Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Функціональне планування проектів дачних будинків

  1. Перелік особливостей вибору проекту дачних будинків
  2. Які проекти будинків і котеджів вибрати
  3. Також корисні матеріали по темі:

будь-які проекти будинків до 150 м . кв. зможуть задовольнити потреби для комфортного відпочинку навіть великої родини або галасливій компанії.

Правда, досить складно кожному жителю міста обійтися без так звичних комунікацій навіть за межами міської квартири. Та й якість відпочинку в чому залежить від того, наскільки комфортним він буде. Чимале значення мають і проекти дачних будинків, які забудовник вибирає. Для максимального затишку і комфорту потрібно брати до уваги масу різних особливостей.

Перелік особливостей вибору проекту дачних будинків

  1. На дачі міський житель більшу частину часу прагне провести на свіжому повітрі. У зв'язку з цим, проект дачного будинку з терасою і балконом стане відмінним рішенням. За рахунок того, що будинок не передбачає постійне проживання спальні кімнати можна зробити компактними.
  2. Перебування на дачі - це відмінне місце для душевних бесід, тому краще вибирати проекти будинків і котеджів, в яких передбачена простора і затишна вітальня з каміном.
  3. Кухня для дачного будиночка не зовсім обов'язкове приміщення, тому якщо ви не плануєте постійно проживати тут в холодну пору року, то її можна винести на веранду. Приготування їжі на свіжому повітрі буде куди комфортніше. У деяких випадках і зовсім від неї відмовляються, замінюючи мангалом з барбекю.
  4. Пам'ятайте, що на дачу ви можете приїхати не тільки сім'єю, але ще і запросити гостей. У зв'язку з цим буде незайвим, якщо проект дачного будинку з мансардою передбачатиме наявність гостьових кімнат.

У зв'язку з цим буде незайвим, якщо проект дачного будинку з мансардою передбачатиме наявність гостьових кімнат

Які проекти будинків і котеджів вибрати

Безперечно, кожен потенційний забудовник прагне заощадити і, вирішивши купити проект дачного будинку цікавить, як можна його реалізувати з мінімальними витратами і максимальним комфортом. Сучасний ринок пропонує широкий вибір проектів, тому ми побудуємо дачний будиночок швидко можливо, тільки якщо ви вибираєте легкі щитові споруди.

Отже, сьогодні будують такі дачні будиночки під ключ:

  1. Щитовий будинок. Самий бюджетний, але вельми зручний варіант. Підходить для рідкісних і нетривалих візитів на дачу. Тут не зможе розміститися велика компанія.
  2. Каркасний будинок. Це вже більш затишне рішення. Відноситься до розряду капітальних будівель, тому передбачає комфортність. Влітку тут ви зможете з легкістю відпочивати навіть тривалий період часу.
  3. Дерев'яні будинки. Передбачає комфорт і затишок. Правда, такі будинки потребують регулярне провітрювання, тому тут потрібно постійно проживати. В іншому випадку будова може згнити.
  4. Цегляні будинки. Такий проект дачного будинку з терасою, як правило, відносять до заміських котеджів для постійного проживання. В такому житлі завжди комфортно, незалежно від погодних умов. Правда, купити і реалізувати такий проект будинку доведеться за солідну суму.

Широкий вибір проектів дачних будинків з мансардою представлено в каталозі будівельної компанії «Метроплекс». У кожному з них прийнято до уваги всі особливості і технологічні тонкощі, проте їх об'єднають єдина мета - максимальний комфорт і затишок для свого власника. Адже для кожного будинок - це затишне місце для відпочинку.

Розробка і будівництво готових будинків - це пріоритетне завдання співробітників «Метроплекс». За роки своєї роботи фахівці компанії змогли накопичити чималий досвід роботи в даному напрямку. Чималий творчий потенціал співробітників компанії «Метроплекс» дозволяє реалізувати найсміливіші ідеї замовника. Свідчення цього виступають будинки і котеджі, що були побудовані кваліфікованими фахівцями.

Також корисні матеріали по темі:

Особливості проектів дачних будинків
Дачний будиночок в типових проектах
10 етапів проектування житлового будинку для дачної ділянки
Проекти дачних будинків, готуємо ділянку до сезону
Приватний будинок будівництво - обмеження і заборони в Україні

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама