Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Тенти-намети для дачі (38 фото) з москітною сіткою: відео-інструкція по вибору дачного будиночка своїми руками, фото

  1. Що це таке
  2. Що краще - закрита або відкрита конструкція
  3. На що звернути увагу при виборі
  4. види
  5. шатер
  6. Вплив модних тенденцій
  7. висновок

Будемо сподіватися, що часи, коли дачні та заміські ділянки використовувалися громадянами лише для вирощування продукції, закінчилися. Сьогоднішні господарі вже починають розуміти толк в «життя на природі» і намагаються зробити його максимально комфортним. В даній статті піде мова про тенти шатрах, які сьогодні можна часто зустріти на галявині за або перед будинком.
Будемо сподіватися, що часи, коли дачні та заміські ділянки використовувалися громадянами лише для вирощування продукції, закінчилися

Тент намету для дачі дозволить насолодитися природою в теплу пору року

Що це таке

Це один з варіантів облаштування дачної території, так як не всі люблять в жарку пору року проводити час в закритому приміщенні. Погодьтеся, коли навколо вас буйними фарбами розкривається природа і свіже повітря прагнути проникнути в легені, заповнивши їх до кінця, сидіти в будинку буде «злочином».

Але, сонце влітку припікає не на жарт, тому краще від нього сховатися під навісом або шатром. Такі конструкції вільно продаються на ринках і в магазинах в секціях для дач, проте їх можна виготовити і своїми руками ( див.також статтю «Інфрачервоні обігрівачі для дачі - простий спосіб заощадити на опаленні» ).

На фото - варіант самостійного виготовлення навісу на дачі

З безлічі різноманітних пропозицій для відпочинку на природі, серед яких може бути:

  • тент;
  • навіс;
  • шатер;
  • маркізи;
  • козирки;
  • парасолі,

нам належить вибрати найбільш підходящі для нашої ділянки.

нам належить вибрати найбільш підходящі для нашої ділянки

Краще купувати в комплекті дачний тент намету з москітною сіткою

Що краще - закрита або відкрита конструкція

намет

  1. Найрізноманітніші намети сучасна промисловість виробляє не тільки для військових або туристичних потреб, а й для побутових.
  2. Вона незамінна тоді, коли потрібно розбірна навісна конструкція, зібрати яку можна досить швидко.
  3. Розробники сьогодні рухаються в напрямку максимальної функціональності і економічності вироби.
  4. Найбільшим попитом на ринку користуються моделі вагою 2-5 кг, серед яких на літо можна вибрати зручну і порівняно недорогу конструкцію.
  5. Також випускають варіанти, спеціально призначені для дітей, що відрізняються яскравим забарвленням.

Намети, навіси, тенти

  1. Вони можуть бути відкритого і закритого типу. Тому вибір не буде представляти складність, якщо ви знаєте, для чого вам потрібна така конструкція.
  2. Відкриті варіанти не мають бічних стінок, тому їх часто використовують для захисту від сонячних променів, вітру і дощу. Використання москітних сіток допоможе врятуватися від різноманітних комах, в тому числі комарів і мух. У комплекті з тентом або шатром її ціна буде нижче.
  3. Закриті варіанти часто називають універсальними, тому що ви можете в них перебувати комфортно в будь-який час року. Вони схожі на садовий будиночок, але тільки маленький. Тут встановлюється вхідні двері і зроблені вентиляційні отвори у вигляді вікон.

відкритий намет

На що звернути увагу при виборі

Хоча сама конструкція проста, але є кілька факторів, які ви повинні врахувати при покупці:

  1. Наприклад, якщо вам потрібно ховатися від дощу, це не повинна бути марля від сонця.

Дачна намет

Приділіть останнього пункту належну увагу, незважаючи на те, що в ваших очах «такий будинок» може виглядати несерйозним.

Однак обов'язково врахуйте:

  • його пожежна безпека;
  • які матеріали використовувалися у виробництві;
  • наскільки вони екологічно чисті і не завдаватимуть шкоди вашому здоров'ю.

Ще один аспект - зовнішній вигляд конструкції. Врахуйте, що її експлуатація буде проходити в жорстких атмосферних умовах.

Врахуйте, що її експлуатація буде проходити в жорстких атмосферних умовах

У даній моделі використаний металевий каркас

Тому, якщо вона виготовлена ​​неякісно, ​​швидко почне його втрачати, тому краще віддайте перевагу нехай трохи дорогим матеріалами, зате володіє:

  • міцністю;
  • зносостійкість;
  • довговічністю.

На даний момент промисловість випускає недорогі, легкі тканинні фактури для виготовлення навісних конструкцій.

види

  1. . Нагадує він звичайний парасольку від дощу і механізм відкривання у нього такий же. При його виборі знайте, що такі тентовані конструкції не зможуть уберегти вас від косого дощу або сильного вітру, на відміну від наметів, які здатні захистити від будь-якої негоди.

Оригінальний дачний парасольку

  1. . Складаються вони з каркаса і тканинної даху, іноді вона може бути пластиковою. Інструкція по їх установці не буде важкою.

наметове тент

  1. . Особливо цікаві такі конструкції тим, що схожі вони на круглі або багатокутні намети. Різниця полягає в тому, що стіни виготовлені з тканини або пластика, і прозорі і щільні ділянки, на відміну від намету, у них можуть чергуватися. Щоб зробити тент відкритим потрібно просто прибрати стіни.

Варіант тенту гойдалки

  1. .

Істотними недоліком конструкції є:

  • неможливість розміщення більше 3 осіб;
  • ненадійний захист від дощу і вітру.

шатер

Зазвичай такі конструкції для дачі за розміром більше наметів, вони можуть зовнішнім виглядом нагадувати тент. Розмір намету залежить від кількості людей, які будуть в ньому відпочивати.

Розмір намету залежить від кількості людей, які будуть в ньому відпочивати

Конструкція для заходів

Відрізняється такий навіс широким функціоналом, і широко використовується для проведення різних заходів. Для дачі їх виготовляють в різних стилістичних рішеннях, де є місце і мінімалізму і розкішного бароко. Незвичайним буде, наприклад, чорно-білий варіант намету в стилі ретро, ​​де можна влаштовувати вечірки в старовинних традиціях.

Порада: при виборі намету зверніть увагу на матеріали і специфіку конструкції, так як, може бути, вам доведеться звертатися за допомогою до фахівців для його установки.

Традиційно такі великі моделі для дачі не використовують. Якщо ж сімейний захід вимагає навіс такої форми, найкраще купити конструкцію в організації, яка сама зробить його монтаж.

Модель для заміського ділянки

Дачні варіанти зазвичай збираються і встановлюються самостійно, і не вимагають допомоги фахівців. Радимо відразу купити намет, який має в комплекті москітну сітку.

На сьогоднішній день найпопулярнішою формою стала у вигляді намету, тому точно стверджувати, до якого типу відносити такий навіс стверджувати можна не завжди. Він поєднує в собі елементи різних конструкцій.

Порада: не варто купувати намет, якщо для його виготовлення був використаний поліетилен.

Модель з тканини ПВХ

Хоча він і вбереже від сонця, дощу і вітру, зате всередині нього буде підвищена вологість, нагадуючи тепличну. Тому краще купуйте навісні конструкції для дачі, де у виробництві були застосовані тканини з ПВХ. Такі вироби коштують дорожче, так як використовується інноваційний матеріал. Зате вони прослужать роки, не втративши своїх техніко-експлуатаційні характеристики.

Вплив модних тенденцій

Не обійшли стороною модні тенденції і сучасні конструкції для дачних ділянок.

Навіс сьогодні вважається невід'ємним елементом ландшафтного дизайну, який сьогодні навіть декорують живими квітами.

Тенти і намети для дачі в етнічному стилі

  1. Одні з найдорожчих моделей - намети в етнічному стилі.
  2. Є колекційні авторські вироби, які виготовляють на замовлення. Їх вартість може навіть зрівнятися з вартістю садового будиночка.

Цікаві варіанти різних навісних конструкцій для дачі

  1. Шатер в еко-стилі сьогодні вважається самим трендовим. Його стає модним маскувати під навколишнє оточення, завдяки чому він зливається з пейзажем через використання в його оформленні землі, зелені та квітів.

Ви можете вибрати намет, тент, намет або навіс на будь-який смак. Але, не забувайте дотримуватися техніки безпеки, наприклад, не використовувати поряд з ними відкритий вогонь і не зберігати в них пожежонебезпечні речовини.

висновок

Все більше і більше людей починають використовувати дачні ділянки для відпочинку. А не для важкої праці. В цьому випадку необхідно мати місце, де на свіжому повітрі буде приємно провести час з сім'єю, друзями або просто побути на самоті ( читайте також статтю «Хвойники на дачі - унікальне рішення для ландшафтного дизайну» ).

Промисловість готова запропонувати різні варіанти навісів, тентів, наметів та інших подібних виробів, а також ви можете самостійно створити щось оригінальне. Відео в цій статті допоможе знайти вам додаткову інформацію з цієї тематики.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама