Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Опалення приватного будинку своїми руками.

У тих випадках, коли монтується опалення приватного будинку своїми руками, доводиться самостійно вирішувати велику кількість завдань У тих випадках, коли монтується опалення приватного будинку своїми руками, доводиться самостійно вирішувати велику кількість завдань. Спочатку потрібно вибрати котел, правильно розрахувавши його потужність.

Вид опалювального обладнання повинен визначатися його економічністю. За цим критерієм найбільш привабливими для експлуатації є газові котли , Але не завжди є можливість для підключення до магістрального трубопроводу. Тому слід зайнятися розрахунками та вибрати найбільш оптимальний варіант серед твердопаливного , Дизельного або електричного опалювального обладнання. При розрахунках також слід враховувати не тільки вартість палива, але і необхідність забезпечення можливостей для його зберігання.

Далі монтаж опалення передбачає виконання робіт з розведення труб, відповідно до обраної системою підключення, установку радіаторів і інших опалювальних приладів, термодатчиков і т.д.

Автономна система опалення повинна стати основою комфорту в будинку, тим більше що домогтися потрібного результату зовсім нескладно. Сучасне опалювальне обладнання відрізняється високою надійністю, ефективністю і здатне працювати в автоматичному режимі при мінімальній участі людини. Тому, при точній проектуванні і правильному монтажі системи, тепло і затишок в домі забезпечені при будь-якій погоді за вікном.

Будь ласка, поділіться цією рубрикою з друзями:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама