Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Проекти каркасних будинків - креслення + Фото безкоштовно з розмірами + Відео

  1. Комплектація документації і креслень будинків
  2. Інструкція по установці каркасного будинку
  3. Докладне керівництво по зведенню різного типу фундаменту
  4. Каркасний будинок своїми руками: проекти і креслення
  5. Докладне керівництво по прокладці і монтажу всіх інженерних комунікацій
  6. Кошторис будівництва каркасного будинку
  7. Хороший безкоштовний проект
  8. Одноповерховий каркасний будинок: безкоштовні проекти і креслення
  9. ТОП 9 магазинів, де я вигідно закуповувати

В даний час кожен може побудувати   каркасний   будинок своїми руками, для сезонного або постійного проживання

В даний час кожен може побудувати каркасний будинок своїми руками, для сезонного або постійного проживання. Всі каркасні будинки являють собою складний технічний конструктор для дорослих, і збірка їх виконується тільки при дотриманні інструкції.

Даним документом для до Даним документом для до   аркасних будинків є їх креслення аркасних будинків є їх креслення. І це не тільки офіційний документ, а й гарантія того, що обраний вами каркасний будинок повністю відповідає всім технічним нормам і стандартам якості, а також адаптований під ваші регіональні кліматичні умови.

Дані документи, в яких детально описана складання та монтаж будинку, повинні бути оформлені ще на стадії початку будівництва. Також, вартість каркасного будинку розписана в кошторисі, в якій чітко враховані всі будівельні матеріали, які потрібні для збірки будинки.

Комплектація документації і креслень будинків

Креслення каркасних будинків - це великий і об'ємний документ, який містить в собі близько 100 сторінок, де прописаний детальний план, схеми і докладні інструкції по збірці і установці.

Умовно всі документи можна розділити на три основні частини, які зроблять інструкцію більш простою і зручною для користування Умовно всі документи можна розділити на три основні частини, які зроблять інструкцію більш простою і зручною для користування.

Інструкція по установці каркасного будинку

Дану інструкцію читають як професіонали, так і початківці будівельники, які не мають будь-якої освіти і досвіду збірки будинків. Але для більш якісної установки необхідно хоча б трохи розбиратися в документації. У прикладених документах міститься специфікація, зазначена чітка послідовність будівельних робіт, точні терміни виготовлення, і інша важлива інформація.

Також в документації докладно написано, як виконувати пароізоляцію і вітрозахист, вказані ГОСТи і БНіП діючі в різних ситуаціях, зазначений принцип вибору віконних і дверних прорізів. Присутні й загальні рекомендації по монтажу одноповерхового каркасного будинку з мансардою .

Докладне керівництво по зведенню різного типу фундаменту

У цьому посібнику ви знайдете робоче креслення каркасного будинку, який буде необхідний для зведення фундаменту У цьому посібнику ви знайдете робоче креслення каркасного будинку, який буде необхідний для зведення фундаменту.

Детальна інструкція по установці і заливки фундаменту містить не тільки розміри і глибину залягання, а й важливу інформацію щодо правильного виставлення опалубки фундаменту з мінімальним часом і маленькими витратами.

Також документація по установці фундаменту буде включати в себе розрахунок арматури, її тип і спосіб в'язки , схема збору. Будуть вказані дані по кріпленню нижньої обв'язки до фундаменту.

Каркасний будинок своїми руками: проекти і креслення

Найбільша частина документів - це дана інструкція. Вона включає в себе інформацію по збірці основної частини будинку.

Всі креслення каркасного дачного будинки являють собою схеми кріплення та збірки крокв, установки опорних дощок, і підгонки верхньої обв'язки будинку. Якщо це каркасний будинок одноповерхового типу з мансардою, то додається ще докладна інструкція по облаштування мансардного кімнати. А також є документація по правильній постановці каркасних стін, збірці кутових конструкцій, по монтажу внутрішніх несучих і декоративних перегородок .

Докладний план розстановки стін також додається, і в ньому вказано типове оформлення всього простору будинку, або дизайнерський проект інтер'єру будинку і його планування, попередньо погодженого з замовником.

облаштування ганку також включено до проектної документації. Передбачена загальна конструкція будинку, розроблений спеціальний варіант покрівлі, огороджень і підйомів. При будівництві і монтажі дачних одноповерхових будинків 6х6 або 6х9 вся робоча документація повинна комплектуватися усіма необхідними деталями і елементами, і віконними конструкціями.

Для будівель сезонного характеру найчастіше для здешевлення всієї конструкції застосовують склопакети з одинарним склом, а для будинків постійного проживання йдуть двокамерні пластикові вікна.

За даною схемою можливо   будівництво щитового будинку За даною схемою можливо будівництво щитового будинку . Стандартний каркасний будинок збирається на місці, його основа - це каркас з бруса , Окремо поставлений, і який зашивається вже після закінчення складання основного каркасу. Технологічний процес складання щитового будинку трохи відрізнятиметься. на фундамент виставляють основні маячки і монтують елементи кріплення і деталі. А самі щити - це елементи стін, вони збираються на горизонтальній поверхні, а вже після встановлюються на фундамент.

Залежно від складності проекту, вибирається і товщина стін, як правило, до 270 мм. Це забезпечить необхідний теплоізоляційний рівень і не допустить порожнього перевитрати матеріалу. Утеплювачем зазвичай виступає мінеральна вата, а для обробки усередині приміщення - це гіпсокартон. Покрівля покривається металочерепицею. Але варто також відзначити, що будь-які стандартні проекти каркасних будинків з кресленнями 6х8 можуть бути змінені за бажанням замовника.

Докладне керівництво по прокладці і монтажу всіх інженерних комунікацій

Газопровід, електрична мережа, каналізація водопровід - це основні частини сучасного каркасного будинку Газопровід, електрична мережа, каналізація водопровід - це основні частини сучасного каркасного будинку. Від правильності робіт по їх монтажу і установці буде залежати не тільки комфортне використання даного об'єкта, але і надійність, і якість всієї будови.

В даному розділі інструкції ви зможете дізнатися, скільки вам знадобитися вимикачів і розеток, де їх краще розташувати для більш безпечного функціонування каркасного будинку.

Крім загальних побажань і рекомендацій в інструкції обов'язково повинні знаходитися детальні плани і креслення прокладки електрики і її безпосереднього підключення.

Дані принципи стосуватимуться і сантехніки водопостачання , Вентиляції і каналізації. Якісно складені проекти каркасних будинків включають в себе всі комунікаційні розв'язки і траси. Порядок прокладання інженерних мереж і їх підключення присутні в документах по монтажу і встановлення інженерних мереж.

Кошторис будівництва каркасного будинку

Найбільшою небезпекою при починанні будівництва одноповерхового каркасного будинку є неправильний розрахунок всього бюджету будівництва і не облік всіх необхідних будівельних матеріалів. У самому ідеальному випадку процес може затягнутися на невизначений термін, а при гіршому розкладі проект можуть заморозити і роботи припиняться.

Щоб уникнути цієї ситуації при самостійному будівництві каркасного будинку потрібно замовити проектну документацію у фахівців.

Безкоштовні креслення одноповерхових каркасних будинків і їх схеми включають в себе також спеціальну детальний кошторис Безкоштовні креслення одноповерхових каркасних будинків і їх схеми включають в себе також спеціальну детальний кошторис. В якій зазначено, скільки знадобитися будівельного матеріалу на кожному етапі будівництва в рулонах, метрах, кілограмах, а також вказано конкретний діапазон ринкових цін.

Якщо ви будуєте будинок поетапно, то вам не потрібно буде витрачати кошти відразу на придбання всіх будівельних матеріалів. Ви зможете купувати їх поступово, у міру поетапного будівництва будинку.

Це досить зручно з точки зору зберігання, доставки та розвантажувальних робіт. Це питання особливо актуальне для будівельників будинків на садових ділянках. У маленькому просторі встановити будинок, розташувати всі будівельні матеріали, і захистити їх від зовнішніх атмосферних опадів буде практично неможливо.

Хороший безкоштовний проект

хороший проект - це робочі креслення, докладні плани і схеми, які необхідні для кожного з етапів будівництва каркасного будинку.

Після перегляду даного типу документа, у вас не залишиться ніяких питань з будівництва будинку. Якісна і зрозуміла проектна документація - це широка можливість спланувати всю роботу на будівництві і звести до мінімуму всі помилки.

Крім цього, хороший і якісний проект оптимізує роботу будівельників, зводить до мінімуму розпилювальних роботи і підгонки матеріалу, а це призводить до значної економії часу на будівництві.

А також можна уникнути незапланованих відходів, що залишилися після розпилювання будівельного матеріалу, і це призведе до відчутної   економії А також можна уникнути незапланованих відходів, що залишилися після розпилювання будівельного матеріалу, і це призведе до відчутної економії . Це можна виконати за допомогою підбору спеціальних матеріалів під певний проект, або при розробці проекту каркасного будинку при обліку матеріалів, представлених в даний час на ринку. Листовий матеріал кратний площі стін дає можливість зробити обшивку дуже швидко і без будь-яких зайвих відходів.

Хороший і якісний проект може знизити витрати і іншим способом. Приклад, за проектом передбачено застосування пиломатеріалу для опалубки в майбутньому будівництві, і це призводить до істотного зниження витрат і великої економії.

Одноповерховий каркасний будинок: безкоштовні проекти і креслення

Безкоштовні проекти - це певний міф, який набув значного поширення серед будівельників.

Завантажити або знайти готовий проект, який би вас повністю задовольнив, просто не реально Завантажити або знайти готовий проект, який би вас повністю задовольнив, просто не реально. В інтернеті представлені сотні безкоштовних креслень деяких частин будинку, різні планування і моделі одноповерхових каркасних будинків, і варіанти декорування фасаду. Але якісних і надійних проектів в мережі немає.

Пов'язано це не тільки з порушенням авторських прав, але і з тим, що всі готові проекти каркасних будинків і креслення - це складна документація, яка розроблена під певні будівельні умови. В даному документі враховується тип грунту і рівень грунтових вод, їх пучинистість, а ці показники допомагають правильно підібрати фундамент і розрахувати несучу навантаження.

Навіть у однотипних одноповерхових каркасних будинків, однакових на перший погляд, є відмінності, які конкретно відображені в проектній документації Навіть у однотипних одноповерхових каркасних будинків, однакових на перший погляд, є відмінності, які конкретно відображені в проектній документації. У кожному конкретному випадку використовуються різні будівельні матеріали, різну кількість утеплювального шару, різні замкові з'єднання та влаштування покрівлі. навіть інженерні комунікації в однакових каркасних будинках, розташованих в різних регіонах, можуть бути влаштовані по-різному.

Безкоштовні проекти в інтернеті можна знайти для невеликих дачних будинків ще старих років будівництва. Хоча, з появою нових технологій і будівельних матеріалів, а також більш простих технічних рішень вони не будуть вірним документом.

Без документів і креслень будівництво каркасного будинку вийде на 25% дорожче, ніж з наявністю документів.

Як правило, вартість пакета документів під ключ для середнього каркасного будинку буде коштувати близько 10 тис.руб. В середньому вартість готового проекту не перевищує і 5% від вартості всіх робіт, і набагато частіше вона складає 2%. При чому, наявність якісної документації дозволить вам заощадити велику частину бюджету.

ТОП 9 магазинів, де я вигідно закуповувати

ТОП 7 по товарах і меблів для дому:

7 кращих будівельних і меблевих магазинів!

  • Akson.ru - це інтернет-гіпермаркет будівельних і оздоблювальних матеріалів!
  • homex.ru - HomeX.ru пропонує великий вибір якісних оздоблювальних, матеріалів, світла і сантехніки від кращих виробників з швидкою доставкою по Москві і Росії.
  • Instrumtorg.ru - це інтернет - магазин будівельного, автомобільного, кріплення, ріжучого і іншого інструменту, необхідного кожному майстру.
  • Qpstol.ru - "Купістол" прагне надати кращий сервіс своїм клієнтам. 5 зірок на Яндекс.Маркет.
  • Lifemebel.ru - гіпермаркет меблів з оборотом понад 50 000 000 в місяць!
  • Ezakaz.ru - Представлена ​​на сайті меблі виготовляються на власній фабриці в Москві, а так само перевіреними виробниками з Китаю, Індонезії, Малайзії і Тайваню. "
  • Mebelion.ru - - найбільший інтернет-магазин з продажу меблів, світильників, інтер'єрного декору та інших товарів для красивого і затишного будинку.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама