Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Бізнес ідея - домашнє виробництво модних джинсів

Десятиліття тому особливо модними вважалися «варені» джинси Десятиліття тому особливо модними вважалися «варені» джинси. Тим більше що їх вартість була невелика.

Технологія виготовлення подібних виробів досить проста. В будь-якій аптеці можна придбати таблетки «гидроперит натрію», які потім розлучаються теплою водою в будь-якої посудині. Отриманий розчин наноситься на лицьову поверхню джинсів. Залишається тільки їх висушити, і «варені» джинси можна одягати на модну «тусовку».
Ті часи минули, і зараз в моді «рвані джинси». Тому є пропозиція побудувати свій бізнес на ідеї виготовлення цих самих «рваних джинсів». Тим більше що організувати таке виробництво можна навіть вдома.

Джинси слід виготовляти різних моделей, кольорів і крою з різних матеріалів. За забарвленням джинси можна виробляти чорного, червоного, блакитного, синього кольорів або потерті. Моделі джинсів бувають з накладними кишенями, різними заклепками і блискавками або рвані. За типом крою джинси виготовляють звуженими до низу, прямими або клешні. Джинси виробляють з наступних матеріалів: м'який чи твердий стрейч, джинсовий матеріал з добавкою бавовни або льону.
Джинси можна одягнути і на роботу в офіс або на дачний город, і на веселе свято, і на світську вечірку. Тобто джинси доречні в будь-якій обстановці.

Існує правило: чим менше матеріалу, тим більше ціна виробу, чим більше дірок в джинсах, тим вони дорожче. Доступна ціна, практичність і простота застосування для розкрою різних моделей підкорили не лише виробників джинсів, але і їх покупців, що визначає їх велику підтримку і постійну популярність.
У поточному сезоні особливо модним є кількість кишень і дірок на джинсах. Виготовляючи «рвані» джинси на дому, можна отримати з цього хороші гроші, якщо виробляти «хенд-мейд» або джинси дизайнерських моделей.

Народна мудрість говорить, що улюблена робота не тільки приносить найбільший прибуток, але і приносить справжнє задоволення і радість. Починати бізнес з виготовлення «рваних» джинсів на дому слід з замовлень від друзів і знайомих або через оголошення в газетах або на навколишніх рекламних тумбах і дошках.
Домашнє міні виробництво «рваних» джинсів дуже схоже на пошивне ательє вузької спрямованості. Перед тим як робити на джинсах діри, дірки або потертості слід їх почистити, або випрати і висушити. Тому що, в цьому випадку, джинсова тканина буде краще захищена від різних пошкоджень і деформації.

Вирізати дірки в джинсах треба вручну і за трафаретом, тому що це непросте і тонка справа. Великі виробники джинсів набирають цілий штат фахівців з виготовлення дірок на джинсах. Завжди слід узгоджувати із замовником такий момент, як бахрома по контуру виконаних дірок. І якщо клієнт забажає, то таку бахрому треба залишити. Але, значно складніше виготовити діру без стирчать з неї ниток.
Якщо замість того, щоб спочатку обробляти тканину, а потім виготовити з неї джинси, шити відразу цільні «рвані» джинси, а потім їх трохи відбілити і пофарбувати, то це значно спростить роботу. щоб ця бізнес ідея приносила достатні гроші, слід всю первинну прибуток вкладати у власне виробництво і рекламу. Потім можна буде організувати свій власний цех. Будь-який бізнес починається з малих кроків.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама