Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

"Чилаут під дахом" - Дачний відповідь на дачний питання на НТВ

20 березня 2011р. пройшла чергова передача "Дачний відповідь на дачний питання" на НТВ. На цей раз, перед дизайнерами було поставлене завдання організувати простір мансарди в 2-х поверховому заміському будинку, недалеко від Москви. Сім'я, яка живе в будинку - веселі позитивні люди, що захоплюються активним відпочинком, люблять галасливі компанії, часто запрошують в гості друзів. Вони хотіли мати і караоке, і домашній кінотеатр, і танцпол, і навіть сцену, що при висоті стелі 2,2 м складно було собі уявити. Вирішено було зробити "Чилаут під дахом".
Спочатку приміщення було зовсім позбавлене вишукувань. Стандартна мансарда, обшита дерев'яною вагонкою по несучого каркасу. При такому рішенні втрачалося дуже багато простору в кутах, а стеля була настільки низьким, що не було можливості встановити освітлювальні прилади. Щоб не перенасичувати простір меблями, вирішено було зробити єдиний елемент, який функціонально відповів би на всі поставлені питання. Замість ламаного стелі намалювали округлий звід, який плавно перейшов в крамницю-подіум по периметру кімнати. Під подіумом розмістили викатні тумби, ящики і спальне місце. Простір в конику покрівлі, яке раніше було просто зашито дошками, використовували для розміщення освітлювальних приладів, а світло пропустили крізь дерев'яний рейкова стеля. Також була додана барна стійка. Це дозволило розділити простір на 2 зони - активну з домашнім кінотеатром і караоке і камерну з баром.
Як підсвічування були використані світлодіодні освітлювальні прилади компанії New Light Technologies. Практично всі джерела світла тим чи іншим чином приховали. На стелі закріпили в ряд звичайні патрони з лампами, але вони виявилися за дерев'яною решіткою. Тут дуже добре підійшли світлодіодні лампи, які не викликають нагрівання, і тому цілком пожежобезпечні. Світло відбивається від білої стелі і проходить крізь неї, створюючи ілюзію відкритого простору. Над барною стійкою розмістили два поворотних споту в хромованих круглих корпусах. Ці підвіси розміром розраховані на джерела світла потужністю 50 Вт. І тому Світлодіодн і тут виявилися найкращим рішенням, з їх малим поглинанням енергії.
Але справжнім Чилаут і концертним майданчиком цю мансарду робить світлодіодна RGB-підсвічування. Вона в лічені миті абсолютно перетворює простір, розфарбовуючи його в усі кольори веселки! багатоколірну світлодіодну стрічку , Надану компанією НЛТ закріпили в стінних нішах і під лавою, яка по периметру оперізує практично всі приміщення.
20 березня 2011р

Світлодіодна стрічка дуже компактна, її можна згинати під будь-яким кутом, що дозволяє розмістити підсвічування де завгодно, навіть в самих важкодоступних місцях. Світлодіодні джерела виділяють дуже мало тепла, так що вони абсолютно пожежобезпечні. Та й взагалі споживають мало енергії і не вимагають додаткового обслуговування або заміни - ідеальний варіант для дачного будинку.

Та й взагалі споживають мало енергії і не вимагають додаткового обслуговування або заміни - ідеальний варіант для дачного будинку

Міняти відтінки підсвічування і задавати різні режими можна за допомогою пульта дистанційного керування. Відтінки світлодіодів можуть плавно змінюватися, перетікати з одного в інший, перетворюючи простір за допомогою чистого кольору, або чергуватися з регульованою швидкістю. Ефектні світлові лінії підсвічування створюють глибину і візуально збільшують висоту приміщення. Вузьконаправлені промені точкових джерел формують тіні, створюють відблиски на розташованих в нішах предметах. Світлодіодне підсвічування, яка змінює колір і його яскравість, здатна зробити інтер'єр воістину неповторним!

Світлодіодне підсвічування, яка змінює колір і його яскравість, здатна зробити інтер'єр воістину неповторним

В результаті інтер'єр вийшов саме таким, яким його і задумували - світлим, просторим, багатофункціональним, цільним!

Повернутися до списку

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама