Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

дачний тент

Тент дачний це різновид тентової конструкції, що відрізняється, як правило, простотою, невеликими розмірами і надлегким каркасом. Пов'язано це, перш за все з тим, що дачний тент повинен відповідати основній вимозі - швидкості збірки. Встановити дачний тент під силу одній людині, витративши мінімум сил і часу. Тент дачний це різновид тентової конструкції, що відрізняється, як правило, простотою, невеликими розмірами і надлегким каркасом

Монтаж парасольки на дачній ділянці

Умовно, можна розділити даний тип конструкції на кілька типів:

  • шатер;
  • навіс;
  • зонт.

Альтанка шатрового типу, має чотири стіни, можливо більше (залежить від дизайну), або опори по кутах або по колу, на яких тримається вся конструкція і кріпиться тентова тканина.

Навіс може бути виконаний у вигляді козирка, з кріпленням до якого-небудь будовою, має кілька точок опори. Бувають як рулонного, так і інших видів. Виконують різні функції, в основному встановлюються як захист від негоди, але можуть виступати і як елементи декору, прикраса.

Тент у вигляді парасольки має більш складну конструкцію, особливо складаний, яка тримається по центру на одній опорі-нозі.

Тент у вигляді парасольки має більш складну конструкцію, особливо складаний, яка тримається по центру на одній опорі-нозі

Навіс для двох автомобілів на ділянці

Вибираючи для себе найбільш прийнятний варіант, варто подумати, які вимоги будуть пред'являтися до конструкції, і вже на підставі цього замовляти, або купувати готовий дачний тент. Якщо ви часто влаштовуєте пікніки на своїй ділянці, жоден вихідний не проходить без галасливої ​​і численного натовпу гостей, можна обзавестися великим і просторим шатром. Гості обов'язково оцінять по достоїнству ваше гостинність.

Любителів тихого відпочинку в тіні, спекотного літнього дня, порадує навіс над ганком, під яким можна насолодитися свіжим повітрям і чудовою погодою, не боячись отримати сонячний удар. Та й в дощову погоду той же самий навіс буде вельми до речі.

В нашої фотогалереї можна ознайомитися з продукцією даного типу, а також замовити намет або альтанку за індивідуальними кресленнями.

додаткова інформація

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама