Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Умивальник дачний з підігрівом своїми руками

  1. Різні види
  2. Умивальник на стійці для дачі
  3. Дачна різновид без тумби
  4. Умивальники з тумбою для дачі
  5. Прилади з функцією підігріву води
  6. Як зробити своїми руками?

Умивальник на дачі є просто необхідною річчю. Для того щоб мити руки, різні фрукти і овочі потрібно мати певну ємність з водою і найкраще якщо ця ємність буде зручною у використанні і перебувати під рукою.

Для того щоб мити руки, різні фрукти і овочі потрібно мати певну ємність з водою і найкраще якщо ця ємність буде зручною у використанні і перебувати під рукою

Існує кілька різновидів умивальників для дачі, розглянувши кожен вид, можна вибрати для себе необхідний умивальник.

Різні види

На будь-яку поверхню можна прикріпити підвісний умивальник без тумби, головне щоб поверхня була вертикальна, це може бути дерево, стіна, паркан.

Рукомийники з тумбою вимагають спеціального місця, тому необхідно при виборі умивальника потрібно враховувати те, на якому місці він буде встановлений.

Умивальник на стійці для дачі

На сталевий стійці існують умивальники для дачі серед усього свого різноманітності. Натисканням ноги на перекладину з металу, яка розташовується в нижній частині стійки, ріжки вганяють у землю дуже легко, і, таким чином, встановлюється не залежно від наявності опори. Як можна помітити, монтаж конструкції здійснити дуже просто, через що для багатьох цей варіант є дуже зручним.

Його можна встановити навіть серед полуниці або в кущах малини, в будь-якому місці на дачі.

Для наливу води кришки знімаються дуже просто, місткість конструкції становить близько 10 літрів, а висота на стійці досягає 120 см. Засоби або мило можна класти на кришку умивальника використовуючи її як поличку.

Придбати його можна в Москві і регіонах, ціна його коливається від 690 до 750 рублів.

Дачна різновид без тумби

Ця конструкція являє собою пластиковий бачок на 3 - 5 літрів з притискним носиком. На сьогоднішній день вважається найпростішим з усіх видів умивальників для дачі саме цей тип. Для такого пристрою, необхідно підставляти ємність, щоб збирати брудну воду, а закріплювати його можна на дошку вбиту в стіну або огорожу.

Для наповнення водою в обсязі від 3-х до 5-ти літрів, в залежності від ємності бачка, необхідні мінімальні фізичні зусилля, з якими впорається навіть дитина. Після того як вода закінчується її знову заливають. Його вартість досить низька, вона коливається від 100 до 250 рублів в Москві і регіонах.

Крім перерахованих вище видів, в дачному побуті зустрічаються конфігурації більш вдосконалені і комфортні в експлуатації. Вони являють собою бачок з міцного пластику на 10 - 18 літрів, який відкривається з двох сторін для затоки води.

Вони являють собою бачок з міцного пластику на 10 - 18 літрів, який відкривається з двох сторін для затоки води

Яскравий приклад дачного умивальника без тумби

Користуватися таким умивальником дуже просто, для того щоб потекла вода, потрібно підняти носик вгору, він зафіксується в одному положенні завдяки магніту, а щоб припинилася литися вода потрібно всього лише потягнути вниз за носик.

Його можна встановлювати на тумбу або на спеціальні арки. У комплект з бачком входить раковина, зроблена з пластмаси, розміром 40 на 35 сантиметрів.

Також в комплект входить спеціальний каркас в розібраному вигляді. Дана деталь використовується для установки пластикової раковини. Незаперечною перевагою є легкість в збірці і відсутність потреб в застосуванні будь-якого інструменту або обладнання для монтажу.

Порівняно недорого можна придбати в Москві і в регіонах такий умивальник для дачі за ціною від 1280 рублів. З усіх видів умивальників можна ще виділити з оцинкованої сталі умивальник, який виготовляють з вентильним краном. Він дуже простий у використанні, але в порівнянні з пластиковими умивальниками володіє дуже коротким терміном служби, навіть незважаючи на те, що виготовлений він з оцинкованої сталі.

В основному такі бачки виробляють на 10 літрів води, і придбати їх можна в Москві і регіонах за ціною від 400 рублів.

Умивальники з тумбою для дачі

У цьому відео, ви дізнаєтеся, як можна зробити умивальник для дачі своїми руками. Приємного перегляду!

Мобільного таку громіздку конструкцію не назвеш, оскільки для її установки необхідно стаціонарне місце. Через його великої і серйозної зміни його неможливо з легкістю переміщати з одного місця на інше.

Якщо є необхідність, то його можна перемістити на іншу локацію, але найкраще, якщо він буде перебувати в обраному ділянці вашої дачі постійно. Конструкція такого пристрою, складається з бачка для води, раковини і тумбочки для раковини.

Пристрій такого виду є більш надійним у використанні. У раковину можна покласти яблука або інші продукти, що підлягають мийці, і не боятися, що вона впаде. Це пояснюється тим, що раковина для такого умивальника виготовляється з металу або з жорсткого міцного пластику.

Дзеркалом, гачками для рушників, полицею для мила обладнаний санітарний прилад такого виду з більш просунутою конструкцією. Він відмінно підходить не тільки для дачі, вулиці, а й для будинку.

Для будинку можна вибирати такий пристрій з тумбою, виготовленої з металу або дерева, якщо використовувати на вулиці такий умивальник, то в непридатність він прийде швидко, так як погодних опадів і зміни температури дерево або метал, витримують погано.

Так виглядає дачний умивальник з підігрівом води

У сонячну погоду вода в такому пристрої нагріється швидко, а якщо використовується умивальник в домашніх умовах, то можна вибрати з функцією підігріву води.

Під тумбу ставиться ємність для збору брудної води, а дверцята надійно закривається за допомогою магніту, що перешкоджає поширенню неприємних ароматів і скупченню мух. Смушевим краном виготовленим із пластмаси комплектується бачок для води.

Розмір раковини становить 50 на 40 сантиметрів. Даний вид коштує дорожче, ніж попередні і ціна його по Москві і регіонах становить від 2500 рублів.

Прилади з функцією підігріву води

Під час холодів на початку осені, коли дачний сезон ще не закрите, або ранньою весною, кожен дачник потребує тепла, адже мити руки або овочі в холодній воді не дуже приємно.

З огляду на це, більшість дачників замислюється про покупку умивальника для дачі з підігрівом. Сучасні моделі подібного типу дуже зручні. У порожнину вироби заливається від 15 до 20 літрів води, що дозволяє скоротити час і зусилля на наповнення бачка меншого розміру. Також, важливо зазначити, що рівень води можна легко контролювати.

Бачок виготовляється з напівпрозорого пластика і знаходиться прямо над раковиною. А відро для збору брудної води можна ставити в тумбу. Воду при нагріванні можна регулювати за рахунок терморегулятора. Зазвичай нагрівання води може бути від 30 до 70 градусів.

Без труднощів на дачі знайдеться вільний куточок для цього невеликого умивальника, його глибина і ширина становить 0,5 м, а висота 1,5 м. Водогрійний елемент виконується, найчастіше з нержавіючої сталі. Пристрій розрахований на 15-25 літрів і полегшує побутові турботи в рази, дозволяючи мешканцям дачі по-справжньому насолодитися заміським відпочинком.

Як почистити праска від нагар   , Можна дізнатися зі статті на нашому сайті Як почистити праска від нагар , Можна дізнатися зі статті на нашому сайті. Поспішайте швидше!

тут , Ви знайдете корисну інформацію про те, як потрібно вибирати соковижималку для яблук.

Як працюють електричні подрібнювачі для кухні, можна дізнатися звідси . Рекомендуємо як корисний і дуже цінний матеріал!

Придбати такий умивальник з підігрівом для дачі можна від 4000 рублів.

Як зробити своїми руками?

Найчастіше дачники економлять на покупку спеціального умивальника для дачі і споруджують подібний рукомийник своїми руками. Зрізавши дно у пляшки ємністю від двох літрів, можна отримати саморобний умивальник для дачі. Щоб вийшла свого роду кришка, можна не зрізати дно до кінця.

Кришка пляшки буде в ролі крана, для того щоб вода полилася потрібно злегка відкрутити кришку, а щоб закрити воду потрібно закрутити кришку. Кріпиться така конструкція на будь-яку поверхню за допомогою дроту. На дачі де немає будиночка, такий саморобний умивальник підійде як не можна краще і відмінно впишеться в екстер'єр будь-якого дворика.

Також для дачі своїми руками можна зробити умивальник з відра. З цією метою можна використовувати не тільки пластикове, а й металеве відро, оснащене кришкою. Ця деталь необхідна для того, щоб сміття не потрапляв в воду.

На дні відра в будь-якому зручному місці висвердлюється отвір під краник, сантехнічний зганяння врізається в відро і на нього кріпиться краник.

При бажанні можна стару найпростішу раковину встановити під такою бачок, а також відро для збору брудної води.

Їх не страшно залишити без нагляду на необжитої дачі, адже їх навряд чи комусь знадобиться красти на відміну від нових покупних умивальників.

Як зробити своїми руками?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама