Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Садові меблі з дерева своїми руками: креслення

  1. Дерево - класичний матеріал для саду
  2. Інструменти
  3. варіанти конструкцій
  4. лава садові
  5. Стіл для пікніка
  6. стілець складаний
  7. Гойдалки для дітей
  8. Шезлонг для дачі
  9. лежак
  10. Плетені меблі
  11. Відео - Плетені меблі: робимо самі

Меблі на садовій ділянці необхідна. Без цих предметів садового екстер'єру неможливо відпочити з комфортом і зручністю. Меблі повинна бути легкою, міцною і привабливою зовні. Найбільш природно і органічно впишеться на садову ділянку меблі з дерева. Вона задовольняє всім перерахованим вище умовам, а щоб вона поєднувалася з іншим дизайном, можна спроектувати і зробити її своїми руками. Меблі на садовій ділянці необхідна

Садові меблі з дерева своїми руками: креслення

Зміст покрокової інструкції:

Дерево - класичний матеріал для саду

Цій сторінці зміст відсутній більш підходящого для садових меблів, ніж дерево. Воно швидко обробляється і благородно виглядає навіть без додаткового покриття. Крім того, дерево вважається найбільш екологічно чистим матеріалом.

Зовні предмети з дерева на дачній просторі виглядають красиво і цікаво. Унікальність і витонченість їм додає декор стрічками, живими рослинами і квітами, дизайнерськими подушками або чарівними м'якими іграшками.

Ефектно виглядає комбінація дерева з такими матеріалами, як камінь або метал. Наприклад, лава або альтанка з масиву прекрасно поєднується з кам'яними або металевими аксесуарами. Особливим шармом володіє плетені меблі. Вона не тільки дуже затишна, але і виглядає Миловидно.

Вона не тільки дуже затишна, але і виглядає Миловидно

Садова лавка з дерева і металу

Міцність меблів з масиву залежить від якості і виду вихідного матеріалу, а також від правильного складання. Поради щодо вибору матеріалу для роботи:

  1. Найбільш затребувані в цій справі бук і дуб. Вони не гниють, служать довго і мають високу міцність.
  2. Колоди з хвойних порід виділяють смолу. Якщо деревина не обессмоліть, то готові вироби будуть бруднити одяг і шкіру кожного, хто до них доторкнеться. Однак вони відрізняються підвищеною міцністю і довговічністю.
  3. Меблі з ялини, сосни і модрини легко піддається ремонту, відмінно переносить і дощ, і сонце. Зовні предмети з цих порід виглядають естетично і привабливо.
  4. Ще один прекрасний варіант - дерево тика. Тік стійкий до будь-яких кліматичних змін, не дарма його деревина використовується в суднобудівництві. Тик меблі виглядає ефектно завдяки природним узорів на деревині.
  5. Готові рейки, бруски, перемички і дошки - матеріал, з яким працювати найпростіше.
  6. Пні і колоди допоможуть спорудити незвичайну меблі з мінімумом витрат сил і часу. Проявивши фантазію, можна створити по-справжньому креативні вироби.
  7. Для виготовлення плетених шедеврів з гнучких сортів дерев підійдуть гілки черемшини. Вони податливі, м'які і пластичні.

Скористайтеся нашими кресленнями, щоб власноруч спорудити міцну і надійну садові меблі.

Інструменти

Перед початком роботи приготуйте необхідні інструменти:

  • лобзик і ножівка;
  • шуруповерт зі свердлами;
  • дриль, молоток;
  • рулетка, олівець, кутник;
  • клей для столяра;
  • шліфувальна машинка або наждачка;
  • кріплення і гайковий ключ;
  • болгарка;
  • лакове покриття, фарба, просочення, пензлики, валики, розпилювач;
  • цвяхи, шурупи, гайки і інші комплектуючі.

Матеріалом є необхідна кількість деревини.

варіанти конструкцій

Представляємо деякі варіанти конструкцій з дерева, які можна змайструвати, проявивши завзятість і вправність.

лава садові

Лавка незамінна на садовій ділянці. Ніхто не відмовиться відпочити після важких трудових буднів на зручній лавочці. А усвідомлення того, що ви сидите на меблів, зробленої власними руками, буде гріти душу і додасть впевненості в собі.

А усвідомлення того, що ви сидите на меблів, зробленої власними руками, буде гріти душу і додасть впевненості в собі

Креслення садової лави

Маркування деталі Кількість Параметри, см A Чотири 36,6 * 15 * 5 B Дві 56,5 * 15 * 5 C Одна 96 * 15 * 5 D Дві 48,5 * 15 * 5 E Дві 76 * 15 * 5 F Сім 140 * 15 * 5 Маркування деталі Кількість Параметри, см A Чотири 36,6 * 15 * 5 B Дві 56,5 * 15 * 5 C Одна 96 * 15 * 5 D Дві 48,5 * 15 * 5 E Дві 76 * 15 * 5 F Сім 140 * 15 * 5

Розміри деталей садової лави

Зберіть деталі, як показано на кресленні. Почніть з ніжок. Першими з'єднайте деталі A і B, до них прикріпіть рейку D, що підтримує сидіння. Слідом кріпиться деталь E. Все рейки з'єднуються болтами. Протилежна ніжка збирається в тому ж порядку. Далі приєднується деталь C. Заключним кроком буде кріплення планок F. Залишайте між ними зазор, рівний приблизно одному сантиметру. Готовий виріб покрийте лаком в два шари. Не забудьте про шліфовку між лакування.

Стіл для пікніка

Де зібратися на сімейний святкову вечерю в теплу пору року? Звичайно, в саду на пікніку. Тут не обійтися без просторого столу, за яким вистачить місця всім друзям і членам сім'ї.

Тут не обійтися без просторого столу, за яким вистачить місця всім друзям і членам сім'ї

Стіл для пікніка

Назва і маркування деталі Кількість Розмір деталей, см №1. Рейка Вісім 245 * 9 * 3 №3. Нижня перемичка Дві 153 * 14 * 3 №4. Ніжка Чотири 85 * 10 * 3, кут зрізу 60 №5. Сидіння Дві 245 * 25 * 3 №6. Перемичка під стіл Три 70 * 10 * 3, кут зрізу 75 №7. Упор Дві 110 * 10 * 3 №8. Дошка нижня Дві 220 * 10 * 3 Назва і маркування деталі Кількість Розмір деталей, см №1

Креслення стола для пікніка

Довжина деталі №3 може бути підкоригувати згідно індивідуальних переваг. Кріпити деталі краще на спеціальні болти для меблів. Також можуть бути використані гайки і шурупи. Для естетики радимо болти прикручувати з внутрішньої сторони столу і лави, щоб вони не зіпсували зовнішній вигляд виробу. Готову меблі відшліфуйте і покрийте лаком в декілька шарів.

стілець складаний

Складаний стільчик в саду ніколи не буде зайвим. Він компактний, зручний і не займає багато місця. Складаний стілець легко переносити з одного місця на інше. На такий стільчик можна посадити дитину або гостя.

На такий стільчик можна посадити дитину або гостя

Стілець складаний. креслення

Для виготовлення знадобляться деталі:

Назва і маркування деталі Кількість деталей Параметри деталі, див №1. Ніжка задня Дві 47,5 * 4 * 2 №2. Ніжка передня Три 83,7 * 4 * 2 №3. Зв'язка для сидіння і спинка Три 40,3 * 7 * 2 №4. Боковина Дві 40,3 * 7 * 2 №5. Планка сидіння Шість 38 * 7 * 2 Назва і маркування деталі Кількість деталей Параметри деталі, див №1

Креслення складного стільця №1

Креслення складного стільця №2

У брусках боковин встановлюються шканти, за рахунок яких стільчик буде складатися навпіл. Пази для них повинні бути зроблені в вертикальних рейках задньої ніжки. Зазвичай складаний стілець роблять з похилою спинкою. Величина кута варіюється від 15 до 35 градусів. Виріб, виготовлений на нашу кресленням, матиме нахил спинки, рівний 35 градусам.

стілець складаний

Гойдалки для дітей

Якщо в сім'ї ростуть діти, то на садовій ділянці обов'язково повинен бути хоча б невеликий дитячий куточок. Тут доцільно поставити пісочницю, гірку і гойдалки.

Якраз про останні і піде мова. Параметри готових гойдалок, які зображені на наступних кресленнях, невеликі. Але скільки радості випробує малюк, побачивши дерев'яного дива, змайстровані спеціально для нього!

Гойдалки для дітей. креслення

Ширина гойдалок - 30 см, довжина - 40 см, висота - 24 см. Для виготовлення знадобляться дванадцять планок, дві з яких підуть на спинку, п'ять - на сидінні, дві - на боковини, дві кріпляться під сидіння і одна планка утримує дитину від падіння .

Гойдалки для дітей

Не забудьте залишити пару сантиметрів брусків для обробки.

Шезлонг для дачі

Шезлонги асоціюються у нас з морем, сонцем і піском. Але і на садовій ділянці цього предмету меблів знайдеться застосування. На затишному дерев'яному шезлонгу, який ми пропонуємо змайструвати за нашими кресленнями, ви зможете зіграти під сонячними променями. А застеливши шезлонг м'яким пледом і подушками, ви зможете використовувати його в якості крісла.

А застеливши шезлонг м'яким пледом і подушками, ви зможете використовувати його в якості крісла

Шезлонг для дачі

Розміри деталей позначені на кресленнях:

Бічні фреймових вимірювання шезлонга

Бічні фреймових вимірювання шезлонга

Бічні фреймових частини шезлонга

Бічні фреймових частини шезлонга

плата шезлонга

плата шезлонга

Бічне фреймове складальне пристосування

Всі бруски попередньо відшліфуйте, зробіть необхідні отвори. Поставтеся уважно до кожної деталі.

монтаж шезлонга

лежак

Спрощений варіант шезлонга - лежак. Робити його легше і швидше. Приготуйте інструменти і візьміть дерев'яні рейки - лежак буде готовий вже через пару годин.

Приготуйте інструменти і візьміть дерев'яні рейки - лежак буде готовий вже через пару годин

Схема виготовлення лежака

Параметри: висота - 0,3 м, довжина - 2,2 м, ширина - 0,7 м.

Матеріали: дошки шириною 1,5 метра і шириною 0,4 метра; планки для настилу; саморізи.

Етапи роботи:

  1. Дошки добре відшліфуйте.
  2. Зберіть раму, прикріпіть до неї ніжки.
  3. Ширина підстави відповідає місцю розташування лежака. Але він не повинен провалюватися.
  4. Спинку приєднаєте з боку голови. Її ухил буде регулюватися за допомогою пазів на рамі. Зробіть не більше чотирьох пазів.
  5. Планки, на яких ви будете засмагати, кріпляться саморізами. Щоб полегшити собі роботу, попередньо зробіть отвори в зонах вгвинчування.
  6. Перед фінальною збіркою покрийте кожну планку лаком.

Плетені меблі

Щоб навчитися створювати справжні шедеври, знадобиться чималий досвід і підготовка. Плетіння меблів - це кропітка праця. Спробувати свої сили можна, зробивши кругле сидіння для табурета або стільницю.

Відео - Плетені меблі: робимо самі

висновок

На перший погляд може здатися, що самому зробити добротну дерев'яну меблі для саду складно. Безумовно, це потребуватиме певних витрат фізичних зусиль і часу. Але результат, який ви отримаєте в результаті, буде коштувати всіх старань.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама