Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Каркасні дачні будинки під ключ недорого

  1. Виготовлення будинку з сендвіч-панелей

Жителі міських багатоповерхівок все частіше прагнуть переселитися в свій власний будиночок, розташований ближче до природи

Жителі міських багатоповерхівок все частіше прагнуть переселитися в свій власний будиночок, розташований ближче до природи. Можливість дихати, нарешті, чистим повітрям, милуватися висадженими своїми руками квітами, попаритися в російській лазні так спокусливі, що людина все частіше замислюється про спосіб придбання такого житла.

Можна купити готовий будинок, але, природно, він не зможе повністю відповідати вимогам нового господаря. Зайнятися самостійно будівництвом не кожній людині під силу. Але зараз безліч компаній пропонує будинки каркасні під ключ недорого. Мабуть, такий спосіб обзавестися власним будинком стає оптимальним варіантом.

Вибираючи типовий проект каркасного будинку, замовник має можливість врахувати свої потреби, можливості, продумати план облаштування території біля будинку. Нарешті, це просто ідеальне рішення для кожного власника. Каркасні будинки будуються в короткі терміни під будь-які запити. Не тільки рекордна швидкість зведення каркасного будинку за канадською технологією підвищує попит на таке житло. Каркасні будинки мають чудові показники по шумоізоляції, теплоізоляції. Ці будинки захищені від продування вітрами, не бояться вогкості, мають протипожежний захист. Будинки відрізняються підвищеною стійкістю до навантажень, одночасно будучи досить легкими. Це досягається особливістю будівельної технології і використовуваних матеріалів.

Виготовлення будинку з сендвіч-панелей

при виготовленні будинку використовуються так звані сендвіч-панелі, які і стають несучими стінами. Такі конструкції виготовляються на заводі з максимальною точністю, що забезпечує легкість збірки і надійність при експлуатації. Всі деталі завозяться на будівельний майданчик, де встановлюються на заздалегідь зведений фундамент. Фундамент також не вимагає великих витрат, тому як його зведення не передбачає глибоких котлованів, не має особливих вимог. Завдяки легкості установки стін, фундамент може бути стрічковим, пальових або плитних. Головне, що він може бути малозаглиблених. За кілька днів невелика бригада справляється зі зведенням будинку. Оздоблювальними роботами можна зайнятися після покриття будинку покрівлею.

Будинки каркасні під ключ недорого стали реальністю. Їх перевага перед аналогічними будівлями з каменю, цегли, бетону, цільного дерева не вимагає доказів - це і ціна, і якість. Також багато хто вибирає для свого проживання скандинавський будинок.

Дивіться також:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама