти в наших задушливих і затхлих містах, де нас постійно оточують величезні і похмурі коробки з бетону. Замість того, щоб вранці бігати по вологому від роси траві, ми змушені, кожен день, ходити по грубому і брудному асфальті.

    Замість того щоб бачити тільки щасливі і відпочилі особи, ми кожен день зустрічаємо кудись поспішають, втомлених і вічно незадоволених людей. Ми - частина цієї сірої маси. Але у нас ще є можливість все виправити.

    І в цьому випадку, нам допоможе не диво. Зовсім немає. Всі ваші проблеми вирішить компанія «ДомаБаніСтрой». Ні, звичайно, вони не дадуть вам грошей, здоров'я і всього іншого, але допоможуть побудувати маленький, затишний дачний будиночок, в якому ви зможете відпочити після важкого трудового тижня. Тут вам і природа, і травичка, і роса, і, звичайно ж - свіже повітря. Ніяких бетонних коробок і мінімум асфальту.

    Компанія «ДомаБаніСтрой» пропонує вам високоякісні послуги з будівництва дачних і житлових будинків з екологічно чистих матеріалів. Ми займаємось будівництвом дачних будинків з профільованого бруса в Лен обл і інших округах нашої неосяжної батьківщини.

    Уявіть собі: ранок, сонечко заглядає у віконце вашої спальні, ви, з чашкою гарячої кави виходите в маленький дворик своєї дачі, вдихаєте чисте повітря і насолоджуєтеся ранковим пейзажем. Про що ще може мріяти житель великого міста?

    У вас є земля? Напевно, старше покоління вашої родини використовувало її під городні грядки, щоб кожні вихідні рвати траву і відганяти від полуниці сусідських хлопчаків. А ви уявляєте себе за цим заняттям? Ні? Не дивно. В наш час, дачні ділянки купують для відпочинку від галасливого міста. Але не будете ж ви, відпочивати під відкритим небом?

    Саме для цього і існує компанія «ДомаБаніСтрой». Наші фахівці побудують вам чудовий дачний будиночок по вашому проекту , А якщо такого немає, то запропонують вам свої ідеї. І візьмуть недорого.

    Ми пропонуємо вам маленький затишний будиночок в два поверхи і з п'ятьма спальнями, побудований з профільованого бруса і виконаний в традиціях старої доброї Русі. Чому саме такий? Та тому, що за ці ж гроші ви можете побудувати собі двокімнатний сарайчик з цегли, максимум з підвальним поверхом.

    Крім цього, при будівництві будинку з натуральної деревини, ви заощадите ще й на його опаленні і кондиціонуванні, так як вони мають природну вентиляцію і відмінно зберігають, як тепло, так і прохолоду. У той час як цегляний будинок обов'язково необхідно буде обладнати крім стаціонарної системи опалення, ще й обігрівачами, а влітку - кондиціонером.

    А ще, дерев'яні будинки завжди в моді, вони стильні і красиві, дуже затишні і комфортні, до того ж, ці будинки довговічні і міцні. Натуральна деревина в усі часи була неоціненним даром нашої природи, так давайте ж користуватися тим, що вона нам пропонує.

Про що ще може мріяти житель великого міста?
У вас є земля?
А ви уявляєте себе за цим заняттям?
Ні?
Але не будете ж ви, відпочивати під відкритим небом?
Чому саме такий?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама